- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.781
Ben kızıma halime kaldıgimda idrarda pH 7 ydi.benim zamanlama olmadı galibaCanım genelde 6.5 çıkıyor kaç kez yaptırdım hep 6.5 ti.
Banada diyorlar aynısını aaa 3 demi kız böyle Üzgün bi şekilde neyse kız haydin getirin şu oğlanları da bize de cesaret gelsin yaKızlar geçen kızımı dışarda gezdirirken bir yaşlı teyzeyle karşılaştım öyle oturdum sohbet ettim 3 kızımı yanımda görünce üçüdemi kız diye sordu evet teyzeciyim dedim birşey olmaz kızım kız evlat daha iyi dedi bu küçügün birazdaha büyüsün birtanedaha getir dediöyle bir konuşmamız oldu teyzeyle
Canım iyoda karşı hassasiyetin olabilir mi çok aşırı bir yanma olmuyorsa normal kabul edilir.Elifemm- canm ben sana fitil ile ilgili birsey soracagim ben şimdi ilk defa fitil kullaniyorim dun gece aldim bir tane sabah vajina icinde hafif yanma gibi bir his var bu neyden kaynakli
Canım iyoda karşı hassasiyetin olabilir mi çok aşırı bir yanma olmuyorsa normal kabul edilir.
Canım olabiliyor prospektusunde de hafif yan etki olarak yazıyor ben biokadin kullanmistjm içerikleri çok farklı.neo penotranun içinde uyuşturucu etki gösteren ilaçta var aslında yanma olmaması lazım ama yan etki göstermiş sende çok uzun sürüyorsa yanman bırak istersen.Neo penotran kullanıyorum
Tabi canım önümüzdeki maclara bakalımYumurtam soldaydı ya bende saga yatmıştım ona üzüldümneyse geçmiş zaman üzülmeye degmez degilmi canım
Canım olabiliyor prospektusunde de hafif yan etki olarak yazıyor ben biokadin kullanmistjm içerikleri çok farklı.neo penotranun içinde uyuşturucu etki gösteren ilaçta var aslında yanma olmaması lazım ama yan etki göstermiş sende çok uzun sürüyorsa yanman bırak istersen.
Vajinal dokuda tahriş yaratmış olabilir.karar senin canım rahatsız ediyorsa bırak bence.Tek dün kullandim aslinda gece uyudugum icin birsey hissetmedim ama sabahtan beri icerde yanma var hafif aksama tekrar kullanayim ertesi gun tekrarlarsa birakirim peki bu yanma cok kotu derece de degil 5 tane kullanip biraksam sikinti yaratmaz mi acaba deneme icin gerci tahmini yums 8 gun var
peki mantar enfeksiyon olayini nasil anlar bir insanVajinal dokuda tahriş yaratmış olabilir.karar senin canım rahatsız ediyorsa bırak bence.
Vajinada kaşıntı kızarıklık ağrı hissi olabilir,kötü kokulu yesilimsi akıntı olur,cinsel ilişkide tahriş ağrı yanma hissi,vajina etrafında kabariklik hissi veya sigil filan gibi belirtileri olur.Tamam canm en iyisi kullanmamak haklisin
peki mantar enfeksiyon olayini nasil anlar bir insan
Vajinada kaşıntı kızarıklık ağrı hissi olabilir,kötü kokulu yesilimsi akıntı olur,cinsel ilişkide tahriş ağrı yanma hissi,vajina etrafında kabariklik hissi veya sigil filan gibi belirtileri olur.
Orgazm olayında zaten ıslaklık oluyor eğer istek yoksa kuru oluyorsun bide adet gününe yakın haftalarda kuruluk olduğu içinde olabilirKizlar hepinize bir soru sormak istiyorum ama baya bir özel duruma kaciyor simdiden kusura bakmayin affiniza sığınıyorum
Simdi esimle birliktelik esnasinda normal devam eden iliski oluyo taki ben orgazm olana kadar sonrasinda devam etmesini istemiylrim cunku kurumaya baslayip canim yanıyo benim orgazm olmamdan sonra devam ettiremiyorim bu normal mi sizde de boyle mi
Evet canım normal yazdığına goreCanim vajinada kizariklik yok kasinti yok ama bu adet bitimi kuruluktan dolayi mi nedir birkac kere kuruluktan batma oluyodu onun harici yesilimsi akinti yok ama peceteyle bakınca sariya yakin bir akıntı goruyorum ama yum zamaninda su renginde seffaf oluyo iliskide tahriş yanma yok sigilde yok bunlar enfeksiyon olmadığını mi gosterrir
Canım orgazm oluyorsan esinden önce ortam yinede ıslak olur normalde eşinin devam etmesinde sakınca olmaması lazım diye düşünüyorumKizlar hepinize bir soru sormak istiyorum ama baya bir özel duruma kaciyor simdiden kusura bakmayin affiniza sığınıyorum
Simdi esimle birliktelik esnasinda normal devam eden iliski oluyo taki ben orgazm olana kadar sonrasinda devam etmesini istemiylrim cunku kurumaya baslayip canim yanıyo benim orgazm olmamdan sonra devam ettiremiyorim bu normal mi sizde de boyle mi
Orgazm olayında zaten ıslaklık oluyor eğer istek yoksa kuru oluyorsun bide adet gününe yakın haftalarda kuruluk olduğu içinde olabilir
Canım orgazm oluyorsan esinden önce ortam yinede ıslak olur normalde eşinin devam etmesinde sakınca olmaması lazım diye düşünüyorum
Bende utanarak yazıyorum ammaaa bi kez olduktan sonra bi kaç kez daha olabilirsin iyice gevseyipKizlr nasil desem orgazm dan sonra gevseyen kaslar sıkılasip gittikce kuru oluyo tabi orgazm olur olmaz degil ama yaklaşık birkac dk geçmeden aci hissediyorum ve devam ettirmesine izin vermiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?