Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar testlerinizi coklulardan almayin ozellikle n11 den inveccible diye bi firma var ondan almayin. Laboquick en guzel ovulasyon testi bence piki guzel gösteriyor pahalılardan da kullandim fakat onlardaki pik c ve t nin esit oldugu an oluyor. Labogicte t c den koyu oluyor. Tavsiyem giittigidiyor dan maksimum sayisi 20li olanlardan alin. Ve bir ipucu daha gece saatlerinde testler daha guzel sonuc veriyor tabiki siviya ve idrara dikkat edilirse..

Olabilir canım belki hep soldan yumurtluyorsundur burda bazı arkadaşlardan da okumuştum kimisi sağdan yumurtlama olduğu halde ağrıyı solda hissedebiliyor.Çok önemli değil takılma sağ sol olayına deneme yapacağın zaman kalcanin altına ince bir yastık koyup 1 saat o şekilde beklersin spermler yumurtanın hangi tupte olduğunu anlayıp o yöne yöneliyorlar cunku yumurtanın atildigi tüpten bir sıvı salgilaniyor o sırada

Canm su testler kafami karistiriyor mesela diyelim ben test yaptim pik yadaa pozitif sonraki testi aksam yapacam diyelim nekadat oncesinde su icmeyi kesip tuvaalet ihtiyacı olsad c
ikmamalimiyiz

Canm su testler kafami karistiriyor mesela diyelim ben test yaptim pik yadaa pozitif sonraki testi aksam yapacam diyelim nekadat oncesinde su icmeyi kesip tuvaalet ihtiyacı olsad c

ikmamalimiyiz
En dogru sonucu almak istiyorsan örnegin aksam su ictin o su vucudundan atildiktan sonraki yani su içtikten sonra yaptigin idrardan sonra kesinlikle sivi alma 4 saat say sonra yap testi. Zor biliyorum ama ben hep boyle yaptim.

Senin hemen pik yapıp çatliyor sanırım.deneme oldu mu canim
Hayır korkudan yapmadım bir yanlışlık yapmıyım diye.önümüzdeki ay piki bulunca uyumıycam uyutmıycam samanlıkta ine aramak gibi mübarek bi bulamadım anı
Mayısın ilk haftasına iyi hazırlanayım 4 tane fitil kaldı bu hafta onlarıda kullanayım.29 nisan adet günüm olcak.bittiği gün başlıyım teste artık yeter bacımuyuma zamanı değil

Cnm çok bilgilisin kız maşallah Dr kadar bilgin var nerden öğrendin
Hemşireler bence doktordan bilğili .doktorlar ne yapıyoki 2 kelime zor konuşıyo tüm ön muayeneyi hemşire yapıyo.
Ameliyat hariç muayene olmaya gitsen herşeyi sen anlatıyon o muayene ya ediyo ya etmeden reçete yazıp eve yolluyo.geçenlerde hasta oldum doktor hiç kontrol etmedi.reçete yazdı eve yolladı.
Ohh dedim ne güzel
Gerçi 10 tane den biri iyi oluyo doktorların oda şansımıza bizi bulursa

Ama mesela soyle oluyo su iciyosun daha 5 yada 10 dk gecmeden idrara cikman lazim o ictigin su yerine mi saymak lazim
En dogru sonucu almak istiyorsan örnegin aksam su ictin o su vucudundan atildiktan sonraki yani su içtikten sonra yaptigin idrardan sonra kesinlikle sivi alma 4 saat say sonra yap testi. Zor biliyorum ama ben hep boyle yaptim.

Kizlar yum zamani az kaldıkça kafamdaki sorulari sorayim simdi perhizi 4 en fazla 5 gun dusunuyorum bu yuzden perhizin 3. Gunu test hala pik ve yakin degilse havuc ve kuru incir yesem 5. Gune kalmadan catlar mi yoksa simdiden tuketmeye çalışayım mi simdi bunun hesabini ayarlamak zor

Mesela soylr diyeyim ilk ay 17sinde piki gordum ikinci ay goremedim ama 21 de doktor yumurtayi gorememisti gecen ay 18 de piki gordum ben simdi tahmini 18 baz alsam daha 7 gun var bunu nasil yapsam sizce

Anamm ben ayvanın Kıralı yedim ozaman dün 2 saat zor tutdum
Neyse gül istiyoz dikeni görmiycez
Ama bu sekilde en saglikli sonucu alirsin. Mesela bu sekilde yaptin ve test negatif bu durumda kafan rahat olacak en az 12 saat icinde yumurta çatlamayacak demek bu. Eger koyu gördun iste o zaman tetikte ol ilk koyuluktan iki gun sonra catliyor zaten genelde. Agrin olmuyormu cat oldugu gun. Bende bide bariz şislik oluyor gaz gibi rahatsizlik veriyor karnim davul gibi oluyor

Canim mesela bende yum zamani cok agri olur cok iyi bir doktora msj atmistim yum zamanındaki agri bizim icin iyi bir bulgudir yumurtladiginin gostergesi demisti

Hayırlısıyla rabbim rast getirsin ınş.tetikte olman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…