- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.954
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.941
Sağ canımHangi taraf t çizgisi oluyo acaba
Yarım saat sonra 3 saati tamamlamış olucam o zaman yapıp atarım bi zahmet Yorumlarsanız çok Memnun olurumHiç sıvı almadan testini tekrarla pik değil pike çok yakın
Beklerim canım atarsan yorumlarızYarım saat sonra 3 saati tamamlamış olucam o zaman yapıp atarım bi zahmet Yorumlarsanız çok Memnun olurum
Cümlemizden canım biz erdik muradımıza inşallah tüm isteyenlerde erir.Sevecenim çok yardımcı oldu canım ozeldende danisiyordum ona sürekli Allah razı olsun ondan ve burda destek olan herkesten gecemavisim blackangel naznaz mrmr hepimiz burdaydik o dönemler ismini unuttuklarım olabilir.
Anestezi doktoru kombine spinal +epidural yapalım dedi geneli onermio mus canım bende teslim oldum bakalım nasıl gececekAllah yardimcin olsun cnm insallah rahat skntisiz kolay bi sekilde atlatirsin. Dogumun genel anestezi mi olacak spinalmi
Kız kaç tane olduğunu söylemedi mi Dr cnm senin doğum dikişsiz mi oldu
Canım akşam ışığı magduru oldum doğru ışığı bulamadım ama şuanki durum bu yine olmadı sanırım açılmış geldi azcıkBeklerim canım atarsan yorumlarız
Canım rahim ağzına bakintiysa ancak öyle anlar normal dogummu sezaryen mi.normal doğum yapanların rahim ağzı enine çizgi şeklinde olur,sezaryen dogumlularin nokta şeklinde ordan anlamış olabilir yoksa anlamaz.Elifemm- cnim ben bugun kadin doguma devlete gittim alttan muane etti cocuk istedigimi soyledim bir sikintin yok dedi yumurtaliklarimi sordum yumurtaliklarin gayet iyi dedi yumurta oluo olmadigini sordum var dedi ama ne nekadar olduğunu nede hangi tarafta olduğunu soylemedi
Tuafima giden şu oldu normal mi dogum yaptin sezeryan mi dedi ben normal dedim sonra ben kalkarken doktor kendi kendine hic normal dogum yapmisa benzemiyorsun dedi bu nedemek oluyor acaba sordum ama cevap vermeden baska bir birseyle ilgilendi niye böyle birsey demiş olabilir
Amin amiiiiinn ınş.Cümlemizden canım biz erdik muradımıza inşallah tüm isteyenlerde erir.
Canım ikiz için çift yumurta da olur tek yumurta da.çift yumurta da iki yumurta dollenir bebekler birbirinden farklidir.tek yumurta döllenme sırasında bölünme aşamasında gerceklesir bölünme evreleri bittikten sonra ikiye bölünür yumurta genetik özellik cinsiyet aynı olur.daha çok kalıtsal yatkinliktan olur.Yok canim yumurtalıklarda yumurta varmi dedim evet dedi ikiz gebelik icin cift mi yumurtlamak lazim die sordum o cok karışık konular dedi ben erkek bebek sormaya utandım ov testi ile deneyeceğim dedim ne gerek var normal devam edin dedi coksa soramadim utandim
Canım her ay fitil kullanılmaz aksi bir enfeksiyon durumun yoksa.bir ay kullan dilerseniz amaç zaten enfeksiyon ihtimaline karşı bölgenin ph dengesini sağlamak içinBen hiçbirşey anlamadım bu işten iki ay kullansam olurmu ki yani kullandıgım ay etki etti diyelim öbür aya bunun etkisi devam eder mi yada şöyle diyelim ben 1 yıl kalamadım hep fitilmi kullanacam
Sıvı alımına dikkat ettin mi canım.su an akıntı ve ağrı durumun nasilEki Görüntüle 2138072 açılmış yine off ney yanlış bi bilsem
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm ben spinal oldum sonrasında 3 gün bas ağrısı çektim çok kötüydü ağrı kesici bile fayda etmiyordu inşallah sağlıklı bır doğumun olur bizefe dua etAnestezi doktoru kombine spinal +epidural yapalım dedi geneli onermio mus canım bende teslim oldum bakalım nasıl gececek
Canım rahim ağzına bakintiysa ancak öyle anlar normal dogummu sezaryen mi.normal doğum yapanların rahim ağzı enine çizgi şeklinde olur,sezaryen dogumlularin nokta şeklinde ordan anlamış olabilir yoksa anlamaz.
niyet baska birşeydi aslimda keske deseydim hocam her ay sol kasigim agriyo hep soldan mi yumurtluyorim acaba die belki o sira derdi ama aklima gelmedi şansaCanım ikiz için çift yumurta da olur tek yumurta da.çift yumurta da iki yumurta dollenir bebekler birbirinden farklidir.tek yumurta döllenme sırasında bölünme aşamasında gerceklesir bölünme evreleri bittikten sonra ikiye bölünür yumurta genetik özellik cinsiyet aynı olur.daha çok kalıtsal yatkinliktan olur.
soldan olunca ne oluyor kiElifem diyelim ki rahim agzina baktida dio peki neden boyle birsey dio ki hani normal yapip sezeryan gibi rahim ağzı nokta seklindemiydi acaba
Birde canim aslinda benim niyetim orda ikiz gebeliği sormak degil yumurtalıkların hangi tarafta oldugunu ogrenmeye calismak icin konuyu açmaya calistim nasil bir yerdrn actiysam doktor un cevabindan sonra utancımdan baska birsey diyemedim
niyet baska birşeydi aslimda keske deseydim hocam her ay sol kasigim agriyo hep soldan mi yumurtluyorim acaba die belki o sira derdi ama aklima gelmedi şansa
Direk sorsaydin sağdami solda mi tahmininiz ne zaman çatlar acaba diye.neyse sağlık olsun.ilk doğumun nasıl geçti kolay miydi.muhtemelen rahim ağzında bahsettiğim enine çizgi çok küçük olup buna istinaden öyle yorum yapmış olabilir.Elifem diyelim ki rahim agzina baktida dio peki neden boyle birsey dio ki hani normal yapip sezeryan gibi rahim ağzı nokta seklindemiydi acaba
Birde canim aslinda benim niyetim orda ikiz gebeliği sormak degil yumurtalıkların hangi tarafta oldugunu ogrenmeye calismak icin konuyu açmaya calistim nasil bir yerdrn actiysam doktor un cevabindan sonra utancımdan baska birsey diyemedim
niyet baska birşeydi aslimda keske deseydim hocam her ay sol kasigim agriyo hep soldan mi yumurtluyorim acaba die belki o sira derdi ama aklima gelmedi şansa
Söylenenlere gore soldan yumurta olunca kiz olma sağda erkek olma ihtinali yuksek deniliyor gerci cogu kişide tutmamış ama yinede sormak istemistimsoldan olunca ne oluyor ki
Direk sorsaydin sağdami solda mi tahmininiz ne zaman çatlar acaba diye.neyse sağlık olsun.ilk doğumun nasıl geçti kolay miydi.muhtemelen rahim ağzında bahsettiğim enine çizgi çok küçük olup buna istinaden öyle yorum yapmış olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?