Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sevecenim çok yardımcı oldu canım ozeldende danisiyordum ona sürekli Allah razı olsun ondan ve burda destek olan herkesten gecemavisim blackangel naznaz mrmr hepimiz burdaydik o dönemler ismini unuttuklarım olabilir.
Cümlemizden canım biz erdik muradımıza inşallah tüm isteyenlerde erir.

Yok canim yumurtalıklarda yumurta varmi dedim evet dedi ikiz gebelik icin cift mi yumurtlamak lazim die sordum o cok karışık konular dedi ben erkek bebek sormaya utandım ov testi ile deneyeceğim dedim ne gerek var normal devam edin dedi coksa soramadim utandim
Kız kaç tane olduğunu söylemedi mi Dr cnm senin doğum dikişsiz mi oldu

Canım rahim ağzına bakintiysa ancak öyle anlar normal dogummu sezaryen mi.normal doğum yapanların rahim ağzı enine çizgi şeklinde olur,sezaryen dogumlularin nokta şeklinde ordan anlamış olabilir yoksa anlamaz.

Canım ikiz için çift yumurta da olur tek yumurta da.çift yumurta da iki yumurta dollenir bebekler birbirinden farklidir.tek yumurta döllenme sırasında bölünme aşamasında gerceklesir bölünme evreleri bittikten sonra ikiye bölünür yumurta genetik özellik cinsiyet aynı olur.daha çok kalıtsal yatkinliktan olur.

Ben hiçbirşey anlamadım bu işten iki ay kullansam olurmu ki yani kullandıgım ay etki etti diyelim öbür aya bunun etkisi devam eder mi yada şöyle diyelim ben 1 yıl kalamadım hep fitilmi kullanacam
Canım her ay fitil kullanılmaz aksi bir enfeksiyon durumun yoksa.bir ay kullan dilerseniz amaç zaten enfeksiyon ihtimaline karşı bölgenin ph dengesini sağlamak için

Anestezi doktoru kombine spinal +epidural yapalım dedi geneli onermio mus canım bende teslim oldum bakalım nasıl gececek
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm ben spinal oldum sonrasında 3 gün bas ağrısı çektim çok kötüydü ağrı kesici bile fayda etmiyordu inşallah sağlıklı bır doğumun olur bizefe dua et

Elifem diyelim ki rahim agzina baktida dio peki neden boyle birsey dio ki hani normal yapip sezeryan gibi rahim ağzı nokta seklindemiydi acaba

Birde canim aslinda benim niyetim orda ikiz gebeliği sormak degil yumurtalıkların hangi tarafta oldugunu ogrenmeye calismak icin konuyu açmaya calistim nasil bir yerdrn actiysam doktor un cevabindan sonra utancımdan baska birsey diyemedim
Canım rahim ağzına bakintiysa ancak öyle anlar normal dogummu sezaryen mi.normal doğum yapanların rahim ağzı enine çizgi şeklinde olur,sezaryen dogumlularin nokta şeklinde ordan anlamış olabilir yoksa anlamaz.

niyet baska birşeydi aslimda keske deseydim hocam her ay sol kasigim agriyo hep soldan mi yumurtluyorim acaba die belki o sira derdi ama aklima gelmedi şansa

soldan olunca ne oluyor ki

Direk sorsaydin sağdami solda mi tahmininiz ne zaman çatlar acaba diye.neyse sağlık olsun.ilk doğumun nasıl geçti kolay miydi.muhtemelen rahim ağzında bahsettiğim enine çizgi çok küçük olup buna istinaden öyle yorum yapmış olabilir.

Cok zor bir doğumdu amn allhim düşününce bazen ikinciye nasil cesaret ediyosun diyip duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…