- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 39
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.961
Cok zor bir doğumdu amn allhim düşününce bazen ikinciye nasil cesaret ediyosun diyip duruyorum
zor olunca rahim ağzında da yirtilma oluyor bazen o yüzden rahim ağzındaki çizgi geniş oluyor ondan sordum canım.Hayırlısı olsun takma doktorun dediğini aklıma başka gelmiyor çünkü
Sabah testi tekrarladım silikti gece sol yumurtalığım ağrıdı sanırım benim gece yarısı çatlıyor ben hep kaçırıyom bu işin sırrı nedirSıvı alımına dikkat ettin mi canım.su an akıntı ve ağrı durumun nasil
Bu testleri gece yapsan olurmu acabaSabah testi tekrarladım silikti gece sol yumurtalığım ağrıdı sanırım benim gece yarısı çatlıyor ben hep kaçırıyom bu işin sırrı nedir.tarifte bişeyi eksik katıyom acep neyi
Ben de ozel ders alsam mi acaba bu ovulasyon testleri kullanmak icin? Bir beceremiyorumBu testleri gece yapsan olurmu acaba
Valla iyi olur kız cnm test kullanmaya başladım mıBen de ozel ders alsam mi acaba bu ovulasyon testleri kullanmak icin? Bir beceremiyorum
Dr a sorsaydın cnm elifemmin bir msj da görmüştüm kasıklarına bastırıp elini cek hangi taraf ağrıyorsa o taraftan çatlamış tır demiştiKizlar neden hep sol kasikda hissediyirum agriyi 4 aydir bu yum icin kendimi dinliyorim yum zamanina yaklasinca ve yum zamani oncelik sol kasik agrir arada sağda da olur ama hep sol kasik bu hep soldan yumurtladigim isaretimidir tek bir aya mahsus degil bu 4. Ay olacak hep sol kasik agri yapar arada sagda hafif agrir ama hep sol
Canim ben sol sag olayina inanmiyorum olacagi varsa oluyor bir sekilde. Kizim sag tarafta oldu ablamin üç oglu var iki sol biri sagda oldu nasip tamamen.Kizlar neden hep sol kasikda hissediyirum agriyi 4 aydir bu yum icin kendimi dinliyorim yum zamanina yaklasinca ve yum zamani oncelik sol kasik agrir arada sağda da olur ama hep sol kasik bu hep soldan yumurtladigim isaretimidir tek bir aya mahsus degil bu 4. Ay olacak hep sol kasik agri yapar arada sagda hafif agrir ama hep sol
Aynı benBen de ozel ders alsam mi acaba bu ovulasyon testleri kullanmak icin? Bir beceremiyorum
Dr a sorsaydın cnm elifemmin bir msj da görmüştüm kasıklarına bastırıp elini cek hangi taraf ağrıyorsa o taraftan çatlamış tır demişti
Dr a sorsaydın cnm elifemmin bir msj da görmüştüm kasıklarına bastırıp elini cek hangi taraf ağrıyorsa o taraftan çatlamış tır demişti
eyim maddi imknin varsa git kardesim ozele hic ugrasma bu devlettle ya vallahi zor oluyotCanim ben sol sag olayina inanmiyorum olacagi varsa oluyor bir sekilde. Kizim sag tarafta oldu ablamin üç oglu var iki sol biri sagda oldu nasip tamamen.
Elifeme sorsan cnm o anlıyor evet yum günüSimdiden degil ama dimi yumurtlams gunu elimle kontrol mu etmeliyim
2 ay evvel kullandim eczaneden aldigimda 8 tane vardi piki yakaladim c ve t esitti ama sonraki yaptigimda tek cizgiydi hep sabah 10 yapmistim digerini gece 11 felan gibi hangi ara yumurta catladi yok oldu anlamadim..13. Gun baslamistim ben kullanmaya 28 gun dongum..Valla iyi olur kız cnm test kullanmaya başladım mı
Benim arkadasta sol taraftan oldu dedi oglu icin ben de sag sola inanmiyorum. Benm 2. Ci sag yumurtadan oldu..Canım aslinda kiz erkekden ziyada neden hep sol kasik her ay agrar onu merak ediyorum arada sagda agri yapar ama hep sol baslar genelde solda batmalar olur en siddetli sol kasik ağrısı olur bunun meraki içind
eyim maddi imknin varsa git kardesim ozele hic ugrasma bu devlettle ya vallahi zor oluyot
Bir de afrikada ikiz dogumlar cokmus sebebi ise tatli patates varmis afrikalilar cok tuketiyomus. Tatli patates cift yumurta atmasina sebep oluyormus.. Nerden bulucam derseniz migrosta tatli patates var. Ama ikiz cok zor benim arkadas sinir hastasi oldu iki oglan birde.iyi dusunun ikiz isterkenCanım ikiz için çift yumurta da olur tek yumurta da.çift yumurta da iki yumurta dollenir bebekler birbirinden farklidir.tek yumurta döllenme sırasında bölünme aşamasında gerceklesir bölünme evreleri bittikten sonra ikiye bölünür yumurta genetik özellik cinsiyet aynı olur.daha çok kalıtsal yatkinliktan olur.
Senin hemen pik yapıp çatliyor sanırım.deneme oldu mu canimSabah testi tekrarladım silikti gece sol yumurtalığım ağrıdı sanırım benim gece yarısı çatlıyor ben hep kaçırıyom bu işin sırrı nedir.tarifte bişeyi eksik katıyom acep neyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?