- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.181
Canım sen onu çocuğu bilmeden nasıl bu kadar ilaç isimlerini sayarak burda tavsiye ediyorsun .Dediğin kullanma şeklini ben çocuğuma verdiğimde 39 üstü ateşte veriyordum.Ki doktor hastalığını ,kilosunu ,yaşını bildiği için reçete yazarak öneriyordu.Amcam doktor arkadaşım kapı komşum 10 yıllık hemşire bana böyle ilaç tavsiyesinde bulunmadı.Burayı herkes okuyor bilmeden çocuklarına senin önerdiğin şekli ıygulıyabilirler.Balgam sökücü basit bir ilaç benim oğluma yan etki yapıp bronşit olmasına sebep verdi .İlaçların her çocuğa gelmeyip yan etki yaptığını çok iyi bilirsin .Bu yazılarını arkadaşım okudu şok oldu.Bilmeden etmeden nasıl bu kadar ilaç tavsiye edebilir ÇOCUKLARA inşallah ne demek istediğimi çok iyi anlarsın @Mune
Atesi dirençli olup 3-4 gün sürup düşmeyen çocuklara gerçekten bu şekilde dönüşümlü veriliyor canım ben yanlış bilgi kesinlikle yazmadım hastanelerde bu şekilde uyguluyorduk 2 yaşındaki çocuğun dolven dozunda calpol dozuda 5 ml dir yani bir ilaç kaşığı.muhtemel en daha önce kullandığı ilaçlar olduğu için yazdım en az kaç saat aralıkla verilmesi konusunda dikkat etmesi konusunda yazdım tabiki haklısın kimseye ilaç onermemek lazım .Balgam sokturucu zaten 2.yaşından önce kesinlikle verilmez.Canım sen onu çocuğu bilmeden nasıl bu kadar ilaç isimlerini sayarak burda tavsiye ediyorsun .Dediğin kullanma şeklini ben çocuğuma verdiğimde 39 üstü ateşte veriyordum.Ki doktor hastalığını ,kilosunu ,yaşını bildiği için reçete yazarak öneriyordu.Amcam doktor arkadaşım kapı komşum 10 yıllık hemşire bana böyle ilaç tavsiyesinde bulunmadı.Burayı herkes okuyor bilmeden çocuklarına senin önerdiğin şekli ıygulıyabilirler.Balgam sökücü basit bir ilaç benim oğluma yan etki yapıp bronşit olmasına sebep verdi .İlaçların her çocuğa gelmeyip yan etki yaptığını çok iyi bilirsin .Bu yazılarını arkadaşım okudu şok oldu.Bilmeden etmeden nasıl bu kadar ilaç tavsiye edebilir ÇOCUKLARA inşallah ne demek istediğimi çok iyi anlarsın @Mune
Senin tarif ettiğin şekil iki çocuğuma bende kullandımAtesi dirençli olup 3-4 gün sürup düşmeyen çocuklara gerçekten bu şekilde dönüşümlü veriliyor canım ben yanlış bilgi kesinlikle yazmadım hastanelerde bu şekilde uyguluyorduk 2 yaşındaki çocuğun dolven dozunda calpol dozuda 5 ml dir yani bir ilaç kaşığı.muhtemel en daha önce kullandığı ilaçlar olduğu için yazdım.ama haklısın kimseye ilaç onermemek lazım.
Önemli değil canım ben valla yardım amaçlı giriyorum yoksa bende diğer arkadaşlar gibi erkek bebeği buldum gideyim derdim.Senin tarif ettiğin şekil iki çocuğuma bende kullandım
Doktora götürse oda aynı şeyi yapacaktı kesin
Sana bildiğin için danışıyor herkes
Bazen bende kafama takılan birşey olursa adını etiketleyerek soruyum diyorum
Ama boyle tepkiler aldigini görünce vazgeçiyorum
Arkadaş uyarısını yapmış alan alır
Ama yönetici neden etiketlendi
O mesaj silinmiycek orda kalacak
Ban yesinde aklı başına gelsin diyemi yaptı acaba
O kadar yoruma gerek yok .Bir çocuğun yaşı kilosu gelişimine göre ilaç yazılıyor.Muane edilmesi gerekir .Yoksa ben karşı komşuma gideyim valla ateş düşmüyor şu ilacı nasıl alayım diye sormam mı?lazımAtesi dirençli olup 3-4 gün sürup düşmeyen çocuklara gerçekten bu şekilde dönüşümlü veriliyor canım ben yanlış bilgi kesinlikle yazmadım hastanelerde bu şekilde uyguluyorduk 2 yaşındaki çocuğun dolven dozunda calpol dozuda 5 ml dir yani bir ilaç kaşığı.muhtemel en daha önce kullandığı ilaçlar olduğu için yazdım en az kaç saat aralıkla verilmesi konusunda dikkat etmesi konusunda yazdım tabiki haklısın kimseye ilaç onermemek lazım .Balgam sokturucu zaten 2.yaşından önce kesinlikle verilmez.
Herhalde çocuk hastalıkları çok önemli bir konu Zaten dirençli düşmeyen ateş varsa mutlaka doktora gidip antibiyotik başlanması gerekebilir ben kafamdan Şu yada şu ilaç ismi diye yazmadım kendi kullandığı ilaçlar saat aralığına önem vurguladım özellikle en az 4 saat olmalı hala da vurguluyorum.O kadar yoruma gerek yok .Bir çocuğun yaşı kilosu gelişimine göre ilaç yazılıyor.Muane edilmesi gerekir .Yoksa ben karşı komşuma gideyim valla ateş düşmüyor şu ilacı nasıl alayım diye sormam mı?lazım
Kadınların yumurtası akıntısını anlarım ama çocuklar çok hassas orda durulmadı gerek
E zaman burda hemşire var komşum hemşire doktora gitmemem lazım
10 yıllık doktorumuz aşını dahi verebilirim .İaçların dozu var onu bilir misin ?Her yaşı göre aynı ilaçlar ama dozlar yüksek veya düşük olur.Doktora hakaret etmen gerekmez.En azında muane edip çocuğu görüyorSevecenim mesajımı düzenleyip yazamadim devamı olarak oku lütfen senin basit diye bahsettiğin balgam sokturucunun neresi basit Allah aşkına 2.yaşından önce kesinlikle ama kesinlikle verilmez çünkü bronsioliti tetikler.bence önce kendi doktor unu şikayet etmeliydin.
İşte bende orayı vurguluyorum kadın biraz ateşi var diyo sen bu şekil uygula diyorsun .Yani ne teşhis koydun onu anlamadan bilmeden nasıl ilaç kullanma şekli verebiliyorsunHerhalde çocuk hastalıkları çok önemli bir konu Zaten dirençli düşmeyen ateş varsa mutlaka doktora gidip antibiyotik başlanması gerekebilir ben kafamdan Şu yada şu ilaç ismi diye yazmadım kendi kullandığı ilaçlar saat aralığına önem vurguladım özellikle en az 4 saat olmalı hala da vurguluyorum.
En azında yönetici uyarır bu gibi hassas konularda ( çocuklar)Senin tarif ettiğin şekil iki çocuğuma bende kullandım
Doktora götürse oda aynı şeyi yapacaktı kesin
Sana bildiğin için danışıyor herkes
Bazen bende kafama takılan birşey olursa adını etiketleyerek soruyum diyorum
Ama boyle tepkiler aldigini görünce vazgeçiyorum
Arkadaş uyarısını yapmış alan alır
Ama yönetici neden etiketlendi
O mesaj silinmiycek orda kalacak
Ban yesinde aklı başına gelsin diyemi yaptı acaba
Tabiki öyle antibiyotik lerde bile kilosuna göre enjektorleri var zaten içinde.doktoruna guvenirsin guvenmezsin onu sen karar vericeksin.ben olsam o yaştaki bebeğine balgam sokturucu kullanmazdim.doktoruna hakaret etmedim yanlış tedavi veriyorsa tepki ni elbette vericeksin. Kendin bile söylüyorsun balgam sokturucu verdi çocuğum bronşit oldu diyorsun.ben daha ne diyim neyse uzatmayalım istersen herkes almak istediğini almıştır diye düşünüyorum10 yıllık doktorumuz aşını dahi verebilirim .İaçların dozu var onu bilir misin ?Her yaşı göre aynı ilaçlar ama dozlar yüksek veya düşük olur.Doktora hakaret etmen gerekmez.En azında muane edip çocuğu görüyor
Allah razı olsunÖnemli değil canım ben valla yardım amaçlı giriyorum yoksa bende diğer arkadaşlar gibi erkek bebeği buldum gideyim derdim.
Ayrıca bahsedilen ilaçlar zaten çocuğun kullandığı ilaçlar ben özellikle saat aralığına dikkat etmesi için yazdım çünkü bilmeden fazla verirse çocuğun karacigerine yazık enzimleri yükselir.
Mesajımı baştan oku dilersen.en son cümlede eklemisim bazen düşmeyen dirençli ateşler olduğunda bu şekilde dönüşümlü verilir diye yazdım.sen illa böyle kullan yazmadım ama saat araliklarini yazdım 23 te dolven verdiyseniz bir dahakine 4 ten önce dolven verme yazmışım.İşte bende orayı vurguluyorum kadın biraz ateşi var diyo sen bu şekil uygula diyorsun .Yani ne teşhis koydun onu anlamadan bilmeden nasıl ilaç kullanma şekli verebiliyorsun
Yorum yaparak hakaret ediyorsun mesleğine o zaman ben doktora değil de karşı komşuma sana geleyim .Tabiki öyle antibiyotik lerde bile kilosuna göre enjektorleri var zaten içinde.doktoruna guvenirsin guvenmezsin onu sen karar vericeksin.ben olsam o yaştaki bebeğine balgam sokturucu kullanmazdim.doktoruna hakaret etmedim yanlış tedavi veriyorsa tepki ni elbette vericeksin. Kendin bile söylüyorsun balgam sokturucu verdi çocuğum bronşit oldu diyorsun.ben daha ne diyim neyse uzatmayalım istersen herkes almak istediğini almıştır diye düşünüyorum
10 senedir kadınlar kulübündeyimEn azında yönetici uyarır bu gibi hassas konularda ( çocuklar)
Siz sadece ban yediğiniz için korkuyorsunuz .Zaten gizliden şikayet ediliyor .Etiketleme bir yorum yapabilir diye yaptım .
Ortada banlanacak bir durum yokMune de gelir birazdan kızlar hakkınızi helal edin belki giremeyebilirim.Rabbim hepinizin gönlüne göre versin ınş.
Canım bırakın bence tartışmayı bu mübarek aylarda gönül kırmıyalım .sen zaten dozaj vermedin sadece saat aralığı verdin.balgam söktürücü benim çocuk doktorum 3 yaşında bile önermiyor. Çocuklara gerçekten zararlı. Ama ateş düşürücüyü normal karın ağrısında dahi öneriyor çünkü içinde ağrı kesici var içinde ağır ilaç yok tabiki 4 saat arayla ölçüsü zaten doktor ilacı yazarken söylüyor anneye annenin sadece saat aralığına dikkat etmesi lazım onuda bir anne bilsin artık.Mesajımı baştan oku dilersen.en son cümlede eklemisim bazen düşmeyen dirençli ateşler olduğunda bu şekilde dönüşümlü verilir diye yazdım.sen illa böyle kullan yazmadım ama saat araliklarini yazdım 23 te dolven verdiyseniz bir dahakine 4 ten önce dolven verme yazmışım.
En azında ne demek istediğimi anladınız teşekkür ederim10 senedir kadınlar kulübündeyim
Çok şükür polemikten Ban yemedim
Hem yesem nolur zaten sadece girip yazılanları okuyorum fikir alıyorum
Yazılanları üye olmayanlarda girip okuyabiliyor
Senin yazdıkların yanlış değil
İyi ettin uyardin ..yönetici etiketlemesen etkili olmazmiydi ikazin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?