Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Elifem cok ozur dilerim boyle polemik olacağını bilsem inan hic sormazdim sen burda hepimize ayri yarsimci oluyorsun ayrica ben ilaclari kafama gore kullanmadum zateh doktorun veridigi ilaçlar ıkiside agri kesici oldogi icin kac saat arayla verecegimi bilmedigim icin sordum boyle sikayet anlaminda etiket yapmak hic hoş degil seni etiketletip burayi herkes okuyor yandiklarini kendi cocuklarinda uygulayabilirler yazdiklarini dikkatlice yaz die uyarabilirdi uzuldum gercekten
Mune de gelir birazdan kızlar hakkınızi helal edin belki giremeyebilirim.Rabbim hepinizin gönlüne göre versin ınş.

2 gun özlemekten ziyade bizim burda onun bilgilerini ihtiyacimiz var 2 icinde benim ve diger arkadaslarin testleri pikde yapabilir ben tek degil hemem hemen herkes burda elfemden yardim aliyor sabirin ablaya yapilan muamele gibi elifemde boyle tepkilerden sonra birakip giderse daha sonra bu topige ihtiyaci olan kisilerin bilgilerinden mahrum kalmasi gereklimiydi sizce?
Ortada banlanacak bir durum yok
Ama eğer banlanirsan 2 gün ozlenirsin sadece

Ayy canım ya özür dilenecek birşey yok lütfen.Önemli değil bende üzüldüm etiketle ama yapcak birşey yok sağlık olsun ❤

Ban almayacağını düşünerek öyle yazdım
Yoksa bende istemem durduk yere gitmesini

Sabirin e asla bu muameleyi yapma rica ederim.O test ve ilişkiler dışında kimseye ilaç vb yorumlarda bulunmadı .Kisim tedavilerinde sadece doktora gitmemi tavsiye ediyordu.Bir de böğürtlen kökü .
Sabirin sonradan gelip saçma takvimler testleri yanlış yorum yapan insanlar yüzünden girmedi.
Sen bilmezsin ama ben çok iyi biliyorum
Test hiç uygulamayan insanlar o kadar güzel yorum yapıyor ki

Iş doktor test meselesi degil ki sonucta sabirin abla da tepkiler sonucu girmedi bunu demeye çalışıyorum ayrica sadece uyari alirsin gibilerinden yazıyorsun peki o uyariyi yöneticilere sikayet yerine elifeme yapabilirdin sonucta hepimiz insaniz hatalar yapabiliriz ki ben elifemin hata yaptiginu düşünmüyorum burada herkes birbirini kirmadan yazabilse hayat cok zor olmaz ki

Belki sacma bulacaksın ama senin bana 2. Zıt gelisin bahaneler ne olursa olsun 2 dir benim uzerimden polemik yaratıyorsun benden haz etmedigin seyler ne merak ediyorum bunu tartisma olsun die degil merakimdan sana sormak istiyorum

Sende hamile kalana kadar bu topiklerde baskalarina soruyordun. Oglun olunca uzman sinifina girdin ayrica msjlarin cok itici ve kaba. Sen bilemezsin ben biliyorum havalari uffffff dedirtiyor artik... Testi yapan tecrubelenen herkes yorum yapabilir sen okulunumu okudun hayirdir? Tamamiyle egon tavan yapmis guzelim senin. elifeme olan ilgiyide kaldiramadin etiket yaptin yöneticiye. Gamsizbaykusa da aynini yaptin kiz yalan söylüyormuş gibi tarih attin. Yontem denemedim diyor illaki gecen ayın etkisi olmustur diyorsun bu kadar kolaysa herkes istedigi cinsiyette yapardi zaten.

Onun aldığı tepkiyi bizde alıyoruz .Hala da alıyoruz .Bana da girme dedi ben o kadar sevdiğim saygı duyduğum çoğu arkadaşı bırakmak istemedim .Onun farklı senin elifemmm in farklı canım
Evet geçen gün akıntı konusu geçti.Mide bulanan insanlar tepkilerini ifade etti .Ben kendi düşüncelerimi yazdım .Elifemmm e karşı kimse birşey demedi bu güne kadar Sabirin çok eleştiri tepki aldı.Eşitlrme rica ederim .Arkadaş burayı herkes okuyor mahremimizi paylaşmayın dedi ki ilk günden beri mahremler yazılıyor
Bu ilaçlar senin çocuğuna iyi gelebilir .Elifemmm hemşire olabilir ama muane edilmeden ilaç Ve kullanmayı öneremez
Hepimiz çocuklarımız için bırdayız .Çocuklar kısımı çok ağrıma gitti .Yetkiler uyarırsan hem elifemmm Hemde sizin için çok iyi olur .En azında sonradan gelenlere güzel örnek olursunuz

Canım İnan ki seni takıp bugüne kadar polemik çıkartmadım .Kendini çok özel hissetmemeni rica ederim .O kadar vaktim yok seni sadece bir defa uyardım .Bir de iki defa senin üzerinde polemik çıkartacam gerçekten çok komik .

Mune hakaret var bu şahısla muhatap olmak istemiyorum arkadaş kaçgündür özgür olmuş

Mune Kazen

Kac gündür özgur olmus ne demek yaa!! Hayirdir tutsakmiydim? Komikmisin sen. Gercek hayata dön

Yanlis anlamayin ama mesajlari okudum hicbir sey yok mesajlarda. Elifemm- kac saat araliginda kullanmasi gerektigini soyluyor. Direkt gidip şu ilaclari al şu teshisi koydum demiyor. Gecemavisim in mesajında da bir hakaret goremedim. Bence siz cok gerginsiniz ve catacak yer arıyorsunuz. Biraz dinlenmek size iyi gelebilir.

Senin benim uzerimden polemik çıkartmak beni i neden özel hissetirsin allah askina söylediğin seyler akla mantiga sığıyormu yani sirf sorun cikmasin die kirici olmamaya calisiyorim ama yaramıyor sanirsam l.
sende biraz dikkatli ve kirici olmadan
yazmaya calissan kötü olmayacaksin korkma

Nedense elifeme surekli danistigimiz için cekememezlik hissettim bende demek yalniz değilmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…