- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.221
Her defasında insanlarla tartışıp ceza alıyorsun .Senlik bir durum yok ki terbiyesizlik yapıyorsunKac gündür özgur olmus ne demek yaa!! Hayirdir tutsakmiydim? Komikmisin sen. Gercek hayata dön
Canım elifemmm hamile kalsan özelden yeterince ona yardımcı oldum .Niye benim bilgilerimden faydalanan insanı çekmeyeyim ki neden yazıları alıntı yapıp buraya mı yazmam gerekiyorBu topiktr kalanlarin hepsi ayni dilek hakkında birbirine yardimci olmaya çalışıyor ama bu hususta bilgileri ve tecrübeleri olanlarin sayisi parmakla saymayi birak bir iki kisi neredeyse tecrubeli ve bilgileri olan arkadaşların daha hoşgörülü ve yardimsever olmasu gerekirken bukadar kırıcı ve sert davranmak neden !!
Sen iyimisin. Hayretler icinde okudum yazini yazik ettin. Ben surekli tartisma cikariyorum öylemi. Kendi gecmis msjlarini okumani tavsiye ederim. Zira bomba tartismalar sende!!! Evet ben seni boyle bilmezdim Şaskinlik ve hayretle okuyorum msjlarini. Terbiyesizlik konusuna gelince attigin msjlari oku insanlara olan hitap bicmi kimin terbiyesiz oldugunun kaniti.Her defasında insanlarla tartışıp ceza alıyorsun .Senlik bir durum yok ki terbiyesizlik yapıyorsun
Ah sevecenim allah sende razı olsun iyi ki varsın
Cümlelerini hatırlatırım sana elifemmm im hemşire olduğunuzdan bu kadar nerden eminsiniz anlamış değilim
Elifemmm burda ona buna akıl veriyor .Peki hamile kalmadan önce Özelden bize danışıyor
Canım burda oğlu olanlara hep tepki veriyorsun
Nedir bu haset nedir bu öfken
İyi ol insanları kırma ki rabbim sana da versin
Bu kadar kalp kırarsan İnan rabbim bunu yanına koymaz
Aklını başına al bu kadar kötülük sana kar etmez hayatta hep kaybedersin
Geçen gün naznaza bulaştın ciko dahi seni uyardı
Ayıp yaptığın ayıp ne kadar art niyetlisin
Neden ceza aldın??????Naz kalbini kirdimmi? Kimin kalbini kirmisim ben ya. Arkadaslar lutfen yazarmisiniz
Hep hesabın pasif canım görmüyor musun ?Naz kalbini kirdimmi? Kimin kalbini kirmisim ben ya. Arkadaslar lutfen yazarmisiniz
Lütfen bari bana sataşma lütfen mahalle karısı gibi habire gelip tartışma çıkarıyorsunNaz kalbini kirdimmi? Kimin kalbini kirmisim ben ya. Arkadaslar lutfen yazarmisiniz
Ceza almadimkiNeden ceza aldın??????
Biri çıkıp ben hemşireyim diyo ilaçları ağır vaka geçirmeyen çocuklara şöyle kullanın diyorMune diğerleri şikayet neden ettin diyor.Sürekli gelip burda tartışma çıkaran kadın her zaman cezaya alışık olan arkadaş hakaret edip duruyor
Dönüp bana hakaret ettiğin mesajları okuSEVECENIM bence senin moralin bozuk ve stresini bize sararak cikariyorsun art niyetten bahsediyordun ama insanlari yalan söylemekle itham ediyorsun. Gecirdigimiz guzel tatli mutlu mutsuz her ana yazik ediyorsun. Uzatmanin manasi yok bence ben kendi adima bu zamana kafar hickimseye art niyetle yaklasmadim buna yemin edebilirim ama senin tavirlarin msjlarin hep kirici hep itici. Edepten mahremden bahsettim satasmak olarak algiladin. Yanlis anlasildigim icinde özür bile diledim.. hic yakismadi bu msjlar yazik oldu. Gercekten yazik oldu
bu mesajı durup dururken neden yazdınSende hamile kalana kadar bu topiklerde baskalarina soruyordun. Oglun olunca uzman sinifina girdin ayrica msjlarin cok itici ve kaba. Sen bilemezsin ben biliyorum havalari uffffffdedirtiyor artik... Testi yapan tecrubelenen herkes yorum yapabilir sen okulunumu okudun hayirdir? Tamamiyle egon tavan yapmis guzelim senin. elifeme olan ilgiyide kaldiramadin etiket yaptin yöneticiye. Gamsizbaykusa da aynini yaptin kiz yalan söylüyormuş gibi tarih attin. Yontem denemedim diyor illaki gecen ayın etkisi olmustur diyorsun bu kadar kolaysa herkes istedigi cinsiyette yapardi zaten.
Ceza almadimki
Bu iki mesajı oku ve aradaki farkları yaz.Sende hamile kalana kadar bu topiklerde baskalarina soruyordun. Oglun olunca uzman sinifina girdin ayrica msjlarin cok itici ve kaba. Sen bilemezsin ben biliyorum havalari uffffffdedirtiyor artik... Testi yapan tecrubelenen herkes yorum yapabilir sen okulunumu okudun hayirdir? Tamamiyle egon tavan yapmis guzelim senin. elifeme olan ilgiyide kaldiramadin etiket yaptin yöneticiye. Gamsizbaykusa da aynini yaptin kiz yalan söylüyormuş gibi tarih attin. Yontem denemedim diyor illaki gecen ayın etkisi olmustur diyorsun bu kadar kolaysa herkes istedigi cinsiyette yapardi zaten.
Canım gerçektende bir tedavi gör hiç iyi değilsin geçen günde psikolojim bozuk dedin .O yüzden gerginim dedin .Peki benden ne istiyorsun allah aşkına ben arkadaşı uyardım yöneticileri etiketledim .Lütfen artık destek ol canım kendi hissettiğin kişilik bozukluğunu insanlara yükleme allah aşkına bırak yakamı yaCok vicdansizsin oglu olan arkadaslara haset ettigimi yazmissin ve gunahimi aldin zerrece kotü bir his gecmedi ıçimden bilakis ben arkadaslarimla özelden yazisip ismen dua ediyorum. Ve olan arkadaslarin evlatlarinada dugununu torunlarini hayrini gorun insallah diye dua ediyorum. Allah biliyorSEVECENIM sen öyle bil hic sorun degil. Günahımı almis oldun en fazla
Karsindaki kişinin kalbini ne kadar rahat kırabiliyorsun. Son donemde katildim ama gercekten mesajlarinizda bir enaniyet var basardim yaptim siz cahilsiniz modundasın yardim isteyen herkese -karsilastigim kadariyla - ac oku yazildi cizildi zaten diyorsun. Allah evladiniza saglikli omurler ihsan etsin ama karsindaki insanı linc etme politikan nedir. Cok farkli birisiniz. Bilmiyorum mesajlarda aldığım elektrige gore hep ben havasındasınız. Ortami geren sizdiniz. Bence sizde kendi mesajlarinizi acip okuyun.Dönüp bana hakaret ettiğin mesajları oku
Senlik durum yok ki yine her tartışmaya giriyorsun
Ben elifemmm i uyardım çıkıp bana şu mesajı yazdın
bu mesajı durup dururken neden yazdın
Bak canım hamile kalmayabilirsin ama bunda bizim katkımız yok.Önce yardım al sonra hamile kal Ve bizi rahat bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?