- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.241
Cnm sende elifem gibi hatani anlasan ve özür dilesen bu muhabbet buraya kadar uzamazdiCanım gerçektende bir tedavi gör hiç iyi değilsin geçen günde psikolojim bozuk dedin .O yüzden gerginim dedin .Peki benden ne istiyorsun allah aşkına ben arkadaşı uyardım yöneticileri etiketledim .Lütfen artık destek ol canım kendi hissettiğin kişilik bozukluğunu insanlara yükleme allah aşkına bırak yakamı ya
Beni bilmeden tanımadan bu kadar hakaret edersen karşılığını da alırsınŞaka gibi diyecek soz bulamiyorum. Durduk yere ciko ve elifemin arasina giren ve yoneticiyi etiketleyen. Elifemi yalan söylemekle beni oglan annelerine haset etmekle yargilayan msjlariyla insanlari kiran herseyi ben biliyorum diye rüzgarlar estiren kisi bana psikolojik destek al diyor. Cidden şaka gibi... hamilelikle ne alaksi var ya bel alti vurma sevecen daha cok cirkinlesme bence. Kapat konuyu
İnan canım bugüne kadar topik bu dereceye gelmedi .Senin gibi kavgacı insanlar bu hale getirdi .Benden olsaydı ilk sayfalarda olurdu.Arkadaslar tahminimce bu topic kapanir. Test asamasinda olan yardima ihtiyaci olan baska bir topik acsin oraya geliriz. Daha fazla yazmanin uzatmanin bi manasi yok. Tartışmanında bi adabi edebi vardir hamile kalmak isteyip kalamayan bir insana bu durumla vurmak kusura bakmayin karaktersizligin dibidir..
Eminmisin??? Meleklerimbeninle mahkeme derecesine gelen sen degilmiydin yoksaİnan canım bugüne kadar topik bu dereceye gelmedi .Senin gibi kavgacı insanlar bu hale getirdi .Benden olsaydı ilk sayfalarda olurdu.
Aaa sabirin arkadasa ne oldu ki? Bilmiyorum ben2 gun özlemekten ziyade bizim burda onun bilgilerini ihtiyacimiz var 2 icinde benim ve diger arkadaslarin testleri pikde yapabilir ben tek degil hemem hemen herkes burda elfemden yardim aliyor sabirin ablaya yapilan muamele gibi elifemde boyle tepkilerden sonra birakip giderse daha sonra bu topige ihtiyaci olan kisilerin bilgilerinden mahrum kalmasi gereklimiydi sizce?
İnan bu son cevabım seni Allah’a havale ediyorum inşallah ah aldığın insanların günahları taşırsın .Bak bir oğul istiyorsun sana ah etmiyorum ama beni kırdığın için Allah’a havale ediyorum .Meleklerimbenimi tanıyordum numaralarımız dahi vardı senin gibi tanımadan yargı yapmamEn son mahrem konusunda ceza almadim ben girmedim topige. Bu zamana kadar yokgibiyimle polemik yasadim sadece ondada zaten herkes biliyor aciklama ihtiyaci gormuyorum ikinci cezam cikonun ertesi gun hapiyla ilgili acmis oldugu topikti ustune cok gitmişlerdi destek amacli girdim cunku hakaret ettiler cikoya. Burdaki birçok arkadaşla özelden görüşüyorum ve kimseyle bir polemigim olmadi. Yalan soyledigimi idda ediyorsun gülüyorum sadece. Yaptigin yanlisa ve haksizliga susmadigim icin beni kavgaci ilan ediyorsun her kim olursa olsun haksizliga gelemem ve susamam. Yazdigin bircok yanlis ithami hakareti sahsina iade ediyor ve burdaki herkesin vicdanina sunuyorum.
Sende hamile kalana kadar bu topiklerde baskalarina soruyordun. Oglun olunca uzman sinifina girdin ayrica msjlarin cok itici ve kaba. Sen bilemezsin ben biliyorum havalari uffffffdedirtiyor artik... Testi yapan tecrubelenen herkes yorum yapabilir sen okulunumu okudun hayirdir? Tamamiyle egon tavan yapmis guzelim senin. elifeme olan ilgiyide kaldiramadin etiket yaptin yöneticiye. Gamsizbaykusa da aynini yaptin kiz yalan söylüyormuş gibi tarih attin. Yontem denemedim diyor illaki gecen ayın etkisi olmustur diyorsun bu kadar kolaysa herkes istedigi cinsiyette yapardi zaten.
Ya ben seninle tartışmadım hakaret etmedim evet uyardım sen dediğin gibi ama o kavgacı kadın benden ne istiyor bu ne haset yahuuu anlamıyorumİnanın ne yazsam şaşırdım.sevecenim senden gerçekten hiç beklemediğim cümleler kuruyorsun. Senden yardım aldım zamanında testler konusunda ozel den olsun grupta olsun hiçbir zaman inkar etmedim ama farklı lanse ediyorsun olayları gerçekten üzüldüm.ben hala yazdıklarımın arkasındayım ama sen olaylari başka yere çektin beni uyardin tamam herkes okudu zaten ama sen yöneticiyi etiketleyerek ceza almamı istedin.ceza alsam nolucak ki onu anlamadım istediğim zaman girerim istemediğim zaman girmem dışardan da okunuyor tüm konular ama gerçekten kalp kırmaya gerek yok o etiketi yapmasaydın olaylar buraya gelmiyecekti belkide.
Senin gibi bir insanin oldugu ortamda zaten olmak istemem. Itiraf et elifeme olan ilgi seni kudurttu. Onu uzaklaştırmaya calistin. Hemsire oldugunu nerden biliyotsunuz yazdin size akil veren bize özelden soruyor yazdin. Senin gibi insanları iyi tanirim. Icleri haset doludur ama masum rolu oynarlar.Mune allah aşkına ceza almaya dahi razıyım ama bu arkadaşa bir el atın lütfen ya
Benimde burda yazdığım mesajlar tavrım olaylara yaklaşımım hep ortada arkadaşlar benim ne niyetle yazdığımı biliyor ben hep buraya destek amaçlı yazdım arkadaşlarda benim mesajima yönelik tavrını doğru bulmadiklari için uzadı ve herkes içindekini döktü.ayrıca lütfen yazarken cirkinlesmeyelim o kadın filan tabiri hiç olmadı. buranın amacıni bizden iyi biliyor olman lazım.Ya ben seninle tartışmadım hakaret etmedim evet uyardım sen dediğin gibi ama o kavgacı kadın benden ne istiyor bu ne haset yahuuu anlamıyorum
Daha önce stresli ve psikolojim bozuk dedi e ben neden bunın acısını çekiyorum tedavi olsun onluk ortada birşey yok ne istiyor bende yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?