Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benimde burda yazdığım mesajlar tavrım olaylara yaklaşımım hep ortada arkadaşlar benim ne niyetle yazdığımı biliyor ben hep buraya destek amaçlı yazdım arkadaşlarda benim mesajima yönelik tavrını doğru bulmadiklari için uzadı ve herkes içindekini döktü.ayrıca lütfen yazarken cirkinlesmeyelim o kadın filan tabiri hiç olmadı. buranın amacıni bizden iyi biliyor olman lazım.

Hemşire oldugumuda kimseye kanıtlamak zorunda değilim.bildiğim bir bilgi varsa yazılan konuda fikrimi belirtiyorum bir saglikci olarak.

Üzülerek okudum kızlar yapmayın lütfen kırmayalım birbirimizi bu topik hepimizke güzel. Ben hepinizi seviyorum yapmayalım böyle

Yok cnm ben 33 gün gecikmem oldu dün gece regl oldum klomen kist yapmış bende

Gecemavisim yine ceza aldı sevecenimin amacı benim ceza almadi ama gecemavisim beni savunduğu için olay buralara geldi demekki gerçekten paylaşımımda abartilicak bir durum yokmuş.Çok üzüldüm gecemavisim için sağlık olsun hiç önemli değil burdan ban yemek ama keşke biraz daha anlayışlı olunsaydi.

Gecemavisim yine ceza aldı sevecenimin amacı benim ceza almadi ama gecemavisim beni savunduğu için olay buralara geldi demekki gerçekten paylaşımımda abartilicak bir durum yokmuş.Çok üzüldüm
Cnm sen sonuna kadar haklısın sevecen arkadaş haksız yere bu kadar abarttı ve bu tartışmayi çıkarttı olanlara çok üzüldüm

Eskiden bizler gibi cok istediği erkek evlat duygusu icin buralarda bilgisi olan arkadaşlara danisisp Allahin izniyle de oglunu dogurtmus birinin bizleri anlayip empati yapması gerekirdi suan emeline ulasip bu yolda gecemavisim gibi duasina dilegine yardimci olmaya calismasi gerekirken onun psikolojik anlamda çökertmek ne insanlik olarak ne vicdan nede merhamet olarak bu sıfatları layikiyke tasiyan mubarek peygamberin ummetine hic yakışmıyor cok üzücü nasil insanlar olduk nasil bukadar duyarsız olduk

Cnm sen sonuna kadar haklısın sevecen arkadaş haksız yere bu kadar abarttı ve bu tartışmayi çıkarttı olanlara çok üzüldüm
Hepiniz okudunuz canım yazilanlari benim niyetim belli onun niyeti belli (benim ceza almamı istedi).bu olaydan sonra moralim çok bozuldu gerçekten artık girmeyi düşünmüyorum,dualarim sizlerle rabbim hepinizin muradini gönlüne göre versin,yüzünüzü gul dursun

Onun niyeti zaten senin girmemen neden ekmegine bal kaymak sürüyorsun canim bizlere yardimci olup aramizda olmani istiyoruz

İyi ama herkes senin kalmani istiyor
Ne kadar sevildiğini gördün..bırakıp gitme lütfen

Yapma gülüm ya olurmu öyle. Burda sana ihtiyaç var
Bir kişi yüzünden kazan yakılırmı.

Hem daha senin suyun gelecek ara sancıların olacak biz senin doğumunu bekliycez paşanın durumunu adını paşanın ablalarının heyecanını anlatıcan yani yol uzun .öyle hemen çıkmak yok

Merhaba,

polemik yasaktır, polemiğe girip rapor edilen üyeler uyarı alır, bazı yazılarınızı okudum, onları cevaplayarak ilerleyelim.

Birini yazdıkları nedeniyle yönetime rapor etmek, rapor edilen kişinin mutlaka uyarı alacağı anlamına gelmez, bildirilen yazı okunur site kurallarına aykırı bir durum yoksa işlem yapılmaz.

Yönetici isimleri etiketlendi diye karşılıklı olayı büyütmenize gerek yoktu, objektif olmak gerekirse olayı elbirliğiyle büyütmüşsünüz, yazıların başlangıcını yakalamaya çalıştım, ilaç kullanım şekli üzerine tartışma çıkmış, yöneticileri etiketleyen de uyarı alın diye etiketlememiştir, sitede ilaç isimlerini kullanım şekillerini, insan sağlığı söz konusu olduğu için dikkatli konuşmak da yarar olduğundan, ilaç kullanımının dozu vb konuları direkt doktorlarınıza danışmanızın daha sağlıklı olması sebebiyle etiketleme yapıldığını düşünüyorum.

Site yönetimi ilaç konularında hassastır, bildirilme sebebi de bu olsa gerek, sağlık bakanlığının akılcı ilaç kullanımını destekliyoruz ve siteyi ziyaretçi olarak okuyanların, sizleri okuyup yanlış ilaç kullanımına yönelmeleri ihtimali olduğundan zaman zaman böyle konularda dikkatli olmanız gerektiğine dair uyarılar yapıyoruz, sağlığı tehdit edecek türden ilaçların danışıldığı konuları direkt kapattığımız da oluyor, özellikle reçetesiz de alınabilen ilaçlara ulaşmak kolay ve ilaçlar her bünye de farklı reaksiyonlar gösterebiliyor, sağlıkçı olanlarınız durumun hassasiyetini benden çok daha iyi bilir.

Açıklamam yanlış anlaşılmasın, dediğim gibi olayın başlangıcını yakalamaya çalıştım, ortada gelişigüzel tavsiye edilen bir ilaç olmadığını da fark ettim ama zannediyorum ki ziyaretçilerin ilaçlar konusunda her ayrıntıyı dikkatlice okuma ihtimallerinin düşük olacağı varsayımıyla etiketleme yapılıp ufak da olsa bir yönetim açıklaması olsun istendi ama olay büyüdü, benim yazı da uzadı haliyle.

Keşke yanlış anlaşılacağı hesaplanıp yönetimi etiketlemeden bir özel mesaj veya bildirim yapılsaydı ama sanırım aranızdaki samimiyete binaen durumun bu hale geleceği düşünülmedi.

Yaşanan tatsızlık için gerçekten üzüldüm, keşke durum bu hale gelmeseydi ama sizlerden ricam yeniden bir tartışma çıkmaması adına, konuyu kendi aranızda kapatıp rutin yazışmalarınıza devam etmeniz.

Saygılarımla.

Son düzenleme:
Biz senin hangi niyetle o yazdığını biliyoruz sevecen arkadaş art niyetli davrandı şimdide onu sevindirip girmemizlik yapma sen eğer buraya girip yazmasan onun istediğini yapmış olursun

Kafama takılan bişey var Elifemm- hani kadınlarda yumurtlama zamanı akıntı geliyorya...o akıntı yumurta hücresinin içinde olduğu sıvımı
Çatlama olduğu zaman batma ve sancı şeklinde hissediliyor karın boşluğuna bosaliyor diye biliyoruz
O zaman o akıntı nerden geliyor
Bir kısmı tüplerden akipmi çıkıyor

Soruyu sormaktaki amacım ben 5 aydır klomen kullanıyorum henüz gebelik oluşmadı bütün herşey güzel gittiği halde(Allah nasip etmemiş o ayrı konu)
Acaba tuplerim tıkalı olabilir mi diye aklıma takıldı

Saol canim

Arkadaşlar tüm yazılanları okudum. Bende tartışma çıksın istemezdim. Bu topiğin amacı erkek bebek için yöntem denemek. Gerek bilimsel olarak gerekse dualarla elimizden geleni yapıyoruz.
Ama son zamanlarda burda herşey sorulur oldu yok çocuğum şöyle oldu ne yapacağım, konuyla alakasız ama böyle oldu napacağım diye.
Bence topik içeriği haricinde bi sorunumuz varsa ilgili topiklerde sormalıyız. Zaten sitenin bölümlere ve topiklere ayrılmasının amacı da bu. Ya da sormak istediğimiz kişiye özel mesaj atabiliriz. Ve bi arkadaş yazmış kesinlikle katılıyorum bi annenin çocuğuna vereceği ilacı kullanmayı bilmesi lazım. Bunu da burdan sormak konuyu zaten nerelere getirmiş. Lütfen rica ediyorum tartışma çıkmasın bu cümlemden.
Sayfayı konu haricindeki sorularla meşgul etmeyelim ve artık tartışma çıkmasın lütfen.

Bir anne çocuğuna verecegi ilaci bilmesi lazim ve bunu burdan sormak konuyu buralara getirdi cumlesi aslinda senin yüzünden olmuş anlamina getiryosun evet ben sordum insani olarak yardim aldim annelerden erkek bebek topigu olabilir biz burda yuregimizden gecenleri paylastigimiz gibi tek yürek olup herseyimizi paylasir olduk sorun aslinda ilactan degil icten ice birilerine dolup ilac bahanesiyle patlamakti sebep.
Benim niyetim iyi olmasa ottan çöpten sorun çıkartırım ozmaan sorun ot çöp mu olmuş olurdu yani

Neyse kimseyi kirmak gibi bir derdim yok zira hepimizin hedefi niyeti duasi bir Rabbim herkesin gonlunden geceni nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…