- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 39
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.261
Benimde burda yazdığım mesajlar tavrım olaylara yaklaşımım hep ortada arkadaşlar benim ne niyetle yazdığımı biliyor ben hep buraya destek amaçlı yazdım arkadaşlarda benim mesajima yönelik tavrını doğru bulmadiklari için uzadı ve herkes içindekini döktü.ayrıca lütfen yazarken cirkinlesmeyelim o kadın filan tabiri hiç olmadı. buranın amacıni bizden iyi biliyor olman lazım.Ya ben seninle tartışmadım hakaret etmedim evet uyardım sen dediğin gibi ama o kavgacı kadın benden ne istiyor bu ne haset yahuuu anlamıyorum
Daha önce stresli ve psikolojim bozuk dedi e ben neden bunın acısını çekiyorum tedavi olsun onluk ortada birşey yok ne istiyor bende yaaa
Yok cnm ben 33 gün gecikmem oldu dün gece regl oldum klomen kist yapmış bendeHepimizim amaci belli oglu olanlar olmayanlara yardim da bulunjyor Allah razi olsn. @SEVECENIM veElifemm- sende de razi olsun..arkadaslar klavye kavgasi yapmayalim .. Oku oku bitmedi tartismaniz.. Ne ise konu şu ovulasyon testleri olsun.. Hem hafi ama yok mu hic hamile kalan bu ay? Kimsede tik yok mu?
Cnm sen sonuna kadar haklısın sevecen arkadaş haksız yere bu kadar abarttı ve bu tartışmayi çıkarttı olanlara çok üzüldümGecemavisim yine ceza aldısevecenimin amacı benim ceza almadi ama gecemavisim beni savunduğu için olay buralara geldi demekki gerçekten paylaşımımda abartilicak bir durum yokmuş.Çok üzüldüm
Hepiniz okudunuz canım yazilanlari benim niyetim belli onun niyeti belli (benim ceza almamı istedi).bu olaydan sonra moralim çok bozuldu gerçekten artık girmeyi düşünmüyorum,dualarim sizlerle rabbim hepinizin muradini gönlüne göre versin,yüzünüzü gul dursunCnm sen sonuna kadar haklısın sevecen arkadaş haksız yere bu kadar abarttı ve bu tartışmayi çıkarttı olanlara çok üzüldüm
Hepiniz okudunuz canım yazilanlari benim niyetim belli onun niyeti belli (benim ceza almamı istedi).bu olaydan sonra moralim çok bozuldu gerçekten artık girmeyi düşünmüyorum,dualarim sizlerle rabbim hepinizin muradini gönlüne göre versin,yüzünüzü gul dursun
İyi ama herkes senin kalmani istiyorHepiniz okudunuz canım yazilanlari benim niyetim belli onun niyeti belli (benim ceza almamı istedi).bu olaydan sonra moralim çok bozuldu gerçekten artık girmeyi düşünmüyorum,dualarim sizlerle rabbim hepinizin muradini gönlüne göre versin,yüzünüzü gul dursun
Yapma gülüm ya olurmu öyle. Burda sana ihtiyaç varHepiniz okudunuz canım yazilanlari benim niyetim belli onun niyeti belli (benim ceza almamı istedi).bu olaydan sonra moralim çok bozuldu gerçekten artık girmeyi düşünmüyorum,dualarim sizlerle rabbim hepinizin muradini gönlüne göre versin,yüzünüzü gul dursun
Biz senin hangi niyetle o yazdığını biliyoruz sevecen arkadaş art niyetli davrandı şimdide onu sevindirip girmemizlik yapma sen eğer buraya girip yazmasan onun istediğini yapmış olursunHepiniz okudunuz canım yazilanlari benim niyetim belli onun niyeti belli (benim ceza almamı istedi).bu olaydan sonra moralim çok bozuldu gerçekten artık girmeyi düşünmüyorum,dualarim sizlerle rabbim hepinizin muradini gönlüne göre versin,yüzünüzü gul dursun
Adet bittikten 2 gün sonra başladım
Sabah aç karnına 1.5 bardak kaynayan suya orta boy bir sogani 4e bölüp 5 dakika kaynattim...hemen süzdüm ..ılıktan sıcak hale gelince içtim
Bide akşam aynı şekil aç olduğum zaman yaptım
Günde iki kere şart
Saracoglu kesinlikle sogumayacak diyor
Soğuyunca fermente oluyormuş.. birde 2 kere yapta saat kaçta yaparsan yap
Aç karnına daha faydalıymis
İnşallah miden de bir sıkıntın yoktur
Midesi rahatsız olan icemiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?