Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Üst paragrafın altına kimseyi kırmak gibi bi derdim yok yazman ironik olmuş ama neyse.
Ben zaten “bir anne” dedim kendimi de içine katarak. Ve evet herşeyi burdan sormamak gerekir çünkü konu işgali oluyor. Mesela ben sayfayı birşey öğrenmek için takip ediyorum bir giriyorum sayfalar birikmiş okuyorum okuyorum bir çoğu konuyla alakasız oluyor bazen. Sence bu benim için bi zaman kaybı değil mi? Ben buraya öğrenmeye giriyorum sonuçta. Bunu demek istedim. Diğer konulardaki endişelerimi meraklarımı ya da diğer şeyleri özelden soruyorum ki konudan alakasız şeylerle sayfayı meşgul etmemeye elimden geldiğince çalışayım diye.
Seni de suçladığım yok senin yüzünden oldu da demedim zaten. Sadece fikrimi dile getirdim. Ve tartışmak da istemiyorum.

Konu kapansın gerçekten tekrar diyorum kimseyi kirmak degil amacim bundan sonra topigi gereksiz konular sormak icin isgal etmem kendi adima topikteki herkesten özür dilerim

SEVECENIM Gecemavisim sevecenim evet gercekten ben de tarafsız bir gözle okuduğuğda aynı şeyi düşündüm..çok sert ifadelerin ve bence hiç hoş görünmüyor..bence de sürekli eleştirici bir bakış açısıyla yaklaşmak doğrı değiş bence

Bence eğer polemik olduysa ve tartışma büyüdüyse iki kişide ceza almalı bence pek adil davranamamışsınız bence

Kızlar bence topiğin başlığına göre sorular sorulmalı.böylece bu tarz durumların da önüne geçilmiş olur.biri de çocuğum okula gitmek istemiyor diye buraya yazmış ne alaka ya??

Kizlar neler olmus ya yeni okudum kizim atesleniyor bu aralar surekli ateşi 40 dan asagi düşmüyor dua edin bize küçücük mesele nerelere gelmis hic kalp kırmaya degmez bu mubarek günlerde benim de fikrim su konu disindaki sorulari ozelden soralim birbirimize karisiklik olmasin ne dersiniz

Bencede arkadaşlar erkek bebek dışındaki soruları özelden soralım geçenlerde kızımın bir rahatsızlığı olmuştu sağolsun Elifemm bi msj attım özelden tabiki bide yöntem deneyenler burda olsun lütfen gün aşırı deneyenler burda hafta da bir deneyende demek istediğim sadece bu yöntemi deneyenler burda olsun

Hayırlı geceler güzeller
Inanin ağzım açık okudum. Çok gereksiz saçma bi atışma olmuş. Burada birbirimizi tanımasakta aynı amaç için beraberiz. Kimsenin kimseyi kiskandigini , cekememezlik ettiğini düşünmüyorum. Elifemm ve Gecemavisim adına üzüldüm . hepiniz değerli insanlarsiniz sevecenim de özünde iyi değerli bi arkadastir. Yazdıklarını hiç yakistiramadim beddua eder gibi şeyler hiç olmadı ya çok üzüldüm özellikle de senden hiç beklemezdim. Hepimiz beşeriz. Bazen sorunlarımız olur gergin oluruz. Yanlış anlarız. Önemli olan herkesin hatasını anlaması. Mübarek günlerde birbirimizi kirmayalim. Daha geçen gün giyabinda dua ettik birbirimize. Bugün böyle olmamaliydi. Lütfen kimse ayrılmasın topigimiz oglu olanlarla dolsun devam etsin canım arkadaşlarım

Katılıyorum canım

Böyle bir tatsızlık yaşanacağını bilseydim hiç sormazdim bende çok üzgünüm okadar ihtiyacımız varken suan topige kimse ugramiyor

Ben hastayim bogaz enfeksiyonu nedeniyle antibiyotik kullanıyorum bu aralar yum zamani ama kararsiz kaldigim icin test yapamiyorim etki eder mi deneyip denememekte kararsizim açıkçası hiç şansım yok kac aydir hep aksilik oluyo oglum olmayacak hissediyorim ondan boyle oluyo hep engel hep aksilik tatsizlik
Topicin tadı kaçtı ya kimse yazmıyo baksana kızlar nasılsınız? Varmı kimsede bir gelişme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…