Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hey allah razı olsun abla ya .....Etiketlemeden önce bildirim yaptım.Etiketlememin sebebi bu zaten yaptığınız açıklamaydı.En azından gelip burdan okudular .Daha önce bu gibi açıklamaları yaptığınız için gelip yine yaparsanız diye etiketledim.Ama kimseye anlatamadım BAN diye tutturdular.Ban yemesi için yapsaydım dediğiniz gibi size özelden mesaj atardım
Evet haklısınız kesinlikle polemiğe girmemem lazımdı.Ama dayanamadım şahsıma hakaret etmesine .Keşke yazdıklarınızı çoğu okuyup anlayabilme ama nerde ....

Cikoo cnm bir agri kesici bile adet dongusunu etkiliyor geciktiriyor ki benm oyle.. Ben ilaclari birak o sekilde basla.. Hem hamile kalman yaza gelirse baharda dogurursun ne sicak ne soguk bir donem..
Bir bilgi paylasayim duydugum yazin y spermler daha hareketli oluyormus..
Zatek cevremde yazin hamile kalan herkesin oglu oluyor..

Yumurtlamadan sonrami sumuksu akinti gelir yoksa oncesi mi? Bir de ben de 2 gun suruyor bu durum normal mi acaba?

Kızlar adet sonrası da ilişki olmuştu yani perşembe günü test yaptım hayalet çizgi bile yoktu 6 sında..çıkardı herhalde dimi

Kaç ilişki oldu cnm tek ilişki onerilmiyormuydu erkek bebek icin
Canım regl dönemi bazı insanlarda atılamayan yumurta oluyomuş özellikle sanırım regli çok düzenli olmayan kişilerde..bir arkadaşım zaten olmaz diyip korunmasız ilişkiye giriyo sonrasında hep korunuyor ve oğlu oldu..böyle olan çok kişi duydum..zaten 5 gün sürse regli zaten 5 günlük bir perhiz de oluyo atılamayan yumurtayı da döllüyo tek ilişkiyle..herkesde olmuyor ama

Ben de şansımı deneyeyim dedim ama olmadı sanırım:)

Bana o garip geliyor her erkek bebegi bulan ayda bir defa onda da yumurtalama gunu mu iliskiye giriyor anlamadim.. Kiz sahibi olanlar her gun ha babam de babam derken cok garip geliyor bana tek iliski..
Aslında tek ilişki ne kadar doğru bilmiyom kuzenimde gün aşırı denemiş onun da oğlu olcak:)

Bence riske atma kendini cnm yumurt. Yi bekle hatta ilk 12 saat ve son 12 saati degerlendir yumurtlama tarihinin
onu da denedim canım yumurtlama günü de yaptım artık kısmet..geçen ay tam yumurtlama dönemi tek ilişki yaptım tutmadı ben de bunu anlayamıyorum ya..ilk geceden hamile kalanlar oluyor ya hemencecik çok ilginç hakkaten..şimdi ise yumurtlama dönemi bile tutmuyo..

Benim bir arkadas 3 ay denedim 4. Ayda tuttu demisti herhalde vakti saati var cnm.
Keciboynuzu kullaniyormusun esine yada ph i artirmak icin bir seyler yapiyormusun?

Cnm ben adetten sonra tek ilişki kızım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…