- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.954
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.301
Hey allah razı olsun abla ya .....Etiketlemeden önce bildirim yaptım.Etiketlememin sebebi bu zaten yaptığınız açıklamaydı.En azından gelip burdan okudular .Daha önce bu gibi açıklamaları yaptığınız için gelip yine yaparsanız diye etiketledim.Ama kimseye anlatamadım BAN diye tutturdular.Ban yemesi için yapsaydım dediğiniz gibi size özelden mesaj atardımMerhaba,
polemik yasaktır, polemiğe girip rapor edilen üyeler uyarı alır, bazı yazılarınızı okudum, onları cevaplayarak ilerleyelim.
Birini yazdıkları nedeniyle yönetime rapor etmek, rapor edilen kişinin mutlaka uyarı alacağı anlamına gelmez, bildirilen yazı okunur site kurallarına aykırı bir durum yoksa işlem yapılmaz.
Yönetici isimleri etiketlendi diye karşılıklı olayı büyütmenize gerek yoktu, objektif olmak gerekirse olayı elbirliğiyle büyütmüşsünüz, yazıların başlangıcını yakalamaya çalıştım, ilaç kullanım şekli üzerine tartışma çıkmış, yöneticileri etiketleyen de uyarı alın diye etiketlememiştir, sitede ilaç isimlerini kullanım şekillerini, insan sağlığı söz konusu olduğu için dikkatli konuşmak da yarar olduğundan, ilaç kullanımının dozu vb konuları direkt doktorlarınıza danışmanızın daha sağlıklı olması sebebiyle etiketleme yapıldığını düşünüyorum.
Site yönetimi ilaç konularında hassastır, bildirilme sebebi de bu olsa gerek, sağlık bakanlığının akılcı ilaç kullanımını destekliyoruz ve siteyi ziyaretçi olarak okuyanların, sizleri okuyup yanlış ilaç kullanımına yönelmeleri ihtimali olduğundan zaman zaman böyle konularda dikkatli olmanız gerektiğine dair uyarılar yapıyoruz, sağlığı tehdit edecek türden ilaçların danışıldığı konuları direkt kapattığımız da oluyor, özellikle reçetesiz de alınabilen ilaçlara ulaşmak kolay ve ilaçlar her bünye de farklı reaksiyonlar gösterebiliyor, sağlıkçı olanlarınız durumun hassasiyetini benden çok daha iyi bilir.
Açıklamam yanlış anlaşılmasın, dediğim gibi olayın başlangıcını yakalamaya çalıştım, ortada gelişigüzel tavsiye edilen bir ilaç olmadığını da fark ettim ama zannediyorum ki ziyaretçilerin ilaçlar konusunda her ayrıntıyı dikkatlice okuma ihtimallerinin düşük olacağı varsayımıyla etiketleme yapılıp ufak da olsa bir yönetim açıklaması olsun istendi ama olay büyüdü, benim yazı da uzadı haliyle.
Keşke yanlış anlaşılacağı hesaplanıp yönetimi etiketlemeden bir özel mesaj veya bildirim yapılsaydı ama sanırım aranızdaki samimiyete binaen durumun bu hale geleceği düşünülmedi.
Yaşanan tatsızlık için gerçekten üzüldüm, keşke durum bu hale gelmeseydi ama sizlerden ricam yeniden bir tartışma çıkmaması adına, konuyu kendi aranızda kapatıp rutin yazışmalarınıza devam etmeniz.
Saygılarımla.
Cikoo cnm bir agri kesici bile adet dongusunu etkiliyor geciktiriyor ki benm oyle.. Ben ilaclari birak o sekilde basla.. Hem hamile kalman yaza gelirse baharda dogurursun ne sicak ne soguk bir donem..Ben hastayim bogaz enfeksiyonu nedeniyle antibiyotik kullanıyorum bu aralar yum zamani ama kararsiz kaldigim icin test yapamiyorim etki eder mi deneyip denememekte kararsizim açıkçası hiç şansım yok kac aydir hep aksilik oluyo oglum olmayacak hissediyorim ondan boyle oluyo hep engel hep aksilik tatsizlik
Önce gelir canım çatlaması süresi kişiden kişiye değişiyor amaYumurtlamadan sonrami sumuksu akinti gelir yoksa oncesi mi? Bir de ben de 2 gun suruyor bu durum normal mi acaba?
Sıkma canını boşverBöyle bir tatsızlık yaşanacağını bilseydim hiç sormazdim bende çok üzgünüm okadar ihtiyacımız varken suan topige kimse ugramiyor
Kaç ilişki oldu cnm tek ilişki onerilmiyormuydu erkek bebek icinKızlar adet sonrası da ilişki olmuştu yani perşembe günü test yaptım hayalet çizgi bile yoktu 6 sında..çıkardı herhalde dimi
Canım regl dönemi bazı insanlarda atılamayan yumurta oluyomuş özellikle sanırım regli çok düzenli olmayan kişilerde..bir arkadaşım zaten olmaz diyip korunmasız ilişkiye giriyo sonrasında hep korunuyor ve oğlu oldu..böyle olan çok kişi duydum..zaten 5 gün sürse regli zaten 5 günlük bir perhiz de oluyo atılamayan yumurtayı da döllüyo tek ilişkiyle..herkesde olmuyor amaKaç ilişki oldu cnm tek ilişki onerilmiyormuydu erkek bebek icin
Bana o garip geliyor her erkek bebegi bulan ayda bir defa onda da yumurtalama gunu mu iliskiye giriyor anlamadim.. Kiz sahibi olanlar her gun ha babam de babam derken cok garip geliyor bana tek iliski..Kızlar burdaki amaç erkek bebek için yum günü tek ilişki olmuyor muydu
Ben de şansımı deneyeyim dedim ama olmadı sanırım:)Canım regl dönemi bazı insanlarda atılamayan yumurta oluyomuş özellikle sanırım regli çok düzenli olmayan kişilerde..bir arkadaşım zaten olmaz diyip korunmasız ilişkiye giriyo sonrasında hep korunuyor ve oğlu oldu..böyle olan çok kişi duydum..zaten 5 gün sürse regli zaten 5 günlük bir perhiz de oluyo atılamayan yumurtayı da döllüyo tek ilişkiyle..herkesde olmuyor ama
Aslında tek ilişki ne kadar doğru bilmiyom kuzenimde gün aşırı denemiş onun da oğlu olcak:)Bana o garip geliyor her erkek bebegi bulan ayda bir defa onda da yumurtalama gunu mu iliskiye giriyor anlamadim.. Kiz sahibi olanlar her gun ha babam de babam derken cok garip geliyor bana tek iliski..
Bence riske atma kendini cnm yumurt. Yi bekle hatta ilk 12 saat ve son 12 saati degerlendir yumurtlama tarihininBen de şansımı deneyeyim dedim ama olmadı sanırım:)
onu da denedim canım yumurtlama günü de yaptım artık kısmet..geçen ay tam yumurtlama dönemi tek ilişki yaptım tutmadıBence riske atma kendini cnm yumurt. Yi bekle hatta ilk 12 saat ve son 12 saati degerlendir yumurtlama tarihinin
Yok onun sürekli düşüğü oluyor o yüzden benceBakin demet akalin da tup bebek yapacakmis acaba erkek bebek icin mi nedir?
Benim bir arkadas 3 ay denedim 4. Ayda tuttu demisti herhalde vakti saati var cnm.onu da denedim canım yumurtlama günü de yaptım artık kısmet..geçen ay tam yumurtlama dönemi tek ilişki yaptım tutmadıben de bunu anlayamıyorum ya..ilk geceden hamile kalanlar oluyor ya hemencecik çok ilginç hakkaten..şimdi ise yumurtlama dönemi bile tutmuyo..
Yok cnm hiçbişey yapmıyorum ama suyu zaten ph.7.5 içiyoruz evde:)Benim bir arkadas 3 ay denedim 4. Ayda tuttu demisti herhalde vakti saati var cnm.
Keciboynuzu kullaniyormusun esine yada ph i artirmak icin bir seyler yapiyormusun?
Cnm ben adetten sonra tek ilişki kızım olduCanım regl dönemi bazı insanlarda atılamayan yumurta oluyomuş özellikle sanırım regli çok düzenli olmayan kişilerde..bir arkadaşım zaten olmaz diyip korunmasız ilişkiye giriyo sonrasında hep korunuyor ve oğlu oldu..böyle olan çok kişi duydum..zaten 5 gün sürse regli zaten 5 günlük bir perhiz de oluyo atılamayan yumurtayı da döllüyo tek ilişkiyle..herkesde olmuyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?