Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bana o garip geliyor her erkek bebegi bulan ayda bir defa onda da yumurtalama gunu mu iliskiye giriyor anlamadim.. Kiz sahibi olanlar her gun ha babam de babam derken cok garip geliyor bana tek iliski..
Canım iki oğlum var ikincisi 4 günlük ikisndede erkek olsun die degil bebeğim olsun die ovu uygulaması kullandım 28 günde bir adet olurum ikisinde de adetten 13 ve 14 günlerinde hamile kaldım öncesinde iliski olmuştu ama yum günü olanlar tutmus

Peki over test yapmışmıydın.yani nasıl anladın yumurtlama gününü

Peki over test yapmışmıydın.yani nasıl anladın yumurtlama gününü
Yok canım ovulasyon testi olarak uygulamaya baktım test falan kullanmadım dediğim gibi erkek die değilde hamile kalma şansı en yüksek dönemde denedim hep oldu ve sonuç erkek bu bilgileri bilseydim ikincide kız için yum günü korunurdum

Angel senin darisi benim basima olsun insm saglikli bisekilde tabi. Yum bir gun once ve yumurt gunu oldu. Yinede şans iste. Ne yapsak bos allah ne yazmissa o. Ben aslinda bu yum gununden cok dua diyorum. Rabbim geri cevirmesin ins

Kızlar ikinci çizgi var degil mi sevinmeli miyim

Eklentiler

• 20180423_195849.webp
    7 KB · Görüntüleme: 102
Ayy bilemedim valla kizlar ya 1 saat sonra boyle oldu
Hadi hadi cnm gozun aydin oglusun yoldadir insallah. Neler yaptin ettin paylasirsin bizimle sonra.. Benim ablamada oldu test yapiyor gunu gecince silik cikiyor sonra cope atmak yerine banyoda makina ustune birakiyor tam atarken cift cizgi oldugunu farkediyor bakiyor hamile dogurdu 3. Yu istemeye istemeye..

Insallah canim ama ben hamilelik tam var diyemem çünkü hic bir belirtim yok. Gecen ay daha cok belirtim vardi bu ay sadece bel ağrısı var onu da temizlik yapiyorum ona yorumladim açıkçası. Iki uc gun daha gecsin yeniden yaparim test olmazsa o zaman tam kesinlesir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…