- 28 Şubat 2018
- 198
- 306
- 18
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.341
29 nisan bat canimRegline ne kadar var canım..
Hayırlısı olsun cnm ıns vardır sende bizler gibi hayal kırıklığına ugramazsin ins hayalin gerçek olur12 nisanda canim hatta yazmistim yumurta aki var ama silik diye o gün deneme oldu sadece
Sağol cnm inşallah ya bakalım 3 mayısta gidecem yumurta büyüklüğüne bakılacak o zaman iğne yapılır diye düşünüyorumSelamunaleykum tatlı anneler.
Biraz motivenizmi düşmüş hemen toparlanin bahardayiz cicekler kuslar guneş tatli ilik rüzgarlar cok ama cok güzel...
@Mirnaz85 canim üzülmee vardir her iste hayir. Bir sorun var diye dusünme sakin ama gebeligi kolaylastiran tedbirler alabiliriz. Sogan suyu gibi incir havuc kuru gibi maydonoz buhari gibi. Ben sogani denemeyi dusunuyorum.Flowers26 canim benim o silik cizgi seni etkilemesin bendede olmustu bekleyen testlerde oluyor bazen ama Inşallaahhhh ogluna hamilesindir. Aminnnn. A Asell80 canim ablam doktor yumurtlama doneminde agir antibiyotikler icildiyse kesinlikle bebek çalışması olmasin diyor. Bu arada kuru yemisler kocalara zengin gidalar (fındık fistik ceviz kaysi hurma...) beslenme listemizden cikmasin arkadaşlarım... kaldigimiz yerden devamm Prensesim2016 cnm catlatma ignesiyle paşa bi adim daha yakin insallah Allah rast getirsin cnm.
Selamunaleykum tatlı anneler.
Biraz motivenizmi düşmüş hemen toparlanin bahardayiz cicekler kuslar guneş tatli ilik rüzgarlar cok ama cok güzel...
@Mirnaz85 canim üzülmee vardir her iste hayir. Bir sorun var diye dusünme sakin ama gebeligi kolaylastiran tedbirler alabiliriz. Sogan suyu gibi incir havuc kuru gibi maydonoz buhari gibi. Ben sogani denemeyi dusunuyorum.Flowers26 canim benim o silik cizgi seni etkilemesin bendede olmustu bekleyen testlerde oluyor bazen ama Inşallaahhhh ogluna hamilesindir. Aminnnn. A Asell80 canim ablam doktor yumurtlama doneminde agir antibiyotikler icildiyse kesinlikle bebek çalışması olmasin diyor. Bu arada kuru yemisler kocalara zengin gidalar (fındık fistik ceviz kaysi hurma...) beslenme listemizden cikmasin arkadaşlarım... kaldigimiz yerden devamm Prensesim2016 cnm catlatma ignesiyle paşa bi adim daha yakin insallah Allah rast getirsin cnm.
Oldum cnm malesef. Insallah önümüzdeki ay hersey rast gitsin senin icinHosgeldin canm grub eskisi gibi hatta eskisinden daha motive bir sekilde drvsm eder insallah
Zaten bende bu ayi yine es gectim cok kotu boğaz ve gribal enfeksiyon geçiriyorum oyuzden onumuzdeki aya erteledim tek bir hakkom var sonra memlekete gidecegim insallah onumuzdeki ay bir aksilik cikmaz
Bu arada sen adet olmadun sanirim test yaptin mi canm
Oldum cnm malesef. Insallah önümüzdeki ay hersey rast gitsin senin icinbeslenmene sagligina dikkat gecmis olsun cnm.
Erteleyerek iyi yapmışsın canım gerçekten ilaçlar bünyeyi etkiliyor benim geçen ay 5 gün adetimi geciktirdi senin gibi grip olmuştum. Bi dahaki ay inşAllah Hamile kalırsın hayırlısıylaHosgeldin canm grub eskisi gibi hatta eskisinden daha motive bir sekilde drvsm eder insallah
Zaten bende bu ayi yine es gectim cok kotu boğaz ve gribal enfeksiyon geçiriyorum oyuzden onumuzdeki aya erteledim tek bir hakkom var sonra memlekete gidecegim insallah onumuzdeki ay bir aksilik cikmaz
Bu arada sen adet olmadun sanirim test yaptin mi canm
Canım bi dahaki aya kısmet olur inşAllahOldum cnm malesef. Insallah önümüzdeki ay hersey rast gitsin senin icinbeslenmene sagligina dikkat gecmis olsun cnm.
Inşallah Cnm bebisin tutunmustur sana hayırlı haberlerle gelKimse yok ama bende kendi adıma güncelleme yapayım. Bizde de deneme oldu fakat yumurtam 4 gün erken çatladığı için perhizimiz yalnızca bi buçuk gün kadar olabildi. O konuda biraz endişeliyim ama Rabbim ne verirse başımın üstünde yeri var. Bakalım kısmet 10 güne öğreniriz inşAllah birlikte gebelik var mı yok mu..
İnşaAllah canım hayırlısıylaInşallah Cnm bebisin tutunmustur sana hayırlı haberlerle gel
Erteleyerek iyi yapmışsın canım gerçekten ilaçlar bünyeyi etkiliyor benim geçen ay 5 gün adetimi geciktirdi senin gibi grip olmuştum. Bi dahaki ay inşAllah Hamile kalırsın hayırlısıyla
Canım adetin biter bitmez bol bol kuru incir, havuç ye be yeşil çay iç. Yumurtan erken çatlar belkiKızlar ya kendimi mayıs ayına hazırlıyorum.ama benim yumurtlama zamanında yatılı akraba düğününe gidicez tamda ozaman offf yaa.nisan 29 beklenen adetim Mayıs 9 ile 11 arası yumutlamam düğünde Mayıs 10.
Off arkadaş bu nasıl şans
Aynen canım bana da öyle oldu işte. Eşim 4-5 aydır belki daha fazla keçi boynuzu içiyor bir de çinko-e vitamini ve selenyum takviyesi alıyor bitkisel. Bir de preseed kullandım umuyorum ki bunların faydası olur.Aslinda birkac doktora sordum sikinti olmaz hamilelik icin dediler ama ben ilaçların etkisinden midir nedur akıntılarım sarıya benzer olduğu icin erteledim hayirlisi kac aydir hep aksilik giriyo insallah mayis ayina
Iste bu perhizler insanin kafasini allak bullak ediyot yoksa testlerle bir sekilde yumu anlayip deneme yapilirda perhizi tahmini ayarlamak cok stres yaratıyor insana
Benim bir kızım var ikincisinin erkek olmasını istiyorum...tabikide öncelikle saglıklı bir bebek olmasını istiyorum....Allahtan...sadece gönlümdeki istedigim şey bu.....benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı??? Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?