Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım çatlatma iğnesinden sonra dr.un verdiği ilişki günlerinden sonra gün aşırı 3 yada 4 ilişki daha olmalı. 11 güne kadar idrar testin pozitif çıkabilir o nedenle erken test yapmanı önermem.
Cnm doktor bu gece saat 11 yarın 11 dedi ama ben daha sık denemey düşünüyorum sabah ve akşam yapicz bu seferde negatifi görmek istemiyorum akıntım sancım hiç yok doktor yumurta sagda dedi ama bnm şol kasigim ağrıyor

Amin cnm inşallah rabbim hepimize hayırlı sağlıklı salih erkek evlatlarnasip eder ıns kızını sağlıkla kucağına alırsın bende hayırlısıyla müjdeli haberi veririm inşallah

Canım çatlatma iğnesinden sonra dr.un verdiği ilişki günlerinden sonra gün aşırı 3 yada 4 ilişki daha olmalı. 11 güne kadar idrar testin pozitif çıkabilir o nedenle erken test yapmanı önermem.
sence ne zaman yapmalıyım peki doktor herhangi bır gün vermedi bugün 4 mayıs iğneyi vuruldum

Sabah akşam sağlıklı değil canim.. ilk üç gün ve sonraki günler gün aşırı yeterli olur merak etme.

Sabah akşam sağlıklı değil canim.. ilk üç gün ve sonraki günler gün aşırı yeterli olur merak etme.
sonraki günlerde zaten yumurta çatlamış olacak yumurtanın ömrü bir gün zaten o gunude tuturabilsek ne mutlu bize doktor verdiğim günleri değerlendirin sonrası serbest dedi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…