Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Doktora gittin mi canım peki
Herşey yolunda mı?
Gittim cnm evet aslında bende sorun yok hersey temiz rahim filmi bile çekildim oda temiz anlamıyorum neden 2 doktor bişey yok kalırsın diyor devlettekı doktor Kilo vermen lazım diyor anlamadım hangisi doğru

Topiğiniz hayırlı olsun arkadaşlar :)
Rabbim sizlere hayırla sağlıkla gönlünüzdeki prensi kucağınıza almayı nasib etsin ..
Patates , mercimek , makarna ve hamurişi yemeyin bunun yanısıra bol bol süt içmenizi öneririm ve son olarak şunu da ekliyeyim adet bitiminden hemen sonra sık ilişki genelde tavsiye edilir doğruluğu da vardır .
Bir de dini takvime göre ayın 1’inden 15’ine kadar tek sayılı gecelerde ilişki de erkek çocuk sahibi olunabiliyor , bu da çok eski bir bilgidir aklınızda bulunsun :)
Hayırlı akşamlar diliyorum ..

Gittim cnm evet aslında bende sorun yok hersey temiz rahim filmi bile çekildim oda temiz anlamıyorum neden 2 doktor bişey yok kalırsın diyor devlettekı doktor Kilo vermen lazım diyor anlamadım hangisi doğru
Canım istersen sende ovulasyon testi kullan. Belki yumurtlamanı kaçırıyorsundur ondan olmuyordur

Canım teşekkürler güzel dileklerin için. Amin hepimiz için :)
Ama bende tam tersi diye biliyorum erkek bebek diyetinde süt ve süt ürünleri yasak diye. Birde ovulasyondan 4-5 gün önce kadar cinsel perhiz yapılmalı ve yumurta çatladığında tek ilişki olmalı. Diğerleri korunmalı olmalı. Bu şekilde deneyip oğlu olan bir sürü arkadaşımız var.
Sen bunu nerden duydun canım?

Görümcem tam bir patates hayranı özellikle kızartmasını evlenmeden önce de sonra da her gün yerdi ve kızı , daha öncesinde de bu patatesin etkisini duymuştum ..
Bol yeşillik de erkek bebek olma ihtimalini artırıyor .
Ben dini takvimdeki tek geceleri ve adetten hemen sonra ilişkiyi uygulamıştım , oğlum oldu ( tabiki Allahtan ) , ama hamileliğim ve doğumum adetten sonraki 5. günüme tekabül ediyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…