- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.621
Sağol canım inşAllah hepimiz için güzel bi başlangıç olur ve tez zamanda sağlıklı bebeklere Hamile kalırız hepimiziwashereonce hayırlı olsun yeni topik ben burda yazmaya devam edecem
Etiketledim canimtmCnm beklibekliyorum
Bu ayin sonu canimtm Cnm sağol sen ne zaman denemelere basliyacn
Gittim cnm evet aslında bende sorun yok hersey temiz rahim filmi bile çekildim oda temiz anlamıyorum neden 2 doktor bişey yok kalırsın diyor devlettekı doktor Kilo vermen lazım diyor anlamadım hangisi doğruDoktora gittin mi canım peki
Herşey yolunda mı?
Canım istersen sende ovulasyon testi kullan. Belki yumurtlamanı kaçırıyorsundur ondan olmuyordurGittim cnm evet aslında bende sorun yok hersey temiz rahim filmi bile çekildim oda temiz anlamıyorum neden 2 doktor bişey yok kalırsın diyor devlettekı doktor Kilo vermen lazım diyor anlamadım hangisi doğru
Canım teşekkürler güzel dileklerin için. Amin hepimiz için :)Topiğiniz hayırlı olsun arkadaşlar :)
Rabbim sizlere hayırla sağlıkla gönlünüzdeki prensi kucağınıza almayı nasib etsin ..
Patates , mercimek , makarna ve hamurişi yemeyin bunun yanısıra bol bol süt içmenizi öneririm ve son olarak şunu da ekliyeyim adet bitiminden hemen sonra sık ilişki genelde tavsiye edilir doğruluğu da vardır .
Bir de dini takvime göre ayın 1’inden 15’ine kadar tek sayılı gecelerde ilişki de erkek çocuk sahibi olunabiliyor , bu da çok eski bir bilgidir aklınızda bulunsun :)
Hayırlı akşamlar diliyorum ..
Adet duzensizligi yaşayan biri yumurtlarmi acabaCanım istersen sende ovulasyon testi kullan. Belki yumurtlamanı kaçırıyorsundur ondan olmuyordur
Yumurtlayabilir canım. Ben ilk hamileliğimde adet düzensizliği yaşıyordum ama yumurtlama olmuştuAdet duzensizligi yaşayan biri yumurtlarmi acaba
Canım sen ne yaptın iğneyi vuruldun mu?iwashereonce hayırlı olsun yeni topik ben burda yazmaya devam edecem
Geçmi adet oluyodun canmYumurtlayabilir canım. Ben ilk hamileliğimde adet düzensizliği yaşıyordum ama yumurtlama olmuştu
Onu bilmiyorum canım arkadaşlar gelir gelmez başlarız inşallahCanim bu yagmur yagarken okunuyor
Canım teşekkürler güzel dileklerin için. Amin hepimiz için :)
Ama bende tam tersi diye biliyorum erkek bebek diyetinde süt ve süt ürünleri yasak diye. Birde ovulasyondan 4-5 gün önce kadar cinsel perhiz yapılmalı ve yumurta çatladığında tek ilişki olmalı. Diğerleri korunmalı olmalı. Bu şekilde deneyip oğlu olan bir sürü arkadaşımız var.
Sen bunu nerden duydun canım?
Testleri burada paylaşırsan çok iyi olur canım Bilgi olur en azındanİnşallah canimmm aminnn
Ama temmuzda hamile kalmissiniz benim anlatmak istediğim adet duzensizligi varmıydi varkenmi hamile kaldinz
Ama temmuzda hamile kalmissiniz benim anlatmak istediğim adet duzensizligi varmıydi varkenmi hamile kaldinz
Maşallah hemen kalmissinz keşke bende de hemen kalabilseydimAdet düzensizliğim yoktu , doğum kontrol hapı kullanıyordum , haplar bitti adetimi oldum bir daha da kullanmadım .
Maşallah hemen kalmissinz keşke bende de hemen kalabilseydim
Hayırlısıolsun cnm ıns BEN bu geceden itibarenbaşlıyorumBu ayin sonu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?