Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim doktor takibi yaptıracağim testte yapacagim paylaşırim tabiki
Çok iyi olur canım kaç aydır arkadaşım evde test yapıyor fakat hamile kalamıyor .Bu ay doktor kontrolünde yumurta takibi yaptı yumurtası yeteri kadar olgunlaşmıyor ve kise dönüşüyor .En azından sebebini biliyor inşallah kalırsınız canım

Insallah canim ben zaten testten anlamiyorum bide pko olanlarda ovulasyon testi yanlis sonuc veriyormuş sanirim

Insallah canim ben zaten testten anlamiyorum bide pko olanlarda ovulasyon testi yanlis sonuc veriyormuş sanirim
A adabal üyenin geçmişini oku canım pko olanlarda yanlış sonuç vermiyor canım eğer yum olgun ise doğru sonuç veriyor.Klomen testi etkilemiyor ama çat iğnesi çok etki ediyor t c hep eşit gösteriyor hatta gebelik testini pozitif gösterebiliyor .Daha önce deney yaptım kendi üzerimde

Bakayim canim saol. Ya bende catlatma ignesi isteyeceğim kabul eder insallah doktor. Denedim 1 ay ovulasyon testi pik goremedim beceremedim yapmayi adet sokturucu kullaniyorum suan 3. Gun gidicem doktora canim sonrasi ya nasip

Bakayim canim saol. Ya bende catlatma ignesi isteyeceğim kabul eder insallah doktor. Denedim 1 ay ovulasyon testi pik goremedim beceremedim yapmayi adet sokturucu kullaniyorum suan 3. Gun gidicem doktora canim sonrasi ya nasip
Aslında akıntıdan anlarsan çat iğneden sonra çat anını yakalayabilirsin .Hayırlısı bakalım canım inşallah bu arkadaş gibi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…