- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.444
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.661
Oy ne guzel oluurKızlar Benin’de ekleyin 3yasinda kızım var yeni bugün öğrendim gebe olduğumugönül ister her ikisini tatmak kızım bar bide onun gibi şeker bir oğluşum olsa
Teşekkür ederim bakalım daha 3ay var paylaşıcam muhakkak sizleOy ne guzel oluurhayirli olsun canim
adetin bitiminde gün aşırı ilişki oldu hemen gebe kaldım aşırı mide bulantısı tiksinme oldu bu kadar yeni öğrendiğim bu gebeliğimde ise daha bir şey YÖK yumurtlama gününe denk getirmeye çalıştım bakalım ne olacakHayırlı olsun yeni topikaslında herkes bildigi duydugu yöntemleri yazsa daha iyi olur.örnegin kızkardeşim adet bitiminden sonra hiç korunmamış şimdi kızına hamiş
Merhaba hamilemisin benimde 3 kızım varValla ben de kızıma
adetin bitiminde gün aşırı ilişki oldu hemen gebe kaldım aşırı mide bulantısı tiksinme oldu bu kadar yeni öğrendiğim bu gebeliğimde ise daha bir şey YÖK yumurtlama gününe denk getirmeye çalıştım bakalım ne olacak
Ben de ikncin kizima yumurtlama 11. Gunlerinde hamile kaldim ilk kizimda adet sonrasi gun asiri hamile kaldim yani benim anladigim yumurtlama gununu tutturmaliyim. Ayrica 2. Kizimda sag yumurtalik eminim doktor adet sonrasi kontrole gittifimde dediValla ben de kızıma
adetin bitiminde gün aşırı ilişki oldu hemen gebe kaldım aşırı mide bulantısı tiksinme oldu bu kadar yeni öğrendiğim bu gebeliğimde ise daha bir şey YÖK yumurtlama gününe denk getirmeye çalıştım bakalım ne olacak
Bi yontem denemismiydin canim insallah gonlundekini kucagina alırsın sagliklicaKızlar Benin’de ekleyin 3yasinda kızım var yeni bugün öğrendim gebe olduğumugönül ister her ikisini tatmak kızım bar bide onun gibi şeker bir oğluşum olsa
Canim sabirin in mesajlarından hatirliyorum da sperm kalitesizse yumurtlama günü ilişki tutsa bile kiz olur yazmış hani sende son yavrunda denemissin ya tum yöntemleri acaba esinde mi bir sorun var acaba x ler cok ve kaliteli y ler az ve kalitesiz mi kiKızlar arkadaşım yumurlamaya birgün kala ve yumurta çatlayınca dene diyor oda bu yöntemi denemiş ve oglu oldu.ben zaten yöntem denemiycem daha öncede söylemiştim adet bitiminden hemen sonra denemelere başlarım artık
O zaman yapilmasi gereken sperm kalitesini artirmak olmali cinko arginin e vitamini gibi desteklemeli spermleri ve hizlandirmali. Benim biyolog arkadas y ler alkali ortami seviyor y ler hizlaniyor demisti..yani beylerimizin y lerinei destekleyip sevkat gostermeliyiz..burdada sonuc beslenme olayina dikkat etmeye geliyor..Canim sabirin in mesajlarından hatirliyorum da sperm kalitesizse yumurtlama günü ilişki tutsa bile kiz olur yazmış hani sende son yavrunda denemissin ya tum yöntemleri acaba esinde mi bir sorun var acaba x ler cok ve kaliteli y ler az ve kalitesiz mi kibunu hic arastirdin mi?
Dua kismi bendede bol bol mevcut ama diger kisimlar sıfır canimO zaman yapilmasi gereken sperm kalitesini artirmak olmali cinko arginin e vitamini gibi desteklemeli spermleri ve hizlandirmali. Benim biyolog arkadas y ler alkali ortami seviyor y ler hizlaniyor demisti..yani beylerimizin y lerinei destekleyip sevkat gostermeliyiz..burdada sonuc beslenme olayina dikkat etmeye geliyor..
Bu arada ben isin hem fizyolojik hem de manevi (dua kismi) ile ilgili bir takim bilgiler ve alternatifler derledim.. Temize gecirip burdan paylasicam yakinda. Hep birlikte bir seyler ekleriz insallah..bakalim kim ne ogrenmis..
Hadi insallah bakalimSu teestleri bir cozemedim ama yakinda bir duzine alip evde denemeler yapip uzmanlasmayi dusunuyorum
Sen de arastirmalar son gaz devam ediyor masallahBir de bir yerde okudum. Evet Turkiye de cinsiyet secimi yasak ama tup bebek merkezlerinde tanidiginiz biri varsa isiniz kolay maddi anlamda memnun edin bu isi burdada halledebilirsiniz kibrisa gitmeye gerek yok yazmis.. Ama sanirim yazan da boyle mi yapmis bilemicem
Evet kesinlikle cnm tabi once Allahin izniyle isimi sansa birakmadan elimden geleni yapip tevekkul etmek istiyorum...Sen de arastirmalar son gaz devam ediyor masallah
yumurtayi catlatmak için yumurtam dün17 milim di bugün iğneyi vurundum çatlayıp dönebilmesi için bununda yüzde yüz garantisi yök amin Cnm inşallah hepimize nasip olurHadi hayirli oglanlar insallah.. Bir de igne ne icin yumurtlama zamanini garanti tutturmak icin mi vurduruyosun cnm?
Canim deneme oldumuyumurtayi catlatmak için yumurtam dün17 milim di bugün iğneyi vurundum çatlayıp dönebilmesi için bununda yüzde yüz garantisi yök amin Cnm inşallah hepimize nasip olur
Insallah nasip olur canim bilgilerini benimlede paylaş yakin zmaanda denemem olacak insallahEvet kesinlikle cnm tabi once Allahin izniyle isimi sansa birakmadan elimden geleni yapip tevekkul etmek istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?