- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.681
Evet oldu cnmCanim deneme oldumu
Düzensiz oluyordum canım bazen erken bazen de çok geçGeçmi adet oluyodun canm
Benimde bu ay adetten sonraki 5. Gün yumurtam çatladı. Değerlendirdik ovulasyondan sonraki 7 ve 8. günlerde gebelik testim silik pozitifti ama sonra tekrar negatif oldu ve günümden 3 gün öncede adet oldum bugün. Nasip inşAllah bi dahaki aya yine denk gelir seninki gibiGörümcem tam bir patates hayranı özellikle kızartmasını evlenmeden önce de sonra da her gün yerdi ve kızı , daha öncesinde de bu patatesin etkisini duymuştum ..
Bol yeşillik de erkek bebek olma ihtimalini artırıyor .
Ben dini takvimdeki tek geceleri ve adetten hemen sonra ilişkiyi uygulamıştım , oğlum oldu ( tabiki Allahtan ) , ama hamileliğim ve doğumum adetten sonraki 5. günüme tekabül ediyor .
Canım sen bence bundan sonraki 3 gün boyunca her geceyi değerlendir.Evet Cnm sabah 10 da vuruldum saat 11 de deneme olacak sizce tutma ihtimihtimali varmı ağrım hiç yok akıntım öğleden sonra gelmeye başladı
Canım bende test yapa yapa bi hal oldum 5 ay yaptım toplumda mayıs 6. Ayım olacak inşaAllah testlerle birbimize destek oluruz uzmanlaşırız inşAllahSu teestleri bir cozemedim ama yakinda bir duzine alip evde denemeler yapip uzmanlasmayi dusunuyorum
Canım eşine keçiboynuzu kürü yap istersenSlm kızlar topik hayırlı olsun, ben pazar gününden itibaren testlere başlıycam ama kafama takılan, bahsettiğiniz sperm kalitesi eşimde y ler az isebirde eski dini takvim nasıl hesaplanıyor ben 1 Mayıs adet oldum 5 Mayıs biter şimdi nasıl hesap olcak ilişki için
Yok canım araştırmadım eşime söyliyeyim doktoruna bir sorsun inşallah hepimiz saglıklı hayırlı ogluşlara kavuşuruzCanim sabirin in mesajlarından hatirliyorum da sperm kalitesizse yumurtlama günü ilişki tutsa bile kiz olur yazmış hani sende son yavrunda denemissin ya tum yöntemleri acaba esinde mi bir sorun var acaba x ler cok ve kaliteli y ler az ve kalitesiz mi kibunu hic arastirdin mi?
Günaydın sağol canımHayırlı olsun canım topic..inşallah güzel oğluş haberleriyle dolup taşar topiğimiz muradımıza ererizSEVECENIM
Var oyleleri canm ben 1 kız bir oğlan sonra tekrar kız olarak devam etti inşallah hamile kalırım ve inşallah oğluma es olur benim esimn amcasinin gelini 4 tane kız doğurdu 5. Erkek oldu düşün artık hayatta hersey nasip yaniAcaba üç kızdan sonra ogluşu bulan arkadaşlarda gelip yazarlarmı buraya
Hayırlı olsun bacım topiğimiz. Gelenler hoşgeldiniz. Katılımlar bekliyoruz kızlar. Dualarımız hepinizle. İnşallah Allahın izniyle gönlümüzdekine kavuşmak dileğiyle.Black5angel kuzum nerdesin
Kızlar ben pek aktif değilim Bebişimin dişi çıkıyor.Ama fırsat buldukça yazmaya çalışırım .
K Khvekokusu20 canım yeni dualarla bu Ramazan’da buluşmak dileğiyle .....
Hoşgeldin bacımHayırlı olsun bacım topiğimiz. Gelenler hoşgeldiniz. Katılımlar bekliyoruz kızlar. Dualarımız hepinizle. İnşallah Allahın izniyle gönlümüzdekine kavuşmak dileğiyle.
Haydi cnm arkadaşım inşallah Allah izin verdiği müddetçe yardımcı oluruz burada birbirimize.
Bu ay deneyeceklerHepimize hayırlı uğurlu olsun bu topik inşallah
bilmiyorumki Cnm doktor pazar yapmayın pazartesi yapın dediCanım sen bence bundan sonraki 3 gün boyunca her geceyi değerlendir.
ben pazar sabahında değerlendirecem amabilmiyorumki Cnm doktor pazar yapmayın pazartesi yapın dedi
Bence de değerlendir canım belki yumurtan geç çatlarben pazar sabahında değerlendirecem ama
Bizim komşuda öyle. 5. erkek olmuş katılıyorum canım nasip bence deVar oyleleri canm ben 1 kız bir oğlan sonra tekrar kız olarak devam etti inşallah hamile kalırım ve inşallah oğluma es olur benim esimn amcasinin gelini 4 tane kız doğurdu 5. Erkek oldu düşün artık hayatta hersey nasip yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?