Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Slm kızlar topik hayırlı olsun, ben pazar gününden itibaren testlere başlıycam ama kafama takılan, bahsettiğiniz sperm kalitesi eşimde y ler az ise birde eski dini takvim nasıl hesaplanıyor ben 1 Mayıs adet oldum 5 Mayıs biter şimdi nasıl hesap olcak ilişki için

Benimde bu ay adetten sonraki 5. Gün yumurtam çatladı. Değerlendirdik ovulasyondan sonraki 7 ve 8. günlerde gebelik testim silik pozitifti ama sonra tekrar negatif oldu ve günümden 3 gün öncede adet oldum bugün. Nasip inşAllah bi dahaki aya yine denk gelir seninki gibi

Canım eşine keçiboynuzu kürü yap istersen
Ailesinde erkek çoksa genelde y de oluyor
Asıl ben ne yapacağım bilmiyorum eşimin 3 ablası var tek erkek. Babası da tek erkekmiş. Adama yapmadığım takviye kalmadı resmen yürüyen takviyeye döndü adamcağınız. Bunları daha ne kadar içmek zorundayım diye geziniyor evde

Yok canım araştırmadım eşime söyliyeyim doktoruna bir sorsun inşallah hepimiz saglıklı hayırlı ogluşlara kavuşuruz ismi bile hazır

Acaba üç kızdan sonra ogluşu bulan arkadaşlarda gelip yazarlarmı buraya
Var oyleleri canm ben 1 kız bir oğlan sonra tekrar kız olarak devam etti inşallah hamile kalırım ve inşallah oğluma es olur benim esimn amcasinin gelini 4 tane kız doğurdu 5. Erkek oldu düşün artık hayatta hersey nasip yani

Hayırlı olsun bacım topiğimiz. Gelenler hoşgeldiniz. Katılımlar bekliyoruz kızlar. Dualarımız hepinizle. İnşallah Allahın izniyle gönlümüzdekine kavuşmak dileğiyle.
Haydi cnm arkadaşım inşallah Allah izin verdiği müddetçe yardımcı oluruz burada birbirimize.

Hoşgeldin bacım
Güneş gibi doğdun topiğe
Hadi inşallah uğurlu olur topik hepimize

Bizim komşuda öyle. 5. erkek olmuş katılıyorum canım nasip bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…