Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Eşim 2 oğlan bir kız , anneside 2 oğlan bir kız , babasıda 2 oğlan bir kız , görümceminde 2 oğlu bir kızı. . eltimin bir kız bir oğlan .
Bir tek biz bozduk 3 kızla,

Mrblar yaklaşık 1 haftadır sizin 2 sene önceki yazılmalarınızı okuyordum sanırım konuyu yarenannesi açmıştı,bugün bi boşluk bulup kaydoldum ve bende aranızda olmaktan mutluluk duyarım.sabirin arkadaşımız baya bilgiliydi oda gelseya:)ve bu arada bilgilerinizden yararlanmak istiyorum hadi hayırlısı diyelim bari:)

Bizde de ben değişik çıktım
Eşimin tarafında erkek çok
Hatta tek kız torun benim kızımdi
2. Kızda benden oldu

Ben dün adet oldum
Normalde bugün olmam gerekiyordu
Bu ay çok inanmistim hamile kalacağıma
Soğan kürü
Arı sütü polen bal
Yakı
Aspirin
Daha ne yaptım hatirlamiyorum
Kısmet değilmiş
Bu ay son klomeni kullanacaktim
Doktorumun 1 hafta ne polikliniği var ne nöbeti var
O yüzden bu ay tedavim yok
Testere dişli aslan pençesi çayına başladım
17 Mayıs'a randevu aldım
Tam yumurtlama zamanım
Bakiyim klomensiz yumurtam oluşacak mi
İnşallah oluşur çatlatma iğnesi verir

Benim esimin tarafida herkes bir kiz erkek benim tarafimda ya 2 kiz ya 2 erkek ben kendi gelenegimizi bozmadinama ben hep yumrtlama oncesi iliski oldu eminm ve sık iliski ama olsun iyiki 2 kizim dostum arkadasim var eger 2. Oglan olsaydi da 3. Ye kizi arardim.. Bir annenin 2 kizi olmali illa ki tabii once hayirlisi3. Yu derler ya hani tadimlik olsun oglan olsun.. Gelinimi 2 kizimla ezerim hakkindan gelirim dermisim

Merhaba canım
Ne güzel herşeye şahit olmuşsun ....
İnşallah yeni topik uğurlu olur hepimize
Aramıza hoşgeldin

Bu gece hidrellez inanirmisiniz bu gece ye ben pek deil ama her ihtimale karsi erkek bebek resmi cizdim bir kagida pipi yaptim gul agicinin yanina koydum aslinda istekleriminz listesini yapip cizip koydum batil biliyorum ne bileyim yapayim dedim

Selam kizlar iyiki burdan devam etmissiniz. Dier grup erkek bebek deil de hamile kalma platformu gb. Benimde yum catlamadan bir gun once ve yum catladiinda oldu. Meraktayim beklemedeyim. Gönül iste. Farklılık istiyor.hepinizin gonlundekini versin ins

Eşim 2 oğlan bir kız , anneside 2 oğlan bir kız , babasıda 2 oğlan bir kız , görümceminde 2 oğlu bir kızı. . eltimin bir kız bir oğlan .
Bir tek biz bozduk 3 kızla,
Canım sen daha şanslısın düşün yani
Benimde bi kız kardeşim var
Ama babamlar 1 kız 6 erkek üstüste
Annemlerde 2 kız 4 erkek
Umarım bizim taraftan bir umut vardır

Canım o kadar gayret etmişsin inşAllah ilaçsız da oluşur
Bende sanırım ikinci kimyasal gebeliğimi yaşadım bu ay. Doktora gitmedim henüz ama ilkinde yaşadıklarımın aynısı oldu. Nasip ne diyebiliriz ki başka.

Bence de her annenin 2 Kızı olmalı bende hep son evladımın tekrardan kız olmasını istiyorum
Allah bana oğlan verecekse 2 kızın arasında versin istiyorum kız bebeği büyütmeyi çok seviyorum

Hamile misin canım yoksa gününü mü bekliyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…