Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
kızlar çok üzgünüm ya bu geceyi kaçırdık yapmadık misafirler az önce gitti şimdi saat 12 ye geliyor bu saatn sonra yapsak tutarmi sizce ya çok uzgunum

olması gerekiyor du kısmet değildi işimiz sansa kaldı artk bence önemli olan bu geceydi zaten çünkü yumurta muhtemelen bugün çatlamasi gerekiyordu

olması gerekiyor du kısmet değildi işimiz sansa kaldı artk bence önemli olan bu geceydi zaten çünkü yumurta muhtemelen bugün çatlamasi gerekiyordu
Canım sen beni pek dinleniyon ama ben sana yinede soyleyim
Yumurtan çatladiysa 12 24 saat ömrü var
Şimdi değerlendirin zaman kaybetmeden

2 oğlum var ama formülünü bilmiyorum.
Yumurtlama günü hikayesi yalan, çünkü ikisi de o günde olmadı.
Onu belirteyim dedim.

Teşekkür ederim hoşbuldum:)sizlere bikaç soru sormak istiyorum mesela bu adet bitimi hemen hamile kalınırmı anlamıyorum yumurtlama dönemi 2 adet ortası değilmi?bende kızımda ne zaman kaldım bilmiyorum ilk çocuktu ama şimdi hayırlısıyla tabiki erkek istiyorum rabbim hepimize tattırsın bu mübarek günlerde

Hamile misin canım yoksa gününü mü bekliyorsun?
Hamileyim şu an 7 haftalik. Aslinda bu yum olayina hem inaniyorum hem inanmiyorumda pek. Ben en onemlisi dua. Ben allahtan cok kez istedim. Fakat her dua kabul olacak die bisey yok. Bu arada belirtilerimin cogu ilk bebekle ayni. Sadece kizimda 3 ay kusmasiz bulanti cekmistim. Bunda sadece 2 hafta sürdü. Birde kizinda hic lekelenmem olmamisti. Bunda 3 dort hafta ipliksi kahverengi akinti hatta bi ara siyah geldi. Bilmiyorum bunlara bel baglamalimiyim. Yine eksi canim istiyor. Vallahi kizlar bilmiyorum. Zor bi durum mus. Bi yandan dusununuyorum diye kendimi sucluyorum. Bi yandan da diyorum allahin nimeti neden istemeyeyim. Yinede saglikli olsunlar. Allah gonlumuzdekini hayirli ve saglikli kilsin

Öncelikle hoşgeldin canim insallah Rabbim kisa zamanda hepimize saglikli hayirli salih evlatlar nasip etsin prenseslerimize hayirli uzun ömürler versin. Sorunu cevaplayayim bende adet bitimi hamile kaldim kizima adetle birlikte vucuttan atilamayan catlamis yumurta dollenmeye hazir oluyor iliski olduğunda da tutuyor yada bazi insanlar hemen adet bitimi yumurtluyor bazıları ayda iki kez yumurtluyor bu tamamen kisiye özel takip edilmesi gereken bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…