Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Karalahana ve karbonat testi yapıyorlar cinsiyet için

Canım ovu testi alırsın yum gününü bulabilirsin .
Arkadaşlar tecrübeli ben olmazsam onlar yardımcı olur testler burda paylaşılırsa seviniriz canım

Benim bi prensesim var ve geçen eylül ayında 2. Bebeğimi düşürdüm onda planlı hamile kaldım çin takvimi uzun süre ilişki olmaması vs ama düşen bebeğimin cinsiyetini tabiki bilmiyorum et parçası kız olur derler ama oğlan çocukta narin olur çabuk düşer aman ne bilim kafamda deli sorularla kaldım öyle şimdi napacam inanın bilmiyorum

İkinci bebis düşünüyormusun hemen canim. Cok geçmiş olsun Tekrar yasatmasin Rabbim insallah

Yok canım araştırmadım eşime söyliyeyim doktoruna bir sorsun inşallah hepimiz saglıklı hayırlı ogluşlara kavuşuruz ismi bile hazır
Bencede bi baktirsin esin canim test yaptirsin imkaniniz varsa ona gore ilac da kullanabilir hatta madem son kez olacak herseyi en ince detayina kadar inceleyin. Isim ne düşündünüz canim bizim ismimizde hazır Rabbim nasip ederse

Geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın
Ama sağlıksız gebeliklerde ya düşük yada kalp atışı bitiyor
Benimde ikinci gebeliğimde bebeğimin kalp atışı durdu ve kürtaj oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…