- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.741
Acaba beslenmeninde etkisi varmı çünkü asidit olan ortam kız oluyor diyorlar2 oğlum var ama formülünü bilmiyorum.
Yumurtlama günü hikayesi yalan, çünkü ikisi de o günde olmadı.
Onu belirteyim dedim.
Karalahana ve karbonat testi yapıyorlar cinsiyet içinHamileyim şu an 7 haftalik. Aslinda bu yum olayina hem inaniyorum hem inanmiyorumda pek. Ben en onemlisi dua. Ben allahtan cok kez istedim. Fakat her dua kabul olacak die bisey yok. Bu arada belirtilerimin cogu ilk bebekle ayni. Sadece kizimda 3 ay kusmasiz bulanti cekmistim. Bunda sadece 2 hafta sürdü. Birde kizinda hic lekelenmem olmamisti. Bunda 3 dort hafta ipliksi kahverengi akinti hatta bi ara siyah geldi. Bilmiyorum bunlara bel baglamalimiyim. Yine eksi canim istiyor. Vallahi kizlar bilmiyorum. Zor bi durum mus. Bi yandan dusununuyorum diye kendimi sucluyorum. Bi yandan da diyorum allahin nimeti neden istemeyeyim. Yinede saglikli olsunlar. Allah gonlumuzdekini hayirli ve saglikli kilsin
İnşallah canım hoşgeldinYeni topik herkes e hayırlı uğurlu olur inşallah
Canım ovu testi alırsın yum gününü bulabilirsin .Teşekkür ederim hoşbuldum:)sizlere bikaç soru sormak istiyorum mesela bu adet bitimi hemen hamile kalınırmı anlamıyorum yumurtlama dönemi 2 adet ortası değilmi?bende kızımda ne zaman kaldım bilmiyorum ilk çocuktu ama şimdi hayırlısıyla tabiki erkek istiyorum rabbim hepimize tattırsın bu mübarek günlerde
Igneden hemen sonra catlamiyor yumruta en erken 18 saat te catliyor bilryorum hatta bu aksam bile bence degerlendirilebilribilmiyorum ki cuma sabah 10 da iğneyi vuruldum akşamı 11de ilişki oldu bu akşam olmadı
olabilir Cnm ama dün gecesaat 2de olduIgneden hemen sonra catlamiyor yumruta en erken 18 saat te catliyor bilryorum hatta bu aksam bile bence degerlendirilebilri
olabilir Cnm ama dün gecesaat saat 11 yerine 2de oldu geçen sefer doktoru dinlemediğim için pişman oldum 6 nisanda yapmadık o gunde 19. gündü ve tam o gün yumurtlamisim ve ben istemedim diye olmadi çünkü karnım çok kötü agriyordu yinede kısmet diyelim ne yapiyim demek o ay olacağı yoktu
Sumuksu akintin kesildi mi kesildi ise hemen iliskiye gir arayi uzatma derim benbilmiyorum ki cuma sabah 10 da iğneyi vuruldum akşamı 11de ilişki oldu bu akşam olmadı
İkinci bebis düşünüyormusun hemen canim. Cok geçmiş olsun Tekrar yasatmasin Rabbim insallahBenim bi prensesim var ve geçen eylül ayında 2. Bebeğimi düşürdüm onda planlı hamile kaldım çin takvimi uzun süre ilişki olmaması vs ama düşen bebeğimin cinsiyetini tabiki bilmiyorum et parçası kız olur derler ama oğlan çocukta narin olur çabuk düşer aman ne bilim kafamda deli sorularla kaldım öyle şimdi napacam inanın bilmiyorum
Bencede bi baktirsin esin canim test yaptirsin imkaniniz varsa ona gore ilac da kullanabilir hatta madem son kez olacak herseyi en ince detayina kadar inceleyin. Isim ne düşündünüz canim bizim ismimizde hazır Rabbim nasip ederseYok canım araştırmadım eşime söyliyeyim doktoruna bir sorsun inşallah hepimiz saglıklı hayırlı ogluşlara kavuşuruzismi bile hazır
Geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasınBenim bi prensesim var ve geçen eylül ayında 2. Bebeğimi düşürdüm onda planlı hamile kaldım çin takvimi uzun süre ilişki olmaması vs ama düşen bebeğimin cinsiyetini tabiki bilmiyorum et parçası kız olur derler ama oğlan çocukta narin olur çabuk düşer aman ne bilim kafamda deli sorularla kaldım öyle şimdi napacam inanın bilmiyorum
Hoşgeldin canımmerhaba yeni topik hayırlı uğurlu bol erkek bebisler olsun insallh
akıntımbugün yok kızlarSumuksu akintin kesildi mi kesildi ise hemen iliskiye gir arayi uzatma derim ben
Catlamis mi demek oluyordu buakıntımbugün yok kızlar
Internette okudum sumuksu akinti basladiktan 1 2 gun sonra yumurtlama olurmus. Yumrtladiktan sonra kesilirmis hemn. Sumuksu akintinin sebebi saglikli spermi yumurta icin bekletmek ve karsilasytrmakmisCatlamis mi demek oluyordu bu
Himm Anladım canim saol bilgi icin. Sen dini arastirmalarini da aticaktinInternette okudum sumuksu akinti basladiktan 1 2 gun sonra yumurtlama olurmus. Yumrtladiktan sonra kesilirmis hemn. Sumuksu akintinin sebebi saglikli spermi yumurta icin bekletmek ve karsilasytrmakmis
perşembe gunuden itibaren bnm akıntım başladı dune kadar vardı bugün kuruyumInternette okudum sumuksu akinti basladiktan 1 2 gun sonra yumurtlama olurmus. Yumrtladiktan sonra kesilirmis hemn. Sumuksu akintinin sebebi saglikli spermi yumurta icin bekletmek ve karsilasytrmakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?