Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bir sey daha ogrendim paylasayim sizlerle de sumiksu akinti basladiktan sonra 4 gun hamilelik icin onemli imis yumurtlamadan sonra bu akinti kesilince ortam kiruyormus ve spermler zor yol aliyormus... Dolayisiyla dayaniksiz y ler oluyor x ler dayanikli oldugu icin yumurta ile karsilasiyor.. O halde gercekten yumurtlama sonrasi ilk 12 saat cok onemli y icin sonrasi asitlesiyor olmali.. Sperm hareketi icin ortamin alkali ligini mumkun mertebe artirmaliyiz..

Evet canım Salih sağlıklı hayırlı oğlanlar nasip etsin dileyen herkese ama herkese

2 oğlum var ama formülünü bilmiyorum.
Yumurtlama günü hikayesi yalan, çünkü ikisi de o günde olmadı.
Onu belirteyim dedim.
Ovulasyon testi yapmış mıydınız ya da düzenli olarak doktor takip etti de mi ovulasyon günü olmadığına bu kadar eminsiniz merak ettim
Çünkü ben bizzat ünlü bi doktorla da konuşup teorimizi teyit ettirdim
Bu arada hiçbir şey %100 değil sadece ihtimali arttırıyor o kadar
Ben yalan olduğunu düşünmüyorum açıkçası

Canım artık hamilesin cinsiyetini düşünmemeye çalış. Zaten kucağımıza aldığımızda cinsiyeti neydi unutuyoruz. Belirtilere de takılma bence çünkü iki hamileliği aynı geçip farklı cinsiyetten evlatları olan da var, tamamen zıt hamilelik geçirip aynı cinsiyetten evlatları olan da var.
Dua en önemlisi. Gayret-dua-tevekkül bu üçünden başka yapabileceğimiz birşey yok

Bencede bi baktirsin esin canim test yaptirsin imkaniniz varsa ona gore ilac da kullanabilir hatta madem son kez olacak herseyi en ince detayina kadar inceleyin. Isim ne düşündünüz canim bizim ismimizde hazır Rabbim nasip ederse
Bizim ismimizde hazır. Kızımın ismini evlenmeden hazırlamıştım. Oğlanı da kızım doğduktan sonra hazırladım. Rabbim en güzel şekilde hayallerimizi gerçek kılsın

Canım hayırlı uğurlu gelir inşallah topiğiniz bol oğlan lı göbüşler olur inşallah

Ben bunun için preseed kullanıyorum canım
Ortamı alkali ve ıslak yapıyor

Canım hayırlı uğurlu gelir inşallah topiğiniz bol oğlan lı göbüşler olur inşallah
Amin canım Allah en kısa en hayırlı zamanda üst üste Hamile haberlerimizi verebilmeyi sonrada üst üste sağlıklı ve erkek diyebilmeyi sonra da çok güzel bi Doğumla oğlumuzu kucağımıza aldık diyebilmeyi nasip etsin hepimize

Kızlar bende kendi denediğim ve kerametini gördüğüm bi namaz tavsiye edeyim isterseniz kılarsınız. Ben deneme yapmadan hemen önce kılıyorum. İsterseniz detaylı yazarım

Kızlar bende kendi denediğim ve kerametini gördüğüm bi namaz tavsiye edeyim isterseniz kılarsınız. Ben deneme yapmadan hemen önce kılıyorum. İsterseniz detaylı yazarım
İstiyoruz canım sana zahmet olmazsa
Maddi herşeyi deniyoruz zaten bu mubarek aylarda maneviyatı da güçlendirelim

yok Cnm dinliyorum valla bilmiyordum bunu gerçekten cat olduktan sonra ömrü varmı BEN çatladiktan sonra yumurta nin ömrü bitiyor sandım
Evet canım folikul içindeki yumurta hücresi çatlama olduktan sonra tüplere geliyor
Spermle yumurta tüplerde dolleniyor
Yumurtanın kalitesine göre ömrü var

Bazı kadınlar yumurtanın çatlama öncesindeki gerilmesini hissettikleri için yumurtlama zamanlarını da bilebilirler.

Yumurta hücresi 24 saat yaşayabildiği için yumurtlama olduktan 1 gün içerisinde ilişki olursa gebelik gerçekleşebilir. Ancak yumurtlama olduktan 2-3 gün sonra ilişki ve spermle yumurta buluşması olursa gebelik olamaz çünkü yumurta hücresi o zamana kadar canlılığını kaybeder.
Erkeğin sperm hücresi ise yumurtaya oranla daha uzun ömürlüdür ve kadın vücudu içerisinde ortalama 3 gün kadar yaşar. Bu açıdan bakıldığında yumurtlama olmadan 2-3 gün önce cinsel ilişki olsa dahi sperm 3 gün yaşayabileceği için yumurtlama olduğunda yumurta hücresini dölleyebilir

Alıntı

Bir de soyle bir sey var her ay yumurtlama illa ovulasyonun tam ortasinda olmuyor.. Mesela ben gecen ay 13. Gunde iken yumurtlamam bu ay 17. Gunde oldu ve adetim de gec oldu yani tutturnak bazen mesele bir de her erkgin sperm kalitesi ayni deildir. Kiminin y gucludur daha uzun sure yasar kiminin x i daha guclu y si kisa yasar sonucta is yumurta d a bitmiyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…