- 25 Şubat 2017
- 534
- 619
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.761
bilmiyorumki CnmCatlamis mi demek oluyordu bu
Sonunda yukledim arkadaslar..
Evet canım Salih sağlıklı hayırlı oğlanlar nasip etsin dileyen herkese ama herkeseİnşallah canım
Çok istiyorum Rabbim hayırlı sağlıklı yüzü güzel Salih erkek evlat nasip eder inşallah hepimize
İsterken en iyisini en güzelini isteyecekmisiz
Çünkü Allah'ın gucu herşeye yeter..
Ovulasyon testi yapmış mıydınız ya da düzenli olarak doktor takip etti de mi ovulasyon günü olmadığına bu kadar eminsiniz merak ettim2 oğlum var ama formülünü bilmiyorum.
Yumurtlama günü hikayesi yalan, çünkü ikisi de o günde olmadı.
Onu belirteyim dedim.
Canım artık hamilesin cinsiyetini düşünmemeye çalış. Zaten kucağımıza aldığımızda cinsiyeti neydi unutuyoruz. Belirtilere de takılma bence çünkü iki hamileliği aynı geçip farklı cinsiyetten evlatları olan da var, tamamen zıt hamilelik geçirip aynı cinsiyetten evlatları olan da var.Hamileyim şu an 7 haftalik. Aslinda bu yum olayina hem inaniyorum hem inanmiyorumda pek. Ben en onemlisi dua. Ben allahtan cok kez istedim. Fakat her dua kabul olacak die bisey yok. Bu arada belirtilerimin cogu ilk bebekle ayni. Sadece kizimda 3 ay kusmasiz bulanti cekmistim. Bunda sadece 2 hafta sürdü. Birde kizinda hic lekelenmem olmamisti. Bunda 3 dort hafta ipliksi kahverengi akinti hatta bi ara siyah geldi. Bilmiyorum bunlara bel baglamalimiyim. Yine eksi canim istiyor. Vallahi kizlar bilmiyorum. Zor bi durum mus. Bi yandan dusununuyorum diye kendimi sucluyorum. Bi yandan da diyorum allahin nimeti neden istemeyeyim. Yinede saglikli olsunlar. Allah gonlumuzdekini hayirli ve saglikli kilsin
Bizim ismimizde hazır. Kızımın ismini evlenmeden hazırlamıştım. Oğlanı da kızım doğduktan sonra hazırladım. Rabbim en güzel şekilde hayallerimizi gerçek kılsınBencede bi baktirsin esin canim test yaptirsin imkaniniz varsa ona gore ilac da kullanabilir hatta madem son kez olacak herseyi en ince detayina kadar inceleyin. Isim ne düşündünüz canim bizim ismimizde hazır Rabbim nasip ederse
Canım nerelerdesin sesin çıkmıyorHayirli olsim yeni topik kizlar
Canım hayırlı uğurlu gelir inşallah topiğiniz bol oğlan lı göbüşler olur inşallahOvulasyon testi yapmış mıydınız ya da düzenli olarak doktor takip etti de mi ovulasyon günü olmadığına bu kadar eminsiniz merak ettim
Çünkü ben bizzat ünlü bi doktorla da konuşup teorimizi teyit ettirdim
Bu arada hiçbir şey %100 değil sadece ihtimali arttırıyor o kadar
Ben yalan olduğunu düşünmüyorum açıkçası
Ovulasyon testi var mı elinde canım? Bi baksanakıntımbugün yok kızlar
Ben bunun için preseed kullanıyorum canımBir sey daha ogrendim paylasayim sizlerle de sumiksu akinti basladiktan sonra 4 gun hamilelik icin onemli imis yumurtlamadan sonra bu akinti kesilince ortam kiruyormus ve spermler zor yol aliyormus... Dolayisiyla dayaniksiz y ler oluyor x ler dayanikli oldugu icin yumurta ile karsilasiyor.. O halde gercekten yumurtlama sonrasi ilk 12 saat cok onemli y icin sonrasi asitlesiyor olmali.. Sperm hareketi icin ortamin alkali ligini mumkun mertebe artirmaliyiz..
Amin canım Allah en kısa en hayırlı zamanda üst üste Hamile haberlerimizi verebilmeyi sonrada üst üste sağlıklı ve erkek diyebilmeyi sonra da çok güzel bi Doğumla oğlumuzu kucağımıza aldık diyebilmeyi nasip etsin hepimizeCanım hayırlı uğurlu gelir inşallah topiğiniz bol oğlan lı göbüşler olur inşallah
Yok cnm valla bugün çatlatma ignesinin 3. günu azönce biraz akıntım oldu beyaz peynir parçacıkları gibiydi niye böyle oldu anlamadımOvulasyon testi var mı elinde canım? Bi baksan
Kesinlikle lutfen bekliyoruz cnmKızlar bende kendi denediğim ve kerametini gördüğüm bi namaz tavsiye edeyim isterseniz kılarsınız. Ben deneme yapmadan hemen önce kılıyorum. İsterseniz detaylı yazarım
Preesed i iliski esnasindami kullaniyorsun cnm nasil oluyor? Bir de spermin yapisini bozarmi acaba?Ben bunun için preseed kullanıyorum canım
Ortamı alkali ve ıslak yapıyor
İstiyoruz canım sana zahmet olmazsaKızlar bende kendi denediğim ve kerametini gördüğüm bi namaz tavsiye edeyim isterseniz kılarsınız. Ben deneme yapmadan hemen önce kılıyorum. İsterseniz detaylı yazarım
Evet canım folikul içindeki yumurta hücresi çatlama olduktan sonra tüplere geliyoryok Cnm dinliyorum valla bilmiyordum bunu gerçekten cat olduktan sonra ömrü varmı BEN çatladiktan sonra yumurta nin ömrü bitiyor sandım
Bir de soyle bir sey var her ay yumurtlama illa ovulasyonun tam ortasinda olmuyor.. Mesela ben gecen ay 13. Gunde iken yumurtlamam bu ay 17. Gunde oldu ve adetim de gec oldu yani tutturnak bazen mesele bir de her erkgin sperm kalitesi ayni deildir. Kiminin y gucludur daha uzun sure yasar kiminin x i daha guclu y si kisa yasar sonucta is yumurta d a bitmiyor sadeceOvulasyon testi yapmış mıydınız ya da düzenli olarak doktor takip etti de mi ovulasyon günü olmadığına bu kadar eminsiniz merak ettim
Çünkü ben bizzat ünlü bi doktorla da konuşup teorimizi teyit ettirdim
Bu arada hiçbir şey %100 değil sadece ihtimali arttırıyor o kadar
Ben yalan olduğunu düşünmüyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?