Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Teşekkür ederim kızlar bu ay denemiycem yani şu çin takvimi rus takvimi falan kız gösteriyo belkide ondan etkilemiyorum yada düşmesinden tekrar önce bu korkuyu yenmem lazım sonra hamile kal ok ama 14. Haftaya kadar bekle dur erkekmi kızmı diye bu arada önceki sanırım kızdı bütün uygulamaları yaptığım halde ayrıca dua okumuştum o dua kızsa düşürürmüş çok üzüldüm sonradan ama tüm takvimlerde oğlandı yaa ne bilim çokmu stres yapıyorım acaba

Anladımcnm sağol

tugbabeyza divinity
La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü mine'zzalimin. (Z peltek)

Hz. Yunus Aleyhisselam'ın duasıdır. Balığın karnında yapmıştır.

(Allahım senden başka ilah yoktur. Sen bana zulmetmedin. Ben kendim kendime zulmettim. Ben kendime yazık ettim. Ben başıma bu belayı kendim çektim. Sen bana acıyorsun başımdan bir sürü belayı kaldırıyorsun. Kurban olduğum Allahım ben zalim oldum Sen münezzehsin. Anlamlarına geliyor bu dua)

İki rekat hacet namazı yapılır. Namazın son secdesinde 41 defa bu dua okunur. (Anlamını idrak ederek Şuurla okunur)

Rasulullah sallalahu aleyhi vessellem buyuruyor

Söz veriyorum Allah'ın adınadaki mutlaka o dardan çıkacak, feraha kavuşacak. kabul olunmayan bir sıkıntılı kalmaz.
Namaz bitince de dua ediyoruz. Ben kendim çok sıkıntılı bi zamanımda kılmıştım. Sıkıntısını çektiğim bi mevzu vardı ama çözüme ulaşması içinde bi hafta beklemem gerekiyordu. O zamanda olup olmayacağı belli değildi. Ama bu namazı gönülden öğle namazından sonra kılmıştım. Aynı günün akşamı mevzu olumlu bi şekilde çözüme ulaşmıştı. İnşaAllah tekrarı nasip olur.

Aynen canım kesinlikle katılıyorum benimde Nisa’nda 14. Gün çatladı Martta 19. Gün çatlamıştı. Sürekli değişiyor takipsiz bilmek mümkün değil

Tesekkurler cnm bunu da not edicem listeme muhakkak da uygulayacagim yanliz hangi vakit yaparsak onemli mi?

Aynen canım kesinlikle katılıyorum benimde Nisa’nda 14. Gün çatladı Martta 19. Gün çatlamıştı. Sürekli değişiyor takipsiz bilmek mümkün değil
Ve 35 yasindayim yumurtlama nin belirtilerini yeni ogrendim.. Herhalde istedigim cinsiyete daha onceden olsaydi yumurta akinin ne anlama geldigini dahi bilemyecek yumurtlamadan bile haberim olmayacakti belki.. Simdi kizlarim var bir de farkli cinsiyet istedigim icin dikkat etmeye ogrenmeye calisiyorm..

Canım bence o takvimlere inanma rus olsun Çin olsun onlar sadece eğlence kısmı diye düşünüyorum en mantıklı sı yum çatladığı nda olan ilişki daha detayını Biliyormusunuz peki

Cnm güzel araştırma yapıyorsun denemeler ne zaman

Merhaba isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin Rabbim.
Daha önce de takip ettiğim bir mesele değil ancak gözüme takıldı yöntemler aranıyor sanırım. Benim kayinvalidemden duyduğum bir yöntem var o da eskilerden almış 3 oğlu var. Uygulamak size kalmış ancak kadınin tatmin olduğu durumlarda erkek çocuk olma ihtimali artıyor demişti. Torunlarının da hepsi erkek 4 tane. Benim bir düşüğüm var o da erkekti.
Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize.

Bende cok stres yaptim galiba. Bu kadar stres olacagimi bilsem hic yapmazdim inanin. Tek cocuklada durulur ne sanki.

Bende mesela kızıma ovulasyon testiyle Hamile kalmıştım ama cinsiyet için değil kolay Hamile kalmak için akıntıyı falan yeni öğrendim.
Kızıma da bu arada ovulasyondan 3 gün önce olması lazım o şekilde Hamile kalmıştım yumurtam geç çatlamıştı o ay teorinin kız versiyonu tuttu darısı erkek versiyonuna hepimiz için

Niye sordun cnm. Belli olmazki kafasina darbe alirsa ölebilir hayati boyunca yatalak kalabilir hersey olabilir. Insallah böyle bisey düşünmüyosundur
düşünüyorum cnm eşimle dün akşam tartıştık kizima aciyorum ya bana bişey olursa atlamayı düşünüyorum çünkü söyleye söyleye eşimin kafasına geciremiyirum atlamak ona hayatının dersini vermek istiyorm hayatı boyunca ıster bana bişey olsun ıster olmasın vicdan azabı çeksin istiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…