Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hakikaten canım neden sordun bende merak ettim
3 yıldır ben bu adamla evliyim birgün bizi bır tatille bile çıkarmadı arabimiz yok diye âmâ arkadaşlarıyla beraber oldumu bır ayak ustunde 10 takla atabilir onların bır arkadaşları var hapiste bu arkadaşta hepsinin parasını yemiş simdi de onun için araba kiralayıp agriya gidecez diyor kafami sinirden duvarlara vurmak uzereyim

suan evde bile değil akşam yemeğine bile gelmedi bende sinirden onun yüzünden yemedim ama eve gelirse şayet yarın gerçekten giderse ben pencereden atarim kendimi hiç düşünmeden aklımda vardı çünkü bidefa deneyecem ben bunu yarın akşam saat 11 de bizim ilişki günümüz ve hiçbirşeyi umursamadan gidecem diyor o kadar çok olmasını istediğim evlatların olacağı varsada olmaz onun yüzünden

Sen şuan sağlıklı düşünüp sağlıklı hareket etmiyorsun beni bir abla say söylediklerime alınma insanın Allah korkusu varsa kul için cana kıymaz. Şeytana uyup öte dünya için kendini günaha sokmaz.eşim değil bu annen evladın dahi olsa dinimizde cana kıymanın günahı büyük bunları bilmem lazım.Eşim haksız diye küçücük evladının suçu ne ölmeyip sakat kalmasıda cabası
Kendine gel abdest al namaz kıl Şeytanı def et.temiz havaya çık nefes al.düşüncen eminim farklı olacak

Bitanem degermi zannediyorsun. Sana birsey olsa 1 2 ay sürmez yenisi gelir kizini üvey anne elinemi birakmak istiyorsun. Cekecegin acilar yanina kar kalir. Sakın böyle birsey yapma sakın. Bazı erkekler böyle gezmeyi tozmayi sever bagir cagir sikayetlerini söyle ama sakın kendine zarar verme.

biliyorum Cnm sağlıklı düşünmüyorum rabbim kimseye yasatmasin dün gece yapmadık diye çok üzüldüm bide üstüne tartıştık sonrasında zorla gittim yaptırdım ona hiçbirşey olmamış gıbı uyudu ben saatlerce secadede ağladım kuran okudum dua ettim sonra gittim uykum gelmegelmedi zorla uyandırdım onu uykudan

zaten kizima baktikca yüreğim yanıyorbana ya bişey olursa onun hali ne olacak bide bır insanın canına kiymasinin ne kadar gunshgunah olduğunu biliyorum aklım karmakarisik eger o yarın giderse o gece yolda kalacak ilişkimiz olmayacak çok kötü durumdayım psikolojikmen coktum ya

Rabbim kalbine ferahlik versin... üzülmeni istemiyorum cok iyi bi kalbin var hassassin ama niye zorluyorsunki birak o cabalamiyorsa sende cabalama zaten bir evladin var ve bu kadar sorumsuz bi adamdan ikinci cocuk icin acele etme. Cok zorlanirsin bütün yük sende olur bunu taşiyabilecekmisin. Bence sende onu umursama bak gör o zaman degisir

Her evlilikte iniş ve çıkışlar var, herkesin farklı olarak...
önemli olan sabır etmekte.(ya vedüd) deyip eşine üfle söyliye bildiğin kadar söyle aranızdaki muhabbeti artırır...

Amin cnm ama bu gidişle zor ben bu adamla hiç baş edemiyorum sağolun beni yanliz birakmadiginiz için umursamadan olmaz bnm bu yaptıkları çok zoruma gidiyor

Aynen doğru ama tutanda var tutmayanda benim kızım tuttu yaa bu arada şu karbonatlı su olayına ne diyorsunuz ilişkiden önce
O öyle denk gelmiştir cnm daha önce yapanlar olmuş ama gebeliği engelliyormuş ama karbonatlı su içebilirsin eczaneden bulunan ingiliz karbonatı bir arkadaş kullanmıştı gebe kalmadan önce bir litre suya küçük paket koymuştu sanırım bir çay kaşığına denk geliyor maksat vücudu alkali yapmak

Cnm güzel araştırma yapıyorsun denemeler ne zaman
Benim kucuk 2 yasi daha yeni dolduracak biraz zamanim var gibi once yeteri kadar arastirayim (buarada sizlerle de paylasmak benim icin buyuk zevk) hem yeni seyler ogreneyim diye dusuniyorum gelecek kiş yada bir sonraki yaz diye dusunuyorum nasip se..yani zamanim var benm.. Ayrica yas ilerlwdikce rahim baziklesiyormus ve 40 yasiinda ki hamilelik hormonlari bir nevi kadini yeniliyormus..

Cnm biraz sakinleş her evde tartışma olur ama bu bence hayatına kıyma derecesine gelmemeli kızını düşünmelisin

@suuus4716 Allah askina abdest al seytani defet sanki sana bir sey olsa yas mi tuttacak hemen yenisini bulur bu hepimizin kocasi icin gecerli erkekler boyle duyarsiz.. Hem senin o derdin varddir benim baskadir kocadan yana bir baskasinin ki baska . hangi erkek dort dortluk.. Bir ara benim ki de cok gziyordu ama ben onemsemiyordum cunku yanimda oturan kocayi cok sevmem aramizda kalsin simdiler de is seyahetlsrine cikiyor cagiriyorum annemi kuzen ve yegenlerimi gel keyfim gel..
Ayrica bazi sikıntilarin varsa kendince xozmeden cocuk dusunme derim bence cunku hamilelikte her sey 2 kat daha agir geliyor insana( yine sen bilirsin)

merhaba benim de iki kızım var 3. istiyorum çok şükür iki tane gül gibi kızım var allah bide erkek çocuk nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…