- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.821
inanirmisiniz anneside aynen öyle dedi ben dedim biraz vicdan azabi çeksin annesi dediki sanki onun umrundami olan sana olur dedi yerde yatakta kalsan kim sana bakar dedi çocuk konusunuda bu ay gerçeği gel gitlerdeydim hatta bi ara klomen kullanırken dedimki kendi kendime keşke bu ay ara verseydik diye ama içtiğim klomeni yarim bırakmak istemedim şayet bu ayda olmasa gebelik ben biraz ara vermeyi düşünüyorum@suuus4716 Allah askina abdest al seytani defet sanki sana bir sey olsa yas mi tuttacak hemen yenisini bulur bu hepimizin kocasi icin gecerli erkekler boyle duyarsiz.. Hem senin o derdin varddir benim baskadir kocadan yana bir baskasinin ki baska . hangi erkek dort dortluk.. Bir ara benim ki de cok gziyordu ama ben onemsemiyordum cunku yanimda oturan kocayi cok sevmem aramizda kalsin simdiler de is seyahetlsrine cikiyor cagiriyorum annemi kuzen ve yegenlerimi gel keyfim gel..
Ayrica bazi sikıntilarin varsa kendince xozmeden cocuk dusunme derim bence cunku hamilelikte her sey 2 kat daha agir geliyor insana( yine sen bilirsin)
Tabikide evlatlarımız için iyi geçinmek zorundayız erkekler iyilikten anlarlar bağıra çağıra çözüme varamazsın hani derler tatlı dil yılanı deliğiden çıkarır diyevalla Cnm bazen o dereceye geliyor herşey ama yine kızım için herşeye katlaniyorum
Aynen öyle sansimi deniyecem ıns gitmezTabikide evlatlarımız için iyi geçinmek zorundayız erkekler iyilikten anlarlar bağıra çağıra çözüme varamazsın hani derler tatlı dil yılanı deliğiden çıkarır diye
Biraz daha açabilir misin cnm:)Merhaba isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin Rabbim.
Daha önce de takip ettiğim bir mesele değil ancak gözüme takıldı yöntemler aranıyor sanırım. Benim kayinvalidemden duyduğum bir yöntem var o da eskilerden almış 3 oğlu var. Uygulamak size kalmış ancak kadınin tatmin olduğu durumlarda erkek çocuk olma ihtimali artıyor demişti. Torunlarının da hepsi erkek 4 tane. Benim bir düşüğüm var o da erkekti.
Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize.
Ama kadın istekli olursa kız erkek istekli olursa erkek diyorlar:) hep çelişiyor bunlar ya:)Merhaba isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin Rabbim.
Daha önce de takip ettiğim bir mesele değil ancak gözüme takıldı yöntemler aranıyor sanırım. Benim kayinvalidemden duyduğum bir yöntem var o da eskilerden almış 3 oğlu var. Uygulamak size kalmış ancak kadınin tatmin olduğu durumlarda erkek çocuk olma ihtimali artıyor demişti. Torunlarının da hepsi erkek 4 tane. Benim bir düşüğüm var o da erkekti.
Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize.
Bende aynı şeyi biliyorum ama kadın önce olursa daha alkalimi ne oluyormış falan filan ne kafa karıştıran şeyler bunlar yaAma kadın istekli olursa kız erkek istekli olursa erkek diyorlar:) hep çelişiyor bunlar ya:)
Bazikleşince ne oluyo ben 38 yaşındayımBenim kucuk 2 yasi daha yeni dolduracak biraz zamanim var gibi once yeteri kadar arastirayim (buarada sizlerle de paylasmak benim icin buyuk zevk) hem yeni seyler ogreneyim diye dusuniyorum gelecek kiş yada bir sonraki yaz diye dusunuyorum nasip se..yani zamanim var benm.. Ayrica yas ilerlwdikce rahim baziklesiyormus ve 40 yasiinda ki hamilelik hormonlari bir nevi kadini yeniliyormus..
Hoşgeldin.merhaba benim de iki kızım var 3. istiyorum çok şükür iki tane gül gibi kızım var allah bide erkek çocuk nasip eder inşallah
Tabii ki yumurtlar neden yumurtlamasın adetin 14.günü degilde ilerleyen günlerinde ovülasyon olabiliyor. Ovülasyon testleri var onlardan alıp takip edebilirsin veya bir daha ki adet döneminden sonra Dr yumurta takibi yaptırabilirsinAdet duzensizligi yaşayan biri yumurtlarmi acaba
Amin canim ne koycaksiniz olursaBizim ismimizde hazır. Kızımın ismini evlenmeden hazırlamıştım. Oğlanı da kızım doğduktan sonra hazırladım. Rabbim en güzel şekilde hayallerimizi gerçek kılsın
Faydasini gördün mü canimBen bunun için preseed kullanıyorum canım
Ortamı alkali ve ıslak yapıyor
Canım istersen ovulasyon testi kullanarak bizim yaptıklarımızı yapabilirsin. Testlerini burda paylaşırsın hepimiz yardımcı olmaya çalışırızmerhaba benim de iki kızım var 3. istiyorum çok şükür iki tane gül gibi kızım var allah bide erkek çocuk nasip eder inşallah
Canim bende senle ayni durumdayim suan nezle öksürük boğazım sisti ben bide ilacta içtim napicam bilmiyorumSlm kızlar topik hayırlı olsun.
Benim dün adet bitti yarın testlere başlıycam .bugün ve yarın fitil kullanıcam ama ben biraz nezle oldum hiç ilaç almıyorum yinede nezle etkilermi
Canım arkadaşlar gerekenleri söylemiş tekrar tekrarlama yapmayayım. Ama genceciksin bi evladın var ve hayat gerçekten evlatlarımızla çok daha güzel. Sana tavsiyem eşini kafana çok takma. Önce kendini mutlu edecek şeyler yap. Kendine vakit ayır, değer ver, kendini sev.kızlar kusuruma bakmayın ķendi derdimle sizin de başınızı agrittim bnm basima ağrı girdi düşünmekten ıyiki varsiniz hepiniz
Hz. İbrahim Aleyhisselam’ı çok severim her zaman hayatından etkilenmişimdir o yüzden Halil İbrahim koyacağım inşAllah oğlum olursa. Hem de eşimin rahmetli dedesinin adı. Siz ne koyacaksınız canım?Amin canim ne koycaksiniz olursa
Zeynoccum henüz Hamile kalamadığım için tam emin değilim. Ama bu zamana kadar 4 ay denedim toplamda 2 kimyasal gebelik oldu. Döllenme olmasına yardımcı oluyor demek ki. Biraz açık olacak kusuruma bakma canım ama deneme anında kuruluk olmuyor. O yönden faydası var.Faydasini gördün mü canim
Yani alkali oluyor y ler alkali ortami seviyormus..daha hizli ve kuvvetli oluyormus cnm ondan.Bazikleşince ne oluyo ben 38 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?