Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
inanirmisiniz anneside aynen öyle dedi ben dedim biraz vicdan azabi çeksin annesi dediki sanki onun umrundami olan sana olur dedi yerde yatakta kalsan kim sana bakar dedi çocuk konusunuda bu ay gerçeği gel gitlerdeydim hatta bi ara klomen kullanırken dedimki kendi kendime keşke bu ay ara verseydik diye ama içtiğim klomeni yarim bırakmak istemedim şayet bu ayda olmasa gebelik ben biraz ara vermeyi düşünüyorum

Biraz daha açabilir misin cnm:)

Ama kadın istekli olursa kız erkek istekli olursa erkek diyorlar:) hep çelişiyor bunlar ya:)

Bazikleşince ne oluyo ben 38 yaşındayım

Adet duzensizligi yaşayan biri yumurtlarmi acaba
Tabii ki yumurtlar neden yumurtlamasın adetin 14.günü degilde ilerleyen günlerinde ovülasyon olabiliyor. Ovülasyon testleri var onlardan alıp takip edebilirsin veya bir daha ki adet döneminden sonra Dr yumurta takibi yaptırabilirsin

merhaba benim de iki kızım var 3. istiyorum çok şükür iki tane gül gibi kızım var allah bide erkek çocuk nasip eder inşallah
Canım istersen ovulasyon testi kullanarak bizim yaptıklarımızı yapabilirsin. Testlerini burda paylaşırsın hepimiz yardımcı olmaya çalışırız

Slm kızlar topik hayırlı olsun.
Benim dün adet bitti yarın testlere başlıycam .bugün ve yarın fitil kullanıcam ama ben biraz nezle oldum hiç ilaç almıyorum yinede nezle etkilermi
Canim bende senle ayni durumdayim suan nezle öksürük boğazım sisti ben bide ilacta içtim napicam bilmiyorum

kızlar kusuruma bakmayın ķendi derdimle sizin de başınızı agrittim bnm basima ağrı girdi düşünmekten ıyiki varsiniz hepiniz
Canım arkadaşlar gerekenleri söylemiş tekrar tekrarlama yapmayayım. Ama genceciksin bi evladın var ve hayat gerçekten evlatlarımızla çok daha güzel. Sana tavsiyem eşini kafana çok takma. Önce kendini mutlu edecek şeyler yap. Kendine vakit ayır, değer ver, kendini sev.
Bi bebek istiyorsun ama bu sonuçta iki tarafında çocuğu olacak, iki tarafta gayret etmeli. Bunu eşin yapmıyorsa dediğin gibi ara ver o gerçekten isteyene ve sende vücudunu ruhunu dinlendir. Bu kadar stres içindeyken Hamile kalmak da zorlaşır.
Sakın ders vermek için kendine birşey yapma. Sabır ve dua ile Allah’ın yardımını bekle. Ve eşine nasıl hissettiğini güzel bi dille anlatmayı dene. Onun da kendini açıklamasına izin ver. Empati yap onunda bakış açısını gördüğünde sinirin ve üzüntün biraz olsun geçecektir.
Herşey gönlünce olur umarım

Faydasini gördün mü canim
Zeynoccum henüz Hamile kalamadığım için tam emin değilim. Ama bu zamana kadar 4 ay denedim toplamda 2 kimyasal gebelik oldu. Döllenme olmasına yardımcı oluyor demek ki. Biraz açık olacak kusuruma bakma canım ama deneme anında kuruluk olmuyor. O yönden faydası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…