- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.841
Biraz daha açabilir misin cnm:)
Ama kadın istekli olursa kız erkek istekli olursa erkek diyorlar:) hep çelişiyor bunlar ya:)
Listemizde biokadın , Folik asid( FOLDEN )ovu testleri ve gebelik testleri var .Ha birde İngiliz karbonatı var .Tek ilişki olduğu için her ay şans düşük oluyorKimler deniyor peki bu ay benim bugün adet biteli 4 gün oldu yani ilk günden hesaplarsam 9. Günüm şimdi yumurtlama zamanımı olmalı testmi alsam acaba ya çok kafam karışık :-(
Aleyküm selam inşallah herkese hayırlı olurSlm kızlar topik hayırlı olsun.
Benim dün adet bitti yarın testlere başlıycam .bugün ve yarın fitil kullanıcam ama ben biraz nezle oldum hiç ilaç almıyorum yinede nezle etkilermi
Senin dölleme geç oluyor sanırım inşallah teste denemeye kadar birşeyin kalmaz .Doktora gittin mi?Canim bende senle ayni durumdayim suan nezle öksürük boğazım sisti ben bide ilacta içtim napicam bilmiyorum
Canım kızlarda İnan hatırlamıyorum .Tek hatırladığım her gece sık ilişki oldu.Ama oğlumda çok iyi hatırlıyorum tatmin olmadım .Herşey taktiri ilahi rabbim birşeyi mutlaka sebep kılıyor.Kadının orgazmi öncelikli bu durumda cinsiyetin erkek olma ihtimali yüksektir demişti kayinvaludem. Uygulayıcı olanlar faydasini görmüş dediğim gibi. Kadına değer veren Adama erkek evlat veririm Demis gibi sanki Yaradan . İronik.
Aynen canım bu ay dediğin gibi erken başlıycam teste.inşallah bu ay bulurum piki ve gebelik olurAleyküm selam inşallah herkese hayırlı olur
İlaç kullanmıyorsan o kadar etki etmez .Eğer çok kötü olursan sadece bu ay nezle ilaçları ve fitilini bitir. .Kötü değilsen başla testlerine dölleme günlerini biliyorsan teste erken başla ve takibini sıkı yap .Çünkü yanlış değilsem geçen ay piki kaçırdın .
İleri yaş gebelikler erkeğe yatkın oluyormuşBazikleşince ne oluyo ben 38 yaşındayım
Kaynanam da rüyasında görmüş benim oğlum olmuş adını Halil İbrahim koymusHz. İbrahim Aleyhisselam’ı çok severim her zaman hayatından etkilenmişimdir o yüzden Halil İbrahim koyacağım inşAllah oğlum olursa. Hem de eşimin rahmetli dedesinin adı. Siz ne koyacaksınız canım?
Ben de insallah Allah nasip etsin Yusuf Eymen oglusumun ismi..davullu zurnali sunnet dugunu yapicam insallahKaynanam da rüyasında görmüş benim oğlum olmuş adını Halil İbrahim koymus
Ben Ekrem ismini istiyorum bana kalırsa Ekrem
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Anladım teşekkür ederim canm inşallah yinurtluyorumdur gercı bir arkadasim adet duzensizligi yaşarken hamile kalmış geçen gün konuştuk ama o ayda 2 kere 3 kere adet olurmuş düzene koymak için doktora gidip geliyomus bi gittiğinde hamile olduğunu ogrenmis açaba benle duzensizligi aynimi ben geç oluyorum o 1 ayda 3 kez oluyomusTabii ki yumurtlar neden yumurtlamasın adetin 14.günü degilde ilerleyen günlerinde ovülasyon olabiliyor. Ovülasyon testleri var onlardan alıp takip edebilirsin veya bir daha ki adet döneminden sonra Dr yumurta takibi yaptırabilirsin
Ayy hadi inşallahİleri yaş gebelikler erkeğe yatkın oluyormuş
Şansımız tek bunda tuttu
bu sınır ve stresle bebeğin olacağı varsa da olmaz bu ay AllAh hakkimi bırakmasın esime onu allaha havale ediyorum dün gece güzelce konuşayım dedimbana seni annene şikayet edecemdedi yanı ne hakkı var onların huzurunuda bizimkiyle beraber bozmaya kötü eşler ölsün gebersin yasamasinlar hayatımda BEN bu kadar kimseden nefret etmemiştim suan ellerimi onun boğazına koymak vardıCanım arkadaşlar gerekenleri söylemiş tekrar tekrarlama yapmayayım. Ama genceciksin bi evladın var ve hayat gerçekten evlatlarımızla çok daha güzel. Sana tavsiyem eşini kafana çok takma. Önce kendini mutlu edecek şeyler yap. Kendine vakit ayır, değer ver, kendini sev.
Bi bebek istiyorsun ama bu sonuçta iki tarafında çocuğu olacak, iki tarafta gayret etmeli. Bunu eşin yapmıyorsa dediğin gibi ara ver o gerçekten isteyene ve sende vücudunu ruhunu dinlendir. Bu kadar stres içindeyken Hamile kalmak da zorlaşır.
Sakın ders vermek için kendine birşey yapma. Sabır ve dua ile Allah’ın yardımını bekle. Ve eşine nasıl hissettiğini güzel bi dille anlatmayı dene. Onun da kendini açıklamasına izin ver. Empati yap onunda bakış açısını gördüğünde sinirin ve üzüntün biraz olsun geçecektir.
Herşey gönlünce olur umarım
Muhammed Emir canimmHz. İbrahim Aleyhisselam’ı çok severim her zaman hayatından etkilenmişimdir o yüzden Halil İbrahim koyacağım inşAllah oğlum olursa. Hem de eşimin rahmetli dedesinin adı. Siz ne koyacaksınız canım?
Canim benim sorunum da kuruluk zatenZeynoccum henüz Hamile kalamadığım için tam emin değilim. Ama bu zamana kadar 4 ay denedim toplamda 2 kimyasal gebelik oldu. Döllenme olmasına yardımcı oluyor demek ki. Biraz açık olacak kusuruma bakma canım ama deneme anında kuruluk olmuyor. O yönden faydası var.
Adet olunca gidecegim canim üçüncü gün gidip hormon testi isteyeceğimSenin dölleme geç oluyor sanırım inşallah teste denemeye kadar birşeyin kalmaz .Doktora gittin mi?
bendede kuruluk var ilişkiden sonra vajina disinda catlama oluyor yara oluyursonra doktora söyledim bepanthol krem verdi onu bi ara ust uste kullandım iyi oldum şimdi bitti yine yara var orda çok kötüCanim benim sorunum da kuruluk zaten
Kuruluk icin ne yapacagiz canimbendede kuruluk var ilişkiden sonra vajina disinda catlama oluyor yara oluyursonra doktora söyledim bepanthol krem verdi onu bi ara ust uste kullandım iyi oldum şimdi bitti yine yara var orda çok kötü
Canim beni unutmadigin icin Allah razi olsun.Bende yeni grubu ariyordum:)Kızlar herkese merhaba
Ben geçende teklif etmiştim yeni konu açmayı çünkü öbür tarafta artık hiç konuşulmuyor. İsterseniz burdan devam edelim
Hepimizin öncelikle sağlıklı, hayırlı bir şekilde oğullarımızın olması dileğiyle diyorum
Bol gebeli bi topik olur inşAllah
umarım bizden yardımlarını esirgemez deneyimli arkadaşlar @sabirin K Khvekokusu20 @suuuus 4716 @Mirnaz85 @Flowers26 @Cikoopirlanta97 @elifemm- @Prensesim2 @babymuck divinity @Gecemavisim @naznaz16 L Lilarengim1 tugbabeyza SEVECENIM
Aklıma gelmeyenleri de sizler ekleyin arkadaşlar
Saygı ve sevgi çerçevesinde bol sohbetli bi topik olsun inşAllah
Merhaba hanımlar
Öncelikle rabbim hayırlı sağlıklı eli kolu düzgün Salih erkek evladları nasip etsin .Öncelik kesinlikle sağlıklı daha sonra gönlümüzdeki olur .
Çok şükür kızlardan sonra rabbim oğlumuda nasip etti.Şimdi hem oğlumu büyütecem hem de tedavilerime başlıyacam inşallah
Hem ovulasyon testi hem diyet ile başlıyacaz .Deniyenleri etiketleyip cinsiyetleri belli olunca güncelliyecem.
@KARDELENX76
@Black5angel
@Mirnaz85
K Khvekokusu20
@naznaz16
@MRM01
@nurecrin
@Berenceren67
L Lilarengim1
@Ceymiceyn
pirlanta97
@Cesaaa
@berra000
@Dil-Berk
@kralengk
@duyguuuMMM
Unuttuklarım lütfen etiket yapsın onlarıda etiketliyeyim.Kızlar lütfen konu dışına çıkmayın.Yapılan diyetler ve testler paylaşılsın .Tatlızlık yapanlar şikayet edilsin .Tertemiz bir sayfa hayırlı uğurlu olsun hepimize
Merhaba hanımlar
Öncelikle rabbim hayırlı sağlıklı eli kolu düzgün Salih erkek evladları nasip etsin .Öncelik kesinlikle sağlıklı daha sonra gönlümüzdeki olur .
Çok şükür kızlardan sonra rabbim oğlumuda nasip etti.Şimdi hem oğlumu büyütecem hem de tedavilerime başlıyacam inşallah
Hem ovulasyon testi hem diyet ile başlıyacaz .Deniyenleri etiketleyip cinsiyetleri belli olunca güncelliyecem.
@KARDELENX76
@Black5angel
@Mirnaz85
K Khvekokusu20
@naznaz16
@MRM01
@nurecrin
@Berenceren67
L Lilarengim1
@Ceymiceyn
pirlanta97
@Cesaaa
@berra000
@Dil-Berk
@kralengk
@duyguuuMMM
Unuttuklarım lütfen etiket yapsın onlarıda etiketliyeyim.Kızlar lütfen konu dışına çıkmayın.Yapılan diyetler ve testler paylaşılsın .Tatlızlık yapanlar şikayet edilsin .Tertemiz bir sayfa hayırlı uğurlu olsun hepimize
benim adet düzensizliği var canım 2 ayda bir olurum bu yüzden bilmiyorum doktora gittim yumurta tembelliği var dedi klomen verdi 3 ay yine olmadı bu aydan itibaren bıraktım bende kendi haline yinede cevabın için çok teşekkürler canımCanım istersen ovulasyon testi kullanarak bizim yaptıklarımızı yapabilirsin. Testlerini burda paylaşırsın hepimiz yardımcı olmaya çalışırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?