Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Biraz daha açabilir misin cnm:)

Ama kadın istekli olursa kız erkek istekli olursa erkek diyorlar:) hep çelişiyor bunlar ya:)

Kadının orgazmi öncelikli bu durumda cinsiyetin erkek olma ihtimali yüksektir demişti kayinvaludem. Uygulayıcı olanlar faydasini görmüş dediğim gibi. Kadına değer veren Adama erkek evlat veririm Demis gibi sanki Yaradan . İronik.

Kimler deniyor peki bu ay benim bugün adet biteli 4 gün oldu yani ilk günden hesaplarsam 9. Günüm şimdi yumurtlama zamanımı olmalı testmi alsam acaba ya çok kafam karışık :-(
Listemizde biokadın , Folik asid( FOLDEN )ovu testleri ve gebelik testleri var .Ha birde İngiliz karbonatı var .Tek ilişki olduğu için her ay şans düşük oluyor

Slm kızlar topik hayırlı olsun.
Benim dün adet bitti yarın testlere başlıycam .bugün ve yarın fitil kullanıcam ama ben biraz nezle oldum hiç ilaç almıyorum yinede nezle etkilermi
Aleyküm selam inşallah herkese hayırlı olur
İlaç kullanmıyorsan o kadar etki etmez .Eğer çok kötü olursan sadece bu ay nezle ilaçları ve fitilini bitir. .Kötü değilsen başla testlerine dölleme günlerini biliyorsan teste erken başla ve takibini sıkı yap .Çünkü yanlış değilsem geçen ay piki kaçırdın .

Canım kızlarda İnan hatırlamıyorum .Tek hatırladığım her gece sık ilişki oldu.Ama oğlumda çok iyi hatırlıyorum tatmin olmadım .Herşey taktiri ilahi rabbim birşeyi mutlaka sebep kılıyor.

Aynen canım bu ay dediğin gibi erken başlıycam teste.inşallah bu ay bulurum piki ve gebelik olur

Hz. İbrahim Aleyhisselam’ı çok severim her zaman hayatından etkilenmişimdir o yüzden Halil İbrahim koyacağım inşAllah oğlum olursa. Hem de eşimin rahmetli dedesinin adı. Siz ne koyacaksınız canım?
Kaynanam da rüyasında görmüş benim oğlum olmuş adını Halil İbrahim koymus
Ben Ekrem ismini istiyorum bana kalırsa Ekrem
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

Anladım teşekkür ederim canm inşallah yinurtluyorumdur gercı bir arkadasim adet duzensizligi yaşarken hamile kalmış geçen gün konuştuk ama o ayda 2 kere 3 kere adet olurmuş düzene koymak için doktora gidip geliyomus bi gittiğinde hamile olduğunu ogrenmis açaba benle duzensizligi aynimi ben geç oluyorum o 1 ayda 3 kez oluyomus

bu sınır ve stresle bebeğin olacağı varsa da olmaz bu ay AllAh hakkimi bırakmasın esime onu allaha havale ediyorum dün gece güzelce konuşayım dedimbana seni annene şikayet edecemdedi yanı ne hakkı var onların huzurunuda bizimkiyle beraber bozmaya kötü eşler ölsün gebersin yasamasinlar hayatımda BEN bu kadar kimseden nefret etmemiştim suan ellerimi onun boğazına koymak vardı

Canim benim sorunum da kuruluk zaten

Canim beni unutmadigin icin Allah razi olsun.Bende yeni grubu ariyordum:)

Canim ne iyi yaptin şu grubu acmakla Allah razi olsun benide unutmamissin.Rabbim herkesin gonlune gore versin insallah

Canım istersen ovulasyon testi kullanarak bizim yaptıklarımızı yapabilirsin. Testlerini burda paylaşırsın hepimiz yardımcı olmaya çalışırız
benim adet düzensizliği var canım 2 ayda bir olurum bu yüzden bilmiyorum doktora gittim yumurta tembelliği var dedi klomen verdi 3 ay yine olmadı bu aydan itibaren bıraktım bende kendi haline yinede cevabın için çok teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…