- 14 Ağustos 2014
- 20
- 2
- 88
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.861
Saraçoğlu Kürlerini denedinmibenim adet düzensizliği var canım 2 ayda bir olurum bu yüzden bilmiyorum doktora gittim yumurta tembelliği var dedi klomen verdi 3 ay yine olmadı bu aydan itibaren bıraktım bende kendi haline yinede cevabın için çok teşekkürler canım
BEN bu bepantholu kullandıktan beri iyiydim ama o bitti yaralar yıne oluşmaya başladı kuruluk yüzünden gidip yinemi aliyim kendime ne yapiyim bilmiyorumKuruluk icin ne yapacagiz canim
Hamile kaldıktan sonra mı bakacaz ben anlamadımUmarim bu yeni topik hepimize ugurlu olur hepimiz birbirimize müjdeyi verir güzel anilari paylaşiriz.. ben arastirmalar icindeyim hala :) bisey kesfettim tesaduf belki ama herkes hamilelikten önceki son adet tarihindeki aya baksin tek sayilı aymi cift sayili aymi? Tek sayili aylar ocak mart mayis temmuz eylul ve kasim geri kalanlar cift sayili aylar. Eger son adet kizda tek sayili aysa erkek icin cift sayili ay olmali yada tam tersi. Benim iki kizda cift sayili ay. Bircok kiside bu tutuyor
bende anlamadım Cnm aralık 2015 tarihinde gebe kaldım bende nasıl hesaplanıyor buUmarim bu yeni topik hepimize ugurlu olur hepimiz birbirimize müjdeyi verir güzel anilari paylaşiriz.. ben arastirmalar icindeyim hala :) bisey kesfettim tesaduf belki ama herkes hamilelikten önceki son adet tarihindeki aya baksin tek sayilı aymi cift sayili aymi? Tek sayili aylar ocak mart mayis temmuz eylul ve kasim geri kalanlar cift sayili aylar. Eger son adet kizda tek sayili aysa erkek icin cift sayili ay olmali yada tam tersi. Benim iki kizda cift sayili ay. Bircok kiside bu tutuyor
İnşallah canım anlayan arkadaşlar var ben olmazsam onlar devreye girer.Aslında yeni başlarda testler paylaşılırsa çok iyi olur bekleriz testlerini canımAynen canım bu ay dediğin gibi erken başlıycam teste.inşallah bu ay bulurum piki ve gebelik olur
Canım vücudu bazikleştiriyor buda y lerin çok işine yarıyorKızlar ingiliz karbonatı olayı nedir
Hoşgeldin kuzumCanim ne iyi yaptin şu grubu acmakla Allah razi olsun benide unutmamissin.Rabbim herkesin gonlune gore versin insallah
Hadi canım güzel haberlerle gelirsinAdet olunca gidecegim canim üçüncü gün gidip hormon testi isteyeceğim
evet canım iki defa soğan kürü yaptım bal tarçın süt maydanoz buhari bile yaptım yinede olmadı yumurtlamam olmuyor iki defa büyüdü çatlama iğnesi vuruldu ama çatlamadı lh. yüksek 12. 90Saraçoğlu Kürlerini denedinmi
Ayyy Allah razı olsun bacım. Güneşimiz sensin. Aydınlatıyorsun. Canım arkadaşım o senin kalbinin temizliği ve güzelliğiHoşgeldin bacım
Güneş gibi doğdun topiğe
Hadi inşallah uğurlu olur topik hepimize
Hadi inşallah Rabbim gönüllerindekini nasip etsin herkese inşallah
Îyi cnm okuyorum yazmasam da sen?
Amin insallah canimHadi canım güzel haberlerle gelirsin
Testere dişli aslan pençesi çayı kalmışevet canım iki defa soğan kürü yaptım bal tarçın süt maydanoz buhari bile yaptım yinede olmadı yumurtlamam olmuyor iki defa büyüdü çatlama iğnesi vuruldu ama çatlamadı lh. yüksek 12. 90
Bende iyiyim canımÎyi cnm okuyorum yazmasam da sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?