Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Umarim bu yeni topik hepimize ugurlu olur hepimiz birbirimize müjdeyi verir güzel anilari paylaşiriz.. ben arastirmalar icindeyim hala :) bisey kesfettim tesaduf belki ama herkes hamilelikten önceki son adet tarihindeki aya baksin tek sayilı aymi cift sayili aymi? Tek sayili aylar ocak mart mayis temmuz eylul ve kasim geri kalanlar cift sayili aylar. Eger son adet kizda tek sayili aysa erkek icin cift sayili ay olmali yada tam tersi. Benim iki kizda cift sayili ay. Bircok kiside bu tutuyor

bu arada kızlar bugün bnm 4. günum sirtim ve belim çok ağrıyor bugün kasiklrimda sancı ağrı hicbisey yok daha önce adet öncesi belirtiler yasardim şimdi yok 10 gün sonra varsa belli olur zaten yoksada ben çocuk konusunu kapatacam birkaç aylığına

Hamile kaldıktan sonra mı bakacaz ben anlamadım
İlk kızıma Mayıs'ta ikinci kızıma haziran sonu hamile kaldım

bende anlamadım Cnm aralık 2015 tarihinde gebe kaldım bende nasıl hesaplanıyor bu

Canim ne iyi yaptin şu grubu acmakla Allah razi olsun benide unutmamissin.Rabbim herkesin gonlune gore versin insallah
Hoşgeldin kuzum
Hani hamileyken hep konuşurduk ya yeni bir topik açalım açtık
Bebişlerle yola çıkalım dedim bizim sıpa büyüyor teyzesi
Senin bebiş nasıl inşallah güzel haberler verirsin
Bizim diyet listemiz sana ait
K Khvekokusu20 dua meleğimiz

evet canım iki defa soğan kürü yaptım bal tarçın süt maydanoz buhari bile yaptım yinede olmadı yumurtlamam olmuyor iki defa büyüdü çatlama iğnesi vuruldu ama çatlamadı lh. yüksek 12. 90
Testere dişli aslan pençesi çayı kalmış
Hormon dengeleyiciymis
İnternetten araştırıp bide onu deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…