Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Canim benim iyi yaptin bu yeni topigi acmakla orasi baya uzamisti insan bilgilere cok zor ulasiyordu.Benim yawru cok şükür iyi teyzesi etrafina gulucukler saciyor:) Senin paşa tabi kocaman olmustur MAŞALLAH.Rabbim saglikli sekilde buyutmeyi nasip etsin.Diyet olayi bende: )
Çok arastirdim biliyorsun.Buaralar ara verdim cunku eskisi kadar istegim yok :)) sen demistin ya bi donem sonra geciyor benimkide gecti gitti.Yeterki saglikli olsunlar Rabbim nasip ederse burdaki uygulamalari deneriz insallah

Diyeti benim için paylassan canim

@Birbilsem1132

Diyeti benim için paylassan canim

Canim suanda belirli bi diyet yok ama kesinlikle sut ve sut urunleri tuketme yogurt peynir tere yagi vb...
Kalsiyuma hep dikkat et bazi sebzelerde de cok oluyor.
Karbonatli suyu unutma
Bol tuzlu yemekler yiyilecek.Tavuk ve tavuk ürünleri de yemeyin diyorlar. Aslinda cok detaylar var insallah hepsini toparlayip paylasacagim.

Canim ben bu ay sonu gibi düşünüyorum o yüzden

Kaynanam da rüyasında görmüş benim oğlum olmuş adını Halil İbrahim koymus
Ben Ekrem ismini istiyorum bana kalırsa Ekrem
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Beni de bi arkadaşım görmüş Hamile olduğumu ve bebeğimin erkek olduğunu söylüyormuşum. İnşAllah hayırlısıyla çıkar rüyaları

Canım evin içindeki bu tarz sorunları ailelere taşımazsanız iyi olur. Haklısın ama ayrılmadıktan sonra insan eşiyle yine düzeliyor bir şekilde. Öyle ölsün gebersin de deme kızını düşün. Benim babamda bizi bırakıp gitti ama ben ölsün istemem asla.

Amin canım amin. Hepimizin buna çok ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…