- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.881
Iyiyim cok şükür canim sen nasilsinslm kızlar naslsniz
ay canım sorma onuda 10 gün uyguladım ters tepki yaptı bıraktım bir nokta yükselmiş lh.Testere dişli aslan pençesi çayı kalmış
Hormon dengeleyiciymis
İnternetten araştırıp bide onu deneyebilirsin
Anladım canımay canım sorma onuda 10 gün uyguladım ters tepki yaptı bıraktım bir nokta yükselmiş lh.
İyiyiz çok şükür uğraşıyoz çocuklarla sen neler yapıyorsun hazırlık olarak inşallah gönlüne göre olurslm kızlar naslsniz
Canim dosya boyutunu küçültKızlar dosya yükliyemiyorum hata oluşuyor benim teldenmi yoksa kk danmı anlamadım
Hoşgeldin kuzum
Hani hamileyken hep konuşurduk ya yeni bir topik açalım açtık
Bebişlerle yola çıkalım dedim bizim sıpa büyüyor teyzesi
Senin bebiş nasıl inşallah güzel haberler verirsin
Bizim diyet listemiz sana ait
K Khvekokusu20 dua meleğimiz
Diyeti benim için paylassan canimCanim benim iyi yaptin bu yeni topigi acmakla orasi baya uzamisti insan bilgilere cok zor ulasiyordu.Benim yawru cok şükür iyi teyzesi etrafina gulucukler saciyor:) Senin paşa tabi kocaman olmustur MAŞALLAH.Rabbim saglikli sekilde buyutmeyi nasip etsin.Diyet olayi bende: )
Çok arastirdim biliyorsun.Buaralar ara verdim cunku eskisi kadar istegim yok :)) sen demistin ya bi donem sonra geciyor benimkide gecti gitti.Yeterki saglikli olsunlar Rabbim nasip ederse burdaki uygulamalari deneriz insallah
@Birbilsem1132Merhaba hanımlar
Öncelikle rabbim hayırlı sağlıklı eli kolu düzgün Salih erkek evladları nasip etsin .Öncelik kesinlikle sağlıklı daha sonra gönlümüzdeki olur .
Çok şükür kızlardan sonra rabbim oğlumuda nasip etti.Şimdi hem oğlumu büyütecem hem de tedavilerime başlıyacam inşallah
Hem ovulasyon testi hem diyet ile başlıyacaz .Deniyenleri etiketleyip cinsiyetleri belli olunca güncelliyecem.
@KARDELENX76
@Black5angel
@Mirnaz85
K Khvekokusu20
@naznaz16
@MRM01
@nurecrin
@Berenceren67
L Lilarengim1
iwashereonce
pirlanta97
@Cesaaa
@berra000
@Dil-Berk
@kralengk
@duyguuuMMM
Unuttuklarım lütfen etiket yapsın onlarıda etiketliyeyim.Kızlar lütfen konu dışına çıkmayın.Yapılan diyetler ve testler paylaşılsın .Tatlızlık yapanlar şikayet edilsin .Tertemiz bir sayfa hayırlı uğurlu olsun hepimize
Diyeti benim için paylassan canim
Canim ben bu ay sonu gibi düşünüyorum o yüzdenCanim suanda belirli bi diyet yok ama kesinlikle sut ve sut urunleri tuketme yogurt peynir tere yagi vb...
Kalsiyuma hep dikkat et bazi sebzelerde de cok oluyor.
Karbonatli suyu unutma
Bol tuzlu yemekler yiyilecek.Tavuk ve tavuk ürünleri de yemeyin diyorlar. Aslinda cok detaylar var insallah hepsini toparlayip paylasacagim.
yaş 29 iki kızım var cnm 3 olsun istiyorum ve 9 aydır korunmuyorm 3 kere klmen 2 kere çatlatma iğnesi oldum yinede olmadı adet düzensizliği yüzündenAnladım canım
Ben 2 ay soğan kürü yaptım
Şimdide testere dişli aslan pençesi içiyorum
İşe yarar inşallah
Senin yaş kaç
Çocuğun varmi
Nasıl yapacam şu karbonatı yani suyun içinemi katacamCanım vücudu bazikleştiriyor buda y lerin çok işine yarıyor
Beni de bi arkadaşım görmüş Hamile olduğumu ve bebeğimin erkek olduğunu söylüyormuşum. İnşAllah hayırlısıyla çıkar rüyalarıKaynanam da rüyasında görmüş benim oğlum olmuş adını Halil İbrahim koymus
Ben Ekrem ismini istiyorum bana kalırsa Ekrem
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Canım evin içindeki bu tarz sorunları ailelere taşımazsanız iyi olur. Haklısın ama ayrılmadıktan sonra insan eşiyle yine düzeliyor bir şekilde. Öyle ölsün gebersin de deme kızını düşün. Benim babamda bizi bırakıp gitti ama ben ölsün istemem asla.bu sınır ve stresle bebeğin olacağı varsa da olmaz bu ay AllAh hakkimi bırakmasın esime onu allaha havale ediyorum dün gece güzelce konuşayım dedimbana seni annene şikayet edecemdedi yanı ne hakkı var onların huzurunuda bizimkiyle beraber bozmaya kötü eşler ölsün gebersin yasamasinlar hayatımda BEN bu kadar kimseden nefret etmemiştim suan ellerimi onun boğazına koymak vardı
İsmi çok güzelmişMuhammed Emir canimm
Amin insallah canimmmİsmi çok güzelmiş
Herkesin isimleri çok güzel
İnşaAllah hepimize koymak nasip olur en güzel günlerde
Canım o zaman iyi gelebilir çünkü jel gibi birşey zatenCanim benim sorunum da kuruluk zaten
Tamam canim. Presed miydi tam adi eczaneden alabilirim demiCanım o zaman iyi gelebilir çünkü jel gibi birşey zaten
Amin canım amin. Hepimizin buna çok ihtiyacı varUmarim bu yeni topik hepimize ugurlu olur hepimiz birbirimize müjdeyi verir güzel anilari paylaşiriz.. ben arastirmalar icindeyim hala :) bisey kesfettim tesaduf belki ama herkes hamilelikten önceki son adet tarihindeki aya baksin tek sayilı aymi cift sayili aymi? Tek sayili aylar ocak mart mayis temmuz eylul ve kasim geri kalanlar cift sayili aylar. Eger son adet kizda tek sayili aysa erkek icin cift sayili ay olmali yada tam tersi. Benim iki kizda cift sayili ay. Bircok kiside bu tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?