Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sizinkileri de Allah bağışlasın. Sağlıklı ömürleri olsun inşallah. Bu bana ders oldu bi daha kendimi şartlandırmam zaten. Beklenti içine girmek çok kötü oluyormuş.

Cnm en onemlisi uzun omurlu hayirli saglikli olsun
Allah korusun dediklerimin tam tersleri var olyor allah korusun
Bi keresine daha yeni dogum yapmisim 6 gunlukdi felan hastane gitdim acile ve orda ne goreydim benim kiz biraz rahatsizlanmisdi ve ya tarafda perde kapatmislardi ki ordakilerin hoc birisinin perdesi kapali degldi benimkiside merak isde illa bakicam dedim ve allahim sana bin sukurler olsun yarabbi halada anlatirken kotu olyorum daha 40 li bebek kafasi buyuk insanin 2 kafasi kadardi ve bi an duygulandim anasi oturmus serumunu tutyordu sormaya cekindim ama perdeyi acincada bisey demek zorundaydim dedim gecmis olsun abalam ya konusmaya basladik ama inan soramadim bebegi hakkinda cunki neyi sorucamki allahin verdigi bi kucuk yavruydu
O yuzden guzelim uzulme onemli olan saglik uzun omur hayililiki bu arada bisey daha soylim bakyosun buyutyolar minnacik cocuklar kansey bovrek yetmezligi yle bogusyor sukret ve sevin

Benim yeğenim kız bıcır bıcır bal gibi allah hepsinin varlığını yaşatsın hepimize. Sağlıklı huzurlu güzel kaderli ömürleri olsun.

Kızlar doktordan çıktım şimdi
Solda 18mm yumurtam var
Çatlatma iğnesi verdi akşam yaptiracam igneyi
Klomensiz oluşmuş yumurtam çok şükür
1 klomen hakkım kalmıştı
Bu ayda tutmazsa son klomeni kullanacam
Ondan sonra yumurta takibini yaparım oluşan yumurtaya çatlatma iğnesi veririm ,inşallah gerek kalmaz hamile kalirsin dedi
Şimdi bizim cinsel perhiz 2 gün oluyor
Yusuf suresine baslayim Allah'ın izniyle mubarek ramazanda dualarımız kabul olur

Kac gun okuyacaksin yusuf suresini canm

Inş gönlüne göre olurherşey cnm

Canım çatlatma iğnesinden hemen sonra mı deneme yapacaksın da 2 gün oluyor
Çok sevindim bu arada kendiliğinden yumurtanın oluştuğuna çok gayret ediyordun
Emeklerinin karşılığını tatlı bi oğlan olarak alırsın inşAllah

Sağol canım Allah razı olsun

Dün birlikte olduk
Benim hesabıma 20 Mayıs yumurtlama günümdü
O zamana kadar çok uzun zaman beklemesin spermler diye dün degerlendirdik
Bugün ve yarın olmaz birliktelik
2.5 gün olur perhiz

Mesela canim okuyon ya simdi kac dk bitiriyorsun ben niye 1 saate bile okuyamiyom cpl zorlaniyorim zaten kurani zor okuyorum yusuf sureside cok zor oldugu icin cok gec okuyorum ya
1 hafta diye okudum
Ama ben eğer hamile kalırsam öğrendiğim andan dogana kadar okuycam dedim
Şimdilik 1 hafta inşallah

Kizlar antibiyotik kullanmak erkek bebek icin sıkıntılı midir acaba bilgi sahibu olan varmi

Ya merhaba ben gecenlerfe doktora gittim sprel cikarttim ve yumurtalarm gelismiyormus klomen verdi ilk kullanimimda igne verdi ama olmadm gebelik te olmadi sonra tekrar klomen ve igne verdi yine gebelik olmadi bu ucuncu klomen kullanacagim bugun adetimin ilk guni ve eekek bebek sahibi olamayi cok istiyorm igne olmadan nasl ov anlayacagim ve erkek olmasi icin tavsiyelerin neler benim gecen ay 3 olgunlasmis yumurtam vardi ve igne olmazsam kist olmaz mi

Ve ben 2 aydir sadece yumurtlama gunlerimde iliskiye girdim daha onceleri 5 gun iliski olmadi ondan oncesi de korunarak oldu aceba tek iliskiyle gebelik olmuyormu kizlarimda sik iliski oldu ve hatirladigim kadariyla hamile iken adet e girmistim

Ve ben 2 aydir sadece yumurtlama gunlerimde iliskiye girdim daha onceleri 5 gun iliski olmadi ondan oncesi de korunarak oldu aceba tek iliskiyle gebelik olmuyormu kizlarimda sik iliski oldu ve hatirladigim kadariyla hamile iken adet e girmistim
Canim yumurtlama günlerini nasil tespit ediyorsun test le mi takvimle mi tahmini mi yoksa akintiyla mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…