- 9 Temmuz 2017
- 110
- 42
- 98
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #49.281
Sizinkileri de Allah bağışlasın. Sağlıklı ömürleri olsun inşallah. Bu bana ders oldu bi daha kendimi şartlandırmam zaten. Beklenti içine girmek çok kötü oluyormuş.Canim Allah saglicakla kucağına almayi nasip etsin ilk çocuğun kiz olmasi iyidir.Anneye arkadaş oluyorlar.Benim arkasasim 6.ayinada kadar erkek bildi hatta eşi kirvesini bile ayarlamisti.6.ayda kiz dedi doktor ayrintilida:) çok üzüldüler.Sonra bunlarin 2.cocuk karninda gelismedi aldirtti.Şimdide yine hamile oda kiz
Ilk cocuk sonucta uzme kendini burda 2 3 4 tane kizi olan arkadaşlar var.Benimde iki kizim var cok şükür rabbim saglikli ömürler versin....
Evet canim dusunuyorum 6,5 yasinda buyuk kizimeflatun88 4 2 cnm sen dusunyomusun peki
Amin canim burayi takip et 2.de erkek icin yöntem denersin.Ben 2.de bilmiyordum bole seyleri yoksa denerdimSizinkileri de Allah bağışlasın. Sağlıklı ömürleri olsun inşallah. Bu bana ders oldu bi daha kendimi şartlandırmam zaten. Beklenti içine girmek çok kötü oluyormuş.
Cnm en onemlisi uzun omurlu hayirli saglikli olsunÇok teşekkürler canım hem teselli oldu hem de haklısın. Kendimi alıştırmadığım için şok yaşadım ama atmam lazım bu psikolojiyi. Yoksa cinsiyetçi biri asla değilim sağlıklı olması en önemli şey
nezaman vaslican bebisin kuvukmis giz kormuyormusun o kismali halinle baygin baygin bi bebege bakmayiEvet canim dusunuyorum 6,5 yasinda buyuk kizim
Küçük 5 aylik :)
Benim yeğenim kız bıcır bıcır bal gibi allah hepsinin varlığını yaşatsın hepimize. Sağlıklı huzurlu güzel kaderli ömürleri olsun.Evet canım dediklerin doğru. Ben o zamanlar cinsiyet düşünmüyordum hemen Hamile kalma derdindeydim nerdeyse 3 buçuk yıl geçti üzerinden. O ay niyeyse geç çatlamıştı bir de adet düzensizliğimde vardı o mu etkiledi bilmiyorum ama tabi çok şükür bal gibi bi kızım oldu Allah eksikliklerini göstermesin. Rabbim senin de gönlüne göre versin canım. Oğlanı tatmadık henüz ama kız pek tatlı oluyor
nezaman vaslican bebisin kuvukmis giz kormuyormusun o kismali halinle baygin baygin bi bebege bakmayi
Kızlar doktordan çıktım şimdi
Solda 18mm yumurtam var
Çatlatma iğnesi verdi akşam yaptiracam igneyi
Klomensiz oluşmuş yumurtam çok şükür
1 klomen hakkım kalmıştı
Bu ayda tutmazsa son klomeni kullanacam
Ondan sonra yumurta takibini yaparım oluşan yumurtaya çatlatma iğnesi veririm ,inşallah gerek kalmaz hamile kalirsin dedi
Şimdi bizim cinsel perhiz 2 gün oluyor
Yusuf suresine baslayim Allah'ın izniyle mubarek ramazanda dualarımız kabul olur
Inş gönlüne göre olurherşey cnmKızlar doktordan çıktım şimdi
Solda 18mm yumurtam var
1 klomen hakkım kalmıştı
Ondan sonra yumurta takibini yaparım oluşan yumurtaya çatlatma iğnesi veririm ,inşallah gerek kalmaz hamile kalirsin dedi
Yusuf suresine baslayim Allah'ın izniyle mubarek ramazanda dualarımız kabul olur
1 hafta diye okudumKac gun okuyacaksin yusuf suresini canm
Amin canım inşallahInş gönlüne göre olurherşey cnm
Amin canım aminBenim yeğenim kız bıcır bıcır bal gibi allah hepsinin varlığını yaşatsın hepimize. Sağlıklı huzurlu güzel kaderli ömürleri olsun.
Canım çatlatma iğnesinden hemen sonra mı deneme yapacaksın da 2 gün oluyorKızlar doktordan çıktım şimdi
Solda 18mm yumurtam var
1 klomen hakkım kalmıştı
Sağol canım Allah razı olsunCanım çatlatma iğnesinden hemen sonra mı deneme yapacaksın da 2 gün oluyor
Çok sevindim bu arada kendiliğinden yumurtanın oluştuğuna çok gayret ediyordun
Emeklerinin karşılığını tatlı bi oğlan olarak alırsın inşAllah
1 hafta diye okudum
Ama ben eğer hamile kalırsam öğrendiğim andan dogana kadar okuycam dedim
Şimdilik 1 hafta inşallah
Ya merhaba ben gecenlerfe doktora gittim sprel cikarttim ve yumurtalarm gelismiyormus klomen verdi ilk kullanimimda igne verdi ama olmadm gebelik te olmadi sonra tekrar klomen ve igne verdi yine gebelik olmadi bu ucuncu klomen kullanacagim bugun adetimin ilk guni ve eekek bebek sahibi olamayi cok istiyorm igne olmadan nasl ov anlayacagim ve erkek olmasi icin tavsiyelerin neler benim gecen ay 3 olgunlasmis yumurtam vardi ve igne olmazsam kist olmaz miKeçi boynuzu bildiğim kadarıyla sprem hızını artırıyor
Çat iğnesi olduktan sonra yumurtanın ne zaman çatlıyacağı belli değil 36 saat diyorlar ama ben pek inanmıyorum çünkü kardeşim yaptığının günün akşamı çatlamıştı .Sğmüksü akıntı ve sancıdan anlamıştı şimdi oğlu 9 yaşında kızlarda yaptığında hemen çatlamamıştı sık ilişki olmuştu sonuç ikiz kızları var
Çat iğnesi bana göre risk eğer bir problemin yoksa kullanmanı önermiyorum
Çat iğnesi testi etkiliyor t c hep eşit ama klomen testi etkilemiyor sonucu gayet iyi çıkarıyor
Karar senin ben yaptığım için o ay pişman olmuştum .Bir daha kullanmadım
Canim yumurtlama günlerini nasil tespit ediyorsun test le mi takvimle mi tahmini mi yoksa akintiyla miVe ben 2 aydir sadece yumurtlama gunlerimde iliskiye girdim daha onceleri 5 gun iliski olmadi ondan oncesi de korunarak oldu aceba tek iliskiyle gebelik olmuyormu kizlarimda sik iliski oldu ve hatirladigim kadariyla hamile iken adet e girmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?