- 20 Mart 2018
- 515
- 396
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #49.301
Ben yorumu goremedim de doktor hangi yont kullaniyorCanim ben ikinci ogluma hamileyim ama kiz bebek için denemeyi dusunuorum ankaradaki doktor telle bilgi vermio gelin goruselim dedi
40 dakikada okuyorumMesela canim okuyon ya simdi kac dk bitiriyorsun ben niye 1 saate bile okuyamiyom cpl zorlaniyorim zaten kurani zor okuyorum yusuf sureside cok zor oldugu icin cok gec okuyorum ya
Canim testle tespit et istersen çünkü igne de 36. Saat diyorlar fakat o kisiden kisiye değişiyormusİlk ay doktora gitmistim bugun yarin catlama olacak demisti igne de verdi kullanmam icin ama ben agri ve akintidan fark ettim su gibi bi akintim oldu 2. Ay doktor igne verdi 36. Saatte catlar mis normalde ben 24. Saatte iliskiye girdim ve gercektende 36 saatte agrim akintim cok yogundu
Adetin biter bitmez sabahları beklemis 2. Idrarla sivi almadan test yap 2. Cizgi koyulasinca testlerini 3 4 saatte bir yap ikinci cizgi koyulastiktan sonra tekrar ayni renge dönünce ya da hafif siliklesince deneme olsunİlk ay doktora gitmistim bugun yarin catlama olacak demisti igne de verdi kullanmam icin ama ben agri ve akintidan fark ettim su gibi bi akintim oldu 2. Ay doktor igne verdi 36. Saatte catlar mis normalde ben 24. Saatte iliskiye girdim ve gercektende 36 saatte agrim akintim cok yogundu
Akinti ve agri durumuna gore hareket et. 1 ay esinle iyi beslenin sodyum potasyum agirlikli et muz soda kuruyemisler tuzlu gidalar keciboynuzu pekmezi ph i yüksek su icin karbonatli su da olur sut ve sut ürünlerini tuketmemeye çalışın iliski zamani da 1 2 saat öncesinden esine sert kahve bolgesel soguk dus derin iliski iliskiden sonra hangi tarafta yumurtan catladiysa o tarafa dogru dön 1 2 saat bekle belinin altina yastikta koy kuruluk varsa o ayi es gec biokadin fitilde kullanabilirsin vajina ph ini artırmak icin ama o bazi arkadaslarda Kuruluk yapti onu once denemen lazim 4 5 günlükte cinsel perhiz olsun denemenin öncesi ve sonrasinda da bol bol dua namaz zikir gerisi Rabbime kalmışİlk ay doktora gitmistim bugun yarin catlama olacak demisti igne de verdi kullanmam icin ama ben agri ve akintidan fark ettim su gibi bi akintim oldu 2. Ay doktor igne verdi 36. Saatte catlar mis normalde ben 24. Saatte iliskiye girdim ve gercektende 36 saatte agrim akintim cok yogundu
Aferin kiz sen olmuşsun :)))Akinti ve agri durumuna gore hareket et. 1 ay esinle iyi beslenin sodyum potasyum agirlikli et muz soda kuruyemisler tuzlu gidalar keciboynuzu pekmezi ph i yüksek su icin karbonatli su da olur sut ve sut ürünlerini tuketmemeye çalışın iliski zamani da 1 2 saat öncesinden esine sert kahve bolgesel soguk dus derin iliski iliskiden sonra hangi tarafta yumurtan catladiysa o tarafa dogru dön 1 2 saat bekle belinin altina yastikta koy kuruluk varsa o ayi es gec biokadin fitilde kullanabilirsin vajina ph ini artırmak icin ama o bazi arkadaslarda Kuruluk yapti onu once denemen lazim denemenin öncesi ve sonrasinda da bol bol dua namaz zikir gerisi Rabbime kalmışbak sana topikte yazanlari ozetledim
Not: Eşine sperm testi yaptırabilirsin belki ileri hizi düşüktür sperm sayisi azdir bundan gebe kalamıyor da olabilirsin aklinda olsun
Bide uygulamayi becerebilirsemAferin kiz sen olmuşsun :)))
Dur ben de sperm hizini takviye edici bir sey ekliyeyim cnm arginmax ve solgar vitaminleri sperm hizini artiriyor havuc ve portakal sulari aklina geldikce, ayirca sperm miktarini ve hizini cakşir suyu ve keciboynuzu kuru de artirir (saracoglunun kurune iyi diyorlar)Akinti ve agri durumuna gore hareket et. 1 ay esinle iyi beslenin sodyum potasyum agirlikli et muz soda kuruyemisler tuzlu gidalar keciboynuzu pekmezi ph i yüksek su icin karbonatli su da olur sut ve sut ürünlerini tuketmemeye çalışın iliski zamani da 1 2 saat öncesinden esine sert kahve bolgesel soguk dus derin iliski iliskiden sonra hangi tarafta yumurtan catladiysa o tarafa dogru dön 1 2 saat bekle belinin altina yastikta koy kuruluk varsa o ayi es gec biokadin fitilde kullanabilirsin vajina ph ini artırmak icin ama o bazi arkadaslarda Kuruluk yapti onu once denemen lazim 4 5 günlükte cinsel perhiz olsun denemenin öncesi ve sonrasinda da bol bol dua namaz zikir gerisi Rabbime kalmışbak sana topikte yazanlari ozetledim
Not: Eşine sperm testi yaptırabilirsin belki ileri hizi düşüktür sperm sayisi azdir bundan gebe kalamıyor da olabilirsin aklinda olsun
Bilgiler icin saol canimDur ben de sperm hizini takviye edici bir sey ekliyeyim cnm arginmax ve solgar vitaminleri sperm hizini artiriyor havuc ve portakal sulari aklina geldikce, ayirca sperm miktarini ve hizini cakşir suyu ve keciboynuzu kuru de artirir (saracoglunun kurune iyi diyorlar)
Ayrica kuruluk icin de bir sey diyeyim bogurtlen koku suyu, yesilcay ve hatta oksuruk surubu (balgam sokturuculer) fazla fazla artiriyor..
Esinin hayalarini 4 gunluk perhiz boyunca buzla ovala..
Bu bilgiler isiginda bir oglumuzun olmamasi artik Rabbimin bilecegi is olur..dersimizi hepimiz iyi calismisiz
40 dakikada okuyorum
Okudukça hızlandırırsın aslında
Hem mubarek ay ,sevabida olur
Allah kabul etsin canimBugun okudum bakalim musait oldukca okumaya calisacagim insallah canim cok sagol
Bilgiler icin saol canim
Kizlar esim asker iken sperm hizina sayisina falan baktirmis ordaki hemsireye aceba ilerde kisir olurmuyum falan demis dalgasinami artik neyse ne bilmiyorm kadinda senin spermlerim gordugum ikinci yuksek sperm sayisi demis bi korkun endisen olmasin demis ama cok sigara iciyo belki degismistir 7 sene olms baktirali ben karbonatli su degilde limonlu su ictim gecen ay hep et yaptm her yemegimde her sabah aksam esime keciboynuzu soda yedirdm ve muz onun disinda turk kahvesi hic icmez ama alisti artik kendi istiyo ben cok arastrdm bu solediklerinin hepsini gecen ay denedim ama tutmadi ya cok mtszmmmmmDur ben de sperm hizini takviye edici bir sey ekliyeyim cnm arginmax ve solgar vitaminleri sperm hizini artiriyor havuc ve portakal sulari aklina geldikce, ayirca sperm miktarini ve hizini cakşir suyu ve keciboynuzu kuru de artirir (saracoglunun kurune iyi diyorlar)
Ayrica kuruluk icin de bir sey diyeyim bogurtlen koku suyu, yesilcay ve hatta oksuruk surubu (balgam sokturuculer) fazla fazla artiriyor..
Esinin hayalarini 4 gunluk perhiz boyunca buzla ovala..
Bu bilgiler isiginda bir oglumuzun olmamasi artik Rabbimin bilecegi is olur..dersimizi hepimiz iyi calismisiz
Canim sivi alimina dikkat ettin mi bide saat kacta yaptin testleri yada şöyle anlatayim bak sana sabah 7 gibi falan ilk idrarini yapacaksın sivi almadan 11 gibi de testi yapacaksin en doğru sonuc bu şekilde aliniyor testten ve bunu hergün ayni saatte tekrarlayacaksinKizlar esim asker iken sperm hizina sayisina falan baktirmis ordaki hemsireye aceba ilerde kisir olurmuyum falan demis dalgasinami artik neyse ne bilmiyorm kadinda senin spermlerim gordugum ikinci yuksek sperm sayisi demis bi korkun endisen olmasin demis ama cok sigara iciyo belki degismistir 7 sene olms baktirali ben karbonatli su degilde limonlu su ictim gecen ay hep et yaptm her yemegimde her sabah aksam esime keciboynuzu soda yedirdm ve muz onun disinda turk kahvesi hic icmez ama alisti artik kendi istiyo ben cok arastrdm bu solediklerinin hepsini gecen ay denedim ama tutmadi ya cok mtszmmmmmbide test diyosun ya ovulasyon testinden bahsediyosun herhalde onlar danda aldm bi aralar ama hic cift cizgi gormedm diye biraktm 2 tanesi 20 tl bizim burda ilk deneme aylarimda almistim 80 tl ye mal oldu ve hic cizgi gormedigimden biraktm
Kizlar esim asker iken sperm hizina sayisina falan baktirmis ordaki hemsireye aceba ilerde kisir olurmuyum falan demis dalgasinami artik neyse ne bilmiyorm kadinda senin spermlerim gordugum ikinci yuksek sperm sayisi demis bi korkun endisen olmasin demis ama cok sigara iciyo belki degismistir 7 sene olms baktirali ben karbonatli su degilde limonlu su ictim gecen ay hep et yaptm her yemegimde her sabah aksam esime keciboynuzu soda yedirdm ve muz onun disinda turk kahvesi hic icmez ama alisti artik kendi istiyo ben cok arastrdm bu solediklerinin hepsini gecen ay denedim ama tutmadi ya cok mtszmmmmmbide test diyosun ya ovulasyon testinden bahsediyosun herhalde onlar danda aldm bi aralar ama hic cift cizgi gormedm diye biraktm 2 tanesi 20 tl bizim burda ilk deneme aylarimda almistim 80 tl ye mal oldu ve hic cizgi gormedigimden biraktm
Sivi alimina dikkat etmistim zaten ben yemek yemek sabah aksam o kadar gun icindede bi tek kahve icerim su vs hic bise icmem dikkat te etmisstim hep saat 3 gibi felan yapmistm resimleri duruyordu herhalde bi kac tane dur bakim varsa atimCanim sivi alimina dikkat ettin mi bide saat kacta yaptin testleri yada şöyle anlatayim bak sana sabah 7 gibi falan ilk idrarini yapacaksın sivi almadan 11 gibi de testi yapacaksin en doğru sonuc bu şekilde aliniyor testten ve bunu hergün ayni saatte tekrarlayacaksin
Neymis ki bu dua sure canim soylersen belki biliyorumdur yardimci olabilirim. Erkek bebis icin yusuf suresi var 7 gun boyunca sabah namazindan sonra okuyacaksın Sonra Muhammed ve taha sureleri var. Birde bebis erkek olursa ismimi muhammed koyacagim diye adak adadigin dualar var bunlar mi ki acabaKizlar bu çin takvimi yuzuk fali falan var bunlara ne diyorsunuz birde bi arkadasim bana bi dua var ve hamile kaldigin gun takmaya basla 30 gun boyuncami 3 ay mi ne tam hatrlayamadmama duayi boynunda tasiyormussun ve bi sure soledi her gun okuyomussun allahin izni ilee erkek bebek sahibi oluyormussun o ablasi falan ole olmus diger gebeliginde takmamais kizi olmus arkadasim dedigimde inteenwtt tanistm yine bu sayfalarda arastrma yaparkene yani guvensemm mi bilemedm bana yollayacakmis eyer hamile kalirsam ve erkek olursada bana sizin koyun neyi meshursa ondan isterim dedi
Ya bakmaz ki o sanki ona laf ediyomusum gibi hisseder kıt kafali biraz bide zaten doktor bana klomen catlatma ignesi falan verdiya onun icin benlik old dusunurBide 7 sene az bi zaman değil canim yeniden baktirsin bence
Canim kahvede etkiler iste sen bide benim dedigim sekilde dene istersen testlerin de cok pahaliymis netten sayisi daha fazla olanlari var fiyatı 50 tl falan sanirim onlardan alabilirsinSivi alimina dikkat etmistim zaten ben yemek yemek sabah aksam o kadar gun icindede bi tek kahve icerim su vs hic bise icmem dikkat te etmisstim hep saat 3 gibi felan yapmistm resimleri duruyordu herhalde bi kac tane dur bakim varsa atim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?