- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #49.321
Sende pko mu var sana neden klomen verdiYa bakmaz ki o sanki ona laf ediyomusum gibi hisseder kıt kafali biraz bide zaten doktor bana klomen catlatma ignesi falan verdiya onun icin benlik old dusunur
Hayir daha yollamadi kac kere istedim hamile kalinca haber ver yollayacam dedi gebelik testini de yolla dedi yusuf suresimi dedim hayir dedi ama bebeginin gobek adi muhammed olacak dedi bir de eyer idrarda gebelik testinizde ikinci cizgi silik ise kiz imis net ise erkek mis benim silikti kizlarimdaNeymis ki bu dua sure canim soylersen belki biliyorumdur yardimci olabilirim. Erkek bebis icin yusuf suresi var 7 gun boyunca sabah namazindan sonra okuyacaksın Sonra Muhammed ve taha sureleri var. Birde bebis erkek olursa ismimi muhammed koyacagim diye adak adadigin dualar var bunlar mi ki acaba
Ismini muhammed koyacağım diye dua ediyorsun biliyorum o duayi. Idrar testim cok koyuydu bebisim kiz canim bu aradaHayir daha yollamadi kac kere istedim hamile kalinca haber ver yollayacam dedi gebelik testini de yolla dedi yusuf suresimi dedim hayir dedi ama bebeginin gobek adi muhammed olacak dedi bir de eyer idrarda gebelik testinizde ikinci cizgi silik ise kiz imis net ise erkek mis benim silikti kizlarimda
Yoo ole bisi demedi pko olsa iliski istegi olmazmis benim ole bi sikintim yok ve aci oluyorms iliskide bide ilk bebegim hemen oldu oda olmazdi herhalde adetin 3. Gunu gittim bakti verdi bendr yumurtlama gunum belli olur diye isime geldi hic bisi sormadmSende pko mu var sana neden klomen verdi
Aaaaa demmekki yanlis bilgi imis peki cin takvimi yuzuk fali falan bende hepsi dogru cikti dogruluk payi varmi acebaIsmini muhammed koyacağım diye dua ediyorsun biliyorum o duayi. Idrar testim cok koyuydu bebisim kiz canim bu arada
Bende de pko var ilk bebegim birinci denemede tuttu iliskide aci yok isteksizlik yokY
Yoo ole bisi demedi pko olsa iliski istegi olmazmis benim ole bi sikintim yok ve aci oluyorms iliskide bide ilk bebegim hemen oldu oda olmazdi herhalde adetin 3. Gunu gittim bakti verdi bendr yumurtlama gunum belli olur diye isime geldi hic bisi sormadm
aminnn rabbim duy sesimiziInsallah gonlundeki olur.Rabbim erkek cocuklar nasip etsin hepimize
Hepsi kızım da tuttu önce bakmadım gebelikten sonra baktim ama inaniyormusun dersen hayir inanmiyorum doğruluk payi da yüzde 50 iste tesadüfi denkgelenler tuttu diyor ama istersen denkgetirebilirsin hepsiniAaaaa demmekki yanlis bilgi imis peki cin takvimi yuzuk fali falan bende hepsi dogru cikti dogruluk payi varmi aceba
Aaaa demekki olabilir bilmiyorm bunu nasl ogrenirim adetliyken mi gidim doktora aceba pko ne oluyo bide ben baktm ama sayfiklari oz3llikler bende yoktuBende de pko var ilk bebegim birinci denemede tuttu iliskide aci yok isteksizlik yok
Bende inanmiyorm vallahi hepsi tuttu su andada ugrasiyorm ama bu yaptiklarima da inanmiyorm Allah ne verirse odur ben sadece elimden geleni yapicam ki daha sonra bir daha denemeyeyom benjmde prenseslerim olacakmis diyeyim otirim assagaHepsi kızım da tuttu önce bakmadım gebelikten sonra baktim ama inaniyormusun dersen hayir inanmiyorum doğruluk payi da yüzde 50 iste tesadüfi denkgelenler tuttu diyor ama istersen denkgetirebilirsin hepsini
Illa özellikler olacak diye bisey yok benim de tek belirtim adet duzensizligiydi ama kiminde adet duzensizligide olmuyor adetin 3. Gunu hormon tahlili yaptıracaksin birde doktor ultrasondan baktiginda görünür zaten kistler pko yumurtaliklarda nohut buyuklugunde cok sayida kist olusmasiAaaa demekki olabilir bilmiyorm bunu nasl ogrenirim adetliyken mi gidim doktora aceba pko ne oluyo bide ben baktm ama sayfiklari oz3llikler bende yoktu
Cin takvimi falan ben de hep kiz diyordu,oglum oldu :) bnde tutmadiAaaaa demmekki yanlis bilgi imis peki cin takvimi yuzuk fali falan bende hepsi dogru cikti dogruluk payi varmi aceba
Yok ya degildir bence cunku adet duzensizligide yok bende ve bu doktor disinda baska bir doktora da gitmistim yumurtalarim nasl olmus diye klomen ise yaramisti 20 18 ve 16 mm 3 yumurtam vardi hatta klomen kullanirken kahverengi akintim oldu adetten sonra doktrora sormustum aceba kist felan mi oldu ondan mi oldu dedim oda yok kist gorunmuyor dedi adetimin 3. Gunu haftasonuna geliyor 5. Yada 2. Gunu gitsem olmazmiIlla özellikler olacak diye bisey yok benim de tek belirtim adet duzensizligiydi ama kiminde adet duzensizligide olmuyor adetin 3. Gunu hormon tahlili yaptıracaksin birde doktor ultrasondan baktiginda görünür zaten kistler pko yumurtaliklarda nohut buyuklugunde cok sayida kist olusmasi
Oglun nasl oldu anlat bakalm bizde erkek istiyoruz ammaCin takvimi falan ben de hep kiz diyordu,oglum oldu :) bnde tutmadi
Ben hep 3. Gunu cagrildim 2. Gunu olur mu bilemiyorum ama doktor baktiysa ultrasonda gorunurdu zatenYok ya degildir bence cunku adet duzensizligide yok bende ve bu doktor disinda baska bir doktora da gitmistim yumurtalarim nasl olmus diye klomen ise yaramisti 20 18 ve 16 mm 3 yumurtam vardi hatta klomen kullanirken kahverengi akintim oldu adetten sonra doktrora sormustum aceba kist felan mi oldu ondan mi oldu dedim oda yok kist gorunmuyor dedi adetimin 3. Gunu haftasonuna geliyor 5. Yada 2. Gunu gitsem olmazmi
Sen testlerini iyi takip et adetin biter bitmez basla oyle kacirmazsinYok ya degildir bence cunku adet duzensizligide yok bende ve bu doktor disinda baska bir doktora da gitmistim yumurtalarim nasl olmus diye klomen ise yaramisti 20 18 ve 16 mm 3 yumurtam vardi hatta klomen kullanirken kahverengi akintim oldu adetten sonra doktrora sormustum aceba kist felan mi oldu ondan mi oldu dedim oda yok kist gorunmuyor dedi adetimin 3. Gunu haftasonuna geliyor 5. Yada 2. Gunu gitsem olmazmi
Kiz test almasam zaten klomen kullaniyorum gecen sefer igne oldugumda 36. Saatte catladi hissettim yani sanki altima kacirmisim gibi su geldi akintim oldu koyu kivamli bu ay yine igne verecek ve klomen buyuk ihtimal belli yani zamanim yada 30. Saatte falan test mi yapsam ben calisiyorm onn icin internwt siparisi verince alamiyorm evde olmuyormSen testlerini iyi takip et adetin biter bitmez basla oyle kacirmazsin
Aceba tek iliski yapmasam mi ya ondan olmuyor gibime geldi ama zaten bebek te bir kerede oluyo dimi kafamda deli sorularKiz test almasam zaten klomen kullaniyorum gecen sefer igne oldugumda 36. Saatte catladi hissettim yani sanki altima kacirmisim gibi su geldi akintim oldu koyu kivamli bu ay yine igne verecek ve klomen buyuk ihtimal belli yani zamanim yada 30. Saatte falan test mi yapsam ben calisiyorm onn icin internwt siparisi verince alamiyorm evde olmuyorm
Benim ilk bebegimdi canim :) cinsiyet icin bisiler denemedim, ama şoyle ki: cocuk sahibi olmaya karar verdigimizde doktora gidip tum tahlillerimi testlerimi yaptirdim. 3 ay onceden folic asid icmeye basladim,yumurtlamami takip ettim 2 gunde bir iliski ve de tam yumurtlama gunu iliski oldu. Sonuc: kuzum dogdu,Allahim bagislasin.Oglun nasl oldu anlat bakalm bizde erkek istiyoruz amma
Amin insallah canim cok tesekkur ederim allah razi olsn hepinizden yardimci oldugunz icin <3Benim ilk bebegimdi canim :) cinsiyet icin bisiler denemedim, ama şoyle ki: cocuk sahibi olmaya karar verdigimizde doktora gidip tum tahlillerimi testlerimi yaptirdim. 3 ay onceden folic asid icmeye basladim,yumurtlamami takip ettim 2 gunde bir iliski ve de tam yumurtlama gunu iliski oldu. Sonuc: kuzum dogdu,Allahim bagislasin.
Allahim sizlere de hayirli tatli ogluslar nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?