Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bi de genelde erkek bebek icin yukarda okudum: kahve tuketimi, et, muz, kuruyemis vs deniyor.
Esim de ben de kahve cok iceriZ. Et de muz da cok yeriz. Ilgisi var miydi bilmiyorum tabi kismet ama, yazayim dedim

Bi de genelde erkek bebek icin yukarda okudum: kahve tuketimi, et, muz, kuruyemis vs deniyor.
Esim de ben de kahve cok iceriZ. Et de muz da cok yeriz. Ilgisi var miydi bilmiyorum tabi kismet ama, yazayim dedim
Bende duydum ben kahve her gun icerm esim 1 aydir iciyo hic sevmez ama alisti muzda varsa yer yoksa yemeyiz ben sevmem hic te almam ama ogrendikten sonra eksikk etmiyorm bence ilgisi var kuruyemiste sevmem ve almazdm ve vejeteryan gibi bisiyim kirmizi et yemezdm arrik yiyorm tabiki ama kizimin zamannda bunlari yemezdm

Hadi bakalim gelsin oglus o vakit insallah :)
Allah hepimizin gonlune gore versin
Ben de ikinciyi istiyorum, Allahim cevremde herkes hamileymis gibi geliyor, algida secicilik :))darisi basimiza ins

Son düzenleme:
Kizlar benimde bir kizim var 2 aydir klomen kullaniyorm gecen ay ignede oldum ama gebelik olmadi bu ay yine klomen ve igne aceba tam 36. Saatte mi iliski olmali erkek olsun istiyoruz ailece allahin izniyle ben her yaziyi okuyamadm internetim az diye bana bildiklerinizi yazsanz ne guzel olur birde yusuf suresi nasl oluyor :) allah hepimizin gonlune gore versin herkese hayirli saglikli bebisler diliyorum

Merhaba canım
Yazdıklarını okudum .O akıntıyı görmen çok iyi olmuş .Koyu kıvamlı,yapışkan ,şeffaf bir akıntı ama işte her ay hissedip görmeyebilirsin .Bazen şap diye toplu bir şekilde düşer bazende akıntı ile yavaş yavaş gider.
Çat iğnesi testi etkiler daha öncede yazmıştım .Klomen kullanabilirsin ama çat iğnesini önermem.Ovu testi geldiğinde evde olmaz isen kargodan kendin alabilirsin
Dikkatli ve sıkı takip yaparsan yakalayabilirsin .

Hadi bakalim gelsin oglus o vakit insallah :)
Allah hepimizin gonlune gore versin
Ben de ikinciyi istiyorum, Allahim cevremde herkes hamileymis gibi geliyor, algida secicilik :))darisi basimiza ins
Bende ikincisini istiyorum Rabbim nasip ederse
Bir arkadaşı olsun oğlumun ondan sonra çocuk mevzusu kapanacak .

yine baliklama dalicam konuya ama ben bunun tam tersi beslenirim yani klasik beslenme diyelim turk isi:) iki oglum bir kiizm var
Allah golunuze gore versin insallah

İyide catlatma ignesi kullanmadan yumurtam catlamazsa ve 1 yumurta degil 3 yumurta olusuyor her defasinda eyer catlamaz ise kiste donusur sen catlatma ignesini neden onermiyorsn :/

Maşallah canım ya benimde bu kadar büyüyecek mi
Benim 8 aylık ben hemen yapmak zorundayım
Bir daha şansım yok
Aa buyumez mi annesi kocaman oluyolar valla, zaman ucuyo resmen
Bebekken ben de ayni seyi soyluyordum, bi de asiri gazli bi bebekti cani sagolsun, sabahlar olmasin modundaydik her gece kolik cigliklariyla

Olur canim insallah, neden bi daha sansin olmasin ki. En guzel zamanda olsun insallah bizler icin

İyide catlatma ignesi kullanmadan yumurtam catlamazsa ve 1 yumurta degil 3 yumurta olusuyor her defasinda eyer catlamaz ise kiste donusur sen catlatma ignesini neden onermiyorsn :/
Daha önce kis problemin var mıydı ?Klomen kullanırsan yumurtan çoğalır zaten .Tek çat iğnesi tek yumurtayı anca çatlatabilir.
İğneyi çat anını kaçıracağın için önermiyorum .

Aynen canım sanki benim bebişimi anlattın
Yeni yeni geçti bizimkinin gazı
Canım hamileyken rahmim çok yıpranmıştı
Oğlumu zor kucağıma aldım
Doktor ara çok verirsen hamile kalmam zorlaşır demişti
İki yıl sonra düşün dedi
Folik asit kullanıyorum yemeklerime dikkat ediyorum
Ayda bir denemeyi düşünüyorum .
Ben hemen hamile kalamıyorum

Daha once kist problemim hic olmadi ama klomen le igne kullanmayinca kist olan cok varmis doktora igne kullanmasam kist mi olur diyede sormustum doktor igne garanti olsun diye veriyoruz igne olmasa catlamama ihtimali var demisti ben gecen ay igne oldum catladigunida hissettim mesela bu ay igne olsam 2 gun sonra iliski falan olduktan sonra doktora gitsem catlamismi diye baksam catlamadiysa test kullansam nasl olur ovu gunu 14. Gun veya 16. Gun oluyor herhalde doktor bana igneleri hep 10. Gunu veriyor 12 . Gunu catlamis oluyo

Aslında bu kadar tedaviden sonra vücudunda hala ilaç etkisi var .Karar yine senin
Canım ovu testleri çatlama iğnesinde hep pozitif sonuç veriyor .Yani t ve c sürekli eşit oluyor .Ovu testini boşuna yapma
Eğer ultrasonda takibi yaptırıp çat anını yakalamak istiyorsan çok iyi olur.Ama vajina hala ıslak ve çattan 12 saat geçmemeli
12 saat geçerse x ler devreye girer

Anladim canim cok tesekkurler son olarak ben catlamadan 12 saat once iliski olmali diye biliyorm catladiktan sonrami iliski olmali ya ben catlama animi yakalayabiliyorm akintim oluyor agrim oluyor o zaman anliyorm ki catlamis gecen sefer catlamadan 12 saat once yapmustim hep aceba tam tersimi olmali catladiktan akintilardan hemen sonrami yoksa catlayincami 12 saat sonra mi

Rica ederim canım
Çattan ne 12 saat önce nede 12 saat sonra ilişki olur
Çat anı tek ilişki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…