- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.444
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #49.341
Bi de genelde erkek bebek icin yukarda okudum: kahve tuketimi, et, muz, kuruyemis vs deniyor.Benim ilk bebegimdi canim :) cinsiyet icin bisiler denemedim, ama şoyle ki: cocuk sahibi olmaya karar verdigimizde doktora gidip tum tahlillerimi testlerimi yaptirdim. 3 ay onceden folic asid icmeye basladim,yumurtlamami takip ettim 2 gunde bir iliski ve de tam yumurtlama gunu iliski oldu. Sonuc: kuzum dogdu,Allahim bagislasin.
Allahim sizlere de hayirli tatli ogluslar nasip etsin insallah
Bende duydum ben kahve her gun icerm esim 1 aydir iciyo hic sevmez ama alisti muzda varsa yer yoksa yemeyiz ben sevmem hic te almam ama ogrendikten sonra eksikk etmiyorm bence ilgisi var kuruyemiste sevmem ve almazdm ve vejeteryan gibi bisiyim kirmizi et yemezdm arrik yiyorm tabiki ama kizimin zamannda bunlari yemezdmBi de genelde erkek bebek icin yukarda okudum: kahve tuketimi, et, muz, kuruyemis vs deniyor.
Esim de ben de kahve cok iceriZ. Et de muz da cok yeriz. Ilgisi var miydi bilmiyorum tabi kismet ama, yazayim dedim
Bende duydum ben kahve her gun icerm esim 1 aydir iciyo hic sevmez ama alisti muzda varsa yer yoksa yemeyiz ben sevmem hic te almam ama ogrendikten sonra eksikk etmiyorm bence ilgisi var kuruyemiste sevmem ve almazdm ve vejeteryan gibi bisiyim kirmizi et yemezdm arrik yiyorm tabiki ama kizimin zamannda bunlari yemezdm
Merhaba canımKiz test almasam zaten klomen kullaniyorum gecen sefer igne oldugumda 36. Saatte catladi hissettim yani sanki altima kacirmisim gibi su geldi akintim oldu koyu kivamli bu ay yine igne verecek ve klomen buyuk ihtimal belli yani zamanim yada 30. Saatte falan test mi yapsam ben calisiyorm onn icin internwt siparisi verince alamiyorm evde olmuyorm
Bende ikincisini istiyorum Rabbim nasip ederseHadi bakalim gelsin oglus o vakit insallah :)
Allah hepimizin gonlune gore versin
Ben de ikinciyi istiyorum, Allahim cevremde herkes hamileymis gibi geliyor, algida secicilik :))darisi basimiza ins
yine baliklama dalicam konuya ama ben bunun tam tersi beslenirim yani klasik beslenme diyelim turk isi:) iki oglum bir kiizm varCanım hiç süt ve süt ürünü tüketmiyorum şuanda
Hayvansal hiçbirşey de yok balık ve haftada birgün haşlanmış yumurta haricinde
Tereyağı peynir falan yok
Bol yeşillik, zeytinyağı, d vitamini takviyesi ve omega 3-6-9 yağı takviyesi alıyorum
Akşamları da sebze çorbası ve salata
Canım tatlı çekerse hurma, kuru incir, kuru kayısı bi avuç
Sabahları aç karna da limon suyu, sirke ve balı bi bardak su da karıştırıp içiyorum
Ama bu programı benim vücuduma göre yazdı
Siz de böyle yapın diyemem fakat sonuçta bunlar vücudu alkali yapıyor
Zaten danışmanımında bi oğlu var kendi de sürekli böyle besleniyor
İnşaAllah bizde fayda görürüz
Insallah canim.Bende ikincisini istiyorum Rabbim nasip ederse
Bir arkadaşı olsun oğlumun ondan sonra çocuk mevzusu kapanacak .
AminnnInsallah canim.
Allah en hayirli zamanda nasip etsin hepimize gonlumuzdekini
Oglum 8 yasinda canim.Aminnn
Oğlun kaç yaşında ne zaman düşünüyorsun
Maşallah canım ya benimde bu kadar büyüyecek miOglum 8 yasinda canim.
Gecen aydan beri istiyoruz.
BAT 29 Mayis kismetse
İyide catlatma ignesi kullanmadan yumurtam catlamazsa ve 1 yumurta degil 3 yumurta olusuyor her defasinda eyer catlamaz ise kiste donusur sen catlatma ignesini neden onermiyorsn :/Merhaba canım
Yazdıklarını okudum .O akıntıyı görmen çok iyi olmuş .Koyu kıvamlı,yapışkan ,şeffaf bir akıntı ama işte her ay hissedip görmeyebilirsin .Bazen şap diye toplu bir şekilde düşer bazende akıntı ile yavaş yavaş gider.
Çat iğnesi testi etkiler daha öncede yazmıştım .Klomen kullanabilirsin ama çat iğnesini önermem.Ovu testi geldiğinde evde olmaz isen kargodan kendin alabilirsin
Dikkatli ve sıkı takip yaparsan yakalayabilirsin .
Aa buyumez mi annesi kocaman oluyolar valla, zaman ucuyo resmenMaşallah canım ya benimde bu kadar büyüyecek mi
Benim 8 aylıkben hemen yapmak zorundayım
Bir daha şansım yok
Daha önce kis problemin var mıydı ?Klomen kullanırsan yumurtan çoğalır zaten .Tek çat iğnesi tek yumurtayı anca çatlatabilir.İyide catlatma ignesi kullanmadan yumurtam catlamazsa ve 1 yumurta degil 3 yumurta olusuyor her defasinda eyer catlamaz ise kiste donusur sen catlatma ignesini neden onermiyorsn :/
Aynen canım sanki benim bebişimi anlattınAa buyumez mi annesi kocaman oluyolar valla, zaman ucuyo resmen
Bebekken ben de ayni seyi soyluyordum, bi de asiri gazli bi bebekti cani sagolsun, sabahlar olmasin modundaydik her gece kolik cigliklariyla
Olur canim insallah, neden bi daha sansin olmasin ki. En guzel zamanda olsun insallah bizler icin
Aslında bu kadar tedaviden sonra vücudunda hala ilaç etkisi var .Karar yine seninDaha once kist problemim hic olmadi ama klomen le igne kullanmayinca kist olan cok varmis doktora igne kullanmasam kist mi olur diyede sormustum doktor igne garanti olsun diye veriyoruz igne olmasa catlamama ihtimali var demisti ben gecen ay igne oldum catladigunida hissettim mesela bu ay igne olsam 2 gun sonra iliski falan olduktan sonra doktora gitsem catlamismi diye baksam catlamadiysa test kullansam nasl olur ovu gunu 14. Gun veya 16. Gun oluyor herhalde doktor bana igneleri hep 10. Gunu veriyor 12 . Gunu catlamis oluyo
Anladim canim cok tesekkurler son olarak ben catlamadan 12 saat once iliski olmali diye biliyorm catladiktan sonrami iliski olmali ya ben catlama animi yakalayabiliyorm akintim oluyor agrim oluyor o zaman anliyorm ki catlamis gecen sefer catlamadan 12 saat once yapmustim hep aceba tam tersimi olmali catladiktan akintilardan hemen sonrami yoksa catlayincami 12 saat sonra miAslında bu kadar tedaviden sonra vücudunda hala ilaç etkisi var .Karar yine senin
Canım ovu testleri çatlama iğnesinde hep pozitif sonuç veriyor .Yani t ve c sürekli eşit oluyor .Ovu testini boşuna yapma
Eğer ultrasonda takibi yaptırıp çat anını yakalamak istiyorsan çok iyi olur.Ama vajina hala ıslak ve çattan 12 saat geçmemeli
12 saat geçerse x ler devreye girer
Rica ederim canımAnladim canim cok tesekkurler son olarak ben catlamadan 12 saat once iliski olmali diye biliyorm catladiktan sonrami iliski olmali ya ben catlama animi yakalayabiliyorm akintim oluyor agrim oluyor o zaman anliyorm ki catlamis gecen sefer catlamadan 12 saat once yapmustim hep aceba tam tersimi olmali catladiktan akintilardan hemen sonrami yoksa catlayincami 12 saat sonra mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?