Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hoşgeldin canım
Klomen ve ovitrelle kullanan 2 kişi varız
Bizimde henüz gebelik oluşmadı
İğneden 36 saat sonra yumurta çatlıyor
Benim birliktelik mecburen 48 saat sonra olacak
Hayırlısı Allah'tan inşallah
39. Yaş günü hediyem olur umarım
Yusuf süresini de erkek bebek için 1 hafta okunuyor diye biliyorum
Daha önceki aylarda okumuştum
Yine okuycam
Hatta çıktısını aldım yazıcıdan
Muska yapıp üstümde tasiycam hamile kalırsam insallah

tasi

Merhabalar hanimlar nasilsiniz iyimisiniz.hamis olanlar varmi aranizda.insallah gonlunuzdeki olur.bendr ıyım sukur.ara ara sizlerden haber varmi diye giriyorum ama eskisi gibi takip edemiyorum.
Burdaki tavsiyelere uyup da erkek brbeği olan oldu mu acaba:)

Yusuf suresi çocuk sahibi olmak isteyen ve çocuğu olmayan erkek veya kadın kendisine hayırlı salih ve güzel bir evlat vermesi niyeti ile 7 gün 1 Yusuf suresi okur ise Cenâb-ı Hakk ona salih bir evlat nasip eder.

Hamile olanlar Yusuf suresini yazar ve üzerlerinde taşırlar ise Allah’ın izni ile güzel,hayırlı ve salih bir erkek evlat sahibi olurlar.

Klomen ve ovitrellayi nicin kullaniyorsun canm yumurtlama da zorluk yasadigin icin mi yoksa yumurtlama zamanini tam tutturmak icin mi? Yani tedavi amaclami yoksa biraz keyfi mi?
Bir de ovitrellayi ilk defa duyuyorum onun etkisi nedir?

B
Rlikteligin nedeen mecburen 48 saatte olacak

Klomen ve ovitrellayi nicin kullaniyorsun canm yumurtlama da zorluk yasadigin icin mi yoksa yumurtlama zamanini tam tutturmak icin mi? Yani tedavi amaclami yoksa biraz keyfi mi?
Bende kullaniyorm spiral cikartir cikartmaz verdi doktor yumurtalarm buyumuyormus sonraki ay bir adet 20 mm yumurtam oldu igne kullanmadm gebelik te olmadi ondan sonraki ay 3 yumurtam oldu 20 18 ve 16 mm sonra jgne oldum obitrelle 24. Saatte ve 48. Saatte iliski oldu ama gebelik olusmadi su an adetteyim yine klomen kullanacam bu ay olur insallah

gebelik olustuktan sonra 7 gun mu yoksa iliskiden hemen sonra 7 gun 7 defa diyilmi

Canim sevecenim de yazmis igne test sonucunu yanlis gosteriyormus doktor banada klomen verdi ama ben ignesiz deneme yapacagim

Canim sevecenim de yazmis igne test sonucunu yanlis gosteriyormus doktor banada klomen verdi ama ben ignesiz deneme yapacagim
Ben ignesiz anlayamam ya gecen sefee igne oldugumda 36 . Saatte anladm ya simdi yine oyle anlarm bence 36. Saatte agrim sancim akintim ates basmasi hepsi oldu ondan onceki ay ignesiz denedm hic bi belirtim yoktu testte yapmistim ama hic cizgi yakalayamamistim sonraki ay kahverengi lekelenmem oldu adetten sonra belki benim yumurtalarm ignesiz catlamiyordur o zamanda catlamadi belki adetle attigi icin adet vaktinde kahverengi kanamam olmustur diye dusunuyorm igne yaptigim ay kahvrngi akintim olmadi mesela ve catladiginida hissettim zaten bazi yorumlarda okumustum catlamayan yumurtalar leke seklinde adetle atiliyorms bendede catlamiyor buyuk ihtimal

Canim anlayabilirim diyorsan oyle dene tabi vucudunu en iyi sen tanirsin burda okumuştum 38. Ve 48. Saatte iliski olmus kadının ogluna hamile kalmis bu tamamen sana kalmis bisey

Canım benim bekarken adet düzensizliğim vardı
Tedavisiz çocuğun olmaz dediler
Evlendim hemen tedaviye başladım
Klomen Yumurtalık uyarıcı ilaç
Bazen hiç yumurtam oluşmuyordu
Her defasında doz arttırdık öyle hamile kaldım
Keyfi kullanmam riskli bir ilaç
En fazla 6 kere kullanılıyor..bazen yumurtalar aşırı büyüyüp kiste donusuyor
Kistlesmesin diye 18 mm olunca ovitrelle ile çatlatiliyor
Bu ay klomensiz oluşan yumurtama çatlatma iğnesi verdi Dr
Benim yumurtam zaten çatlıyor ama yinede aldım yaptirdim
Bide glifor ve inofolic ile hamile kalabilirsin klomene gerek yok
Biraz kilo ver glifor ve inofolic kilo vermeye de yardımcı olur dedi
Glifor insülin direncini baskılayan şeker hastalarının kullandığı bir ilaç
Oluşan yumurtaların gelişmesini sağlıyor
2008 den beri kullaniyorum

Son düzenleme:
B

Rlikteligin nedeen mecburen 48 saatte olacak
36. Saat gündüze denk geliyor
Normalde oruç olmasam gündüz iğne yaptiriyordum geceye denk geliyordu 36. Saat
Oruç olduğum için bu sefer mecburen akşam yaptırdım
Bide benim kızlar pek uyumaz
Erken yatma özürlüler
Bide onların iyice dalmasını bekliyoruz

gebelik olustuktan sonra 7 gun mu yoksa iliskiden hemen sonra 7 gun 7 defa diyilmi
Hamile kalmak isteyenler okuyup dua ediyor

Hamile kalınlıktan sonraki okunan Yusuf suresi bebegin huy , ahlak ve yüz güzelliği için okunur
Ben ikinci kizimda okumuştum
Gerçekten çok sakin bir bebekti

yine baliklama dalicam konuya ama ben bunun tam tersi beslenirim yani klasik beslenme diyelim turk isi:) iki oglum bir kiizm var
Allah golunuze gore versin insallah
Canım ben bu detoksu erkek bebek olsun diye başlamadım. 2 tane kimyasal gebelik geçirdim vücuttan toksinleri atıp sağlıklı bi gebelik geçirebilmek için yapıyorum. Ama temelde vücudu alkali yapmaya odaklı bi diyet. Y spermleri de alkali vücutta daha uzun yaşıyorlar. Bu sadece detoks yapmamın ekstra faydası gibi.
Belki senin vücudun asidiktir ama eşinin sperm kalitesi yüksektir. Sperm kalitesi de çok önemli çünkü.

Canım kendiliğinden yumurtan gelişmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…