Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hanımlar merhaba belki hatırlayanlar olur beni ben de bu konuyu 1 sene önce baya takip ettim ancak ilk bebeğim olduğu için denilenleri pek uygulamadım açıkçası şimdi çok şükür bir kızım oldu aralarını çok tutmak istemiyorum ancak bir oğlumda olsun istiyorum o yüzden tekrar sizi takip etmeye başladım merakla bekliyorum paylaşımlarınızı

Aslinda isin biyokimyasal yani diyelim.. Daha onceki sayfalara bakarsaniz bir cok bilgi paylasildi ihtimali artirmak adina cunku isin bir de manevi yani ozetle tum ihtimalleri degerlenirip g(erek ph gerek sperm kalite ve yumurtlama gunu olsun) dualrini yapip ve namazini da kilip tevekkul etmek.. Rabbim bakalim neyler Ne eylerse guzel eyler..

Canim ben iki gundur okuyorum yarin misafirlerim var okuyamam ysrin okumasam diger gun okusam olmaz mi acaba her gun bir tanr 7 gun boyunca degilmi

Hamile kalmak isteyenler okuyup dua ediyor

Hamile kalınlıktan sonraki okunan Yusuf suresi bebegin huy , ahlak ve yüz güzelliği için okunur
Ben ikinci kizimda okumuştum
Gerçekten çok sakin bir bebekti

Hoşgeldin canım
Bebiş nasıl ? Kaç aylık oldu ?

Canim ben iki gundur okuyorum yarin misafirlerim var okuyamam ysrin okumasam diger gun okusam olmaz mi acaba her gun bir tanr 7 gun boyunca degilmi
Valla bilmiyom ki canım
Benimde dün ve bugün misafirim vardı
Kendimi biraz zorladim
Sabah namazından sonra okudum
İhmal etmek istemiyorum
Bu hafta günde 3 kere şems suresi okudum
Nisan yagmurunu okudum içiyorum
Yusuf suresi okuyorum
Yarında fetih hatimine basliycam
Hem duamı ediyorum hemde Ramazan'ı boş geçirmiyorum

Canım maşaAllahın var
Kendimi çok boş hissettim şuan
Şems suresini niçin okuyorsun

Aynen sems suresj ve nisan yağmuru ne detayli anlatirmisin cnm

Canım maşaAllahın var
Kendimi çok boş hissettim şuan
Şems suresini niçin okuyorsun

K Khvekokusu20 sen bi konularda daha bilgilisin canm hergun aksatmadan mi okuyavaz birde nezaman okunmali benim yuma daha bir hafta var ama ben 2 gündür okudum

Kızlar bugün iğnenin 16 günü ne yapiyim sizce biraz daha bekliyeyimi adetin 29. Günu geçen ay 33 . Gün adet oldum geçen ay 3 test yaptım hatta biriçok silik çıkmıştı görenler hatırlar ama kan testiyaptım çıkmadı sizce pazartesi gidip sağlık ocağındakanda baktirayimmi yıne meraklar içerisindeyim

Bence bekle canm unut biraz gunu gelince test yap hem daha saglikli hem psikokojik acıdan yipranmamis olursun adet gunune daha cok var adet zamani yapanlarin bile teste cikmiyo biraz beklemelisin

Bence bekle canm unut biraz gunu gelince test yap hem daha saglikli hem psikokojik acıdan yipranmamis olursun adet gunune daha cok var adet zamani yapanlarin bile teste cikmiyo biraz beklemelisin
Adete çok yok ya Cnm 21 mayıs pazartesi günü arada şu ıki gün var bugünlerde gecse önümüzdeki hafta yapmayı düşünüyorum

Günaydın kızlar benim de bir kızım var.ikinciyi düşünüyoruz bu sene inşallah.tabi önce ne olursa olsun sağlıklı olması.sonra gönlümden geçense erkek.bu yumurtlama testlerini pek bilmem ben.çünkü yumurtladığım zamani iyi takip ediyorum.akıntımdan anlıyorum.kızımda da böyle kendimi takip etmiştim.ama onda acemiligime geldi. Bu testler falan çok yaygın degildi o zamanlar.Yumurtlamadan önceki gunler birliktelik yaşandı ve kızım oldu :))yani tahminim o yönde.

Bu ay yumurtlama testi aldım bakalım akıntiyla ne kadar orantılı diye.salı günü yaptım hiç cizgi cıkmadı.adet döngüm uzun biraz .yumurtlama adet başlangıcından 15. 16. Güne denk geliyor.dün 13. Gündü silik çizgi başladı.bundan sonra hergün yapmak mı gerekiyor.

Zaten bu ay düşünmüyorum bir deneyeceğim testleri.kısmetse gelecek ay inşallah:)

Gecemavisim senin testlerle ılgili bilgin var cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…