- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.954
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #49.421
Maşallah canım size5 aylık oldu çok şükür büyüyor Rabbim hepsine sağlık versinseninde kocaman olmuştur SEVECENIM ama dördüncüyü istediğini okudum ve helal olsun dedim gerçekten ben 1 taneye yetemiyorum
İyiyiz canım çok şükürselam kizlar nasilsiniz?SEVECENIM @eflatun Gecemavisim @elifemm ve diger etiketleyemedigim arkadaslar.ben dogum yaptim 25gunluk olduk bile oglumla :) darisi tum isteyenlere olsun insallah.cok.guzel bir duygu gercekten.
sevecenim.masallah 4cuyy istiyormussyn.bana 2cpcuk cok.zor geliyor.bir an once buyusun istiyorum
Canım yanlış bişey söylemek istemiyom ama dileğimizi direk Allah'tan istemeliyizCanim yazilmis ya bir seyi araci kilmak cok gunahtit yalnizca allaha edilmeli die simdi bizler bazen dua edince bu mubaraek ramazan ayi hurmetine, yada bu mubarek cuma gunu hurmetine, kuranikerim hurmetine Rabbim dualarimizi kabul et diyoruz bu sekil aracı mi kastediyor anlamadim orayi aslinda bu sekilde soylemek gunah mi
Amin inşallahamin canim insallah Allahim sanada nasip etsin❤
Evt :/Canım çok mu stres yapıyorsun kendine ki
Canim erken gebelik testleri var birliktelikten 5 gun sonrasini gosteriyorlar eczanede 15 tl mi neKızlar bugün iğnenin 16 günü ne yapiyim sizce biraz daha bekliyeyimi adetin 29. Günu geçen ay 33 . Gün adet oldum geçen ay 3 test yaptım hatta biriçok silik çıkmıştı görenler hatırlar ama kan testiyaptım çıkmadı sizce pazartesi gidip sağlık ocağındakanda baktirayimmi yıne meraklar içerisindeyim
Karmakarisigim ya bende bilmiyorum en son iğnenin 11. Günu test yaptım negatifti bugün17. Gün iğneden 14 gün sonra gebelik yoksa regl olunuyomus ama bende tık yokCanım sen nasılsın
Hayırlı olsun cnm ins sağlıkla buyutursun bebisiniselam kizlar.eski topikde paylasimlarimiz olmustu yeni.topikler acilmis dagilmis kizlar.belki beni.cogunuz tanimiyprsunuz :) dogum yaptim ben de 25gunluk oldu oglum.Allah dileyen herkese tattirsun.bu duyguyy insallah.bi.kizim vardi bide oglusum oldu cok.sukur.. tum.takvimler kiz derken yalnizca cin takvimi erkek dedi.tabi.once Allah istemeli.ama cin.takvimi.bende tuttu
Bilmiyorum ya inanın icimden hicbisey yapmak gelmiyor öylece beklemek istiyorum ama bazende beklemek sıkıcı geliyor neyse pazartesiye kadar kırmızı kartıCanim erken gebelik testleri var birliktelikten 5 gun sonrasini gosteriyorlar eczanede 15 tl mi ne
CanımGünaydın kızlar benim de bir kızım var.ikinciyi düşünüyoruz bu sene inşallah.tabi önce ne olursa olsun sağlıklı olması.sonra gönlümden geçense erkek.bu yumurtlama testlerini pek bilmem ben.çünkü yumurtladığım zamani iyi takip ediyorum.akıntımdan anlıyorum.kızımda da böyle kendimi takip etmiştim.ama onda acemiligime geldi. Bu testler falan çok yaygın degildi o zamanlar.Yumurtlamadan önceki gunler birliktelik yaşandı ve kızım oldu :))yani tahminim o yönde.
Bu ay yumurtlama testi aldım bakalım akıntiyla ne kadar orantılı diye.salı günü yaptım hiç cizgi cıkmadı.adet döngüm uzun biraz .yumurtlama adet başlangıcından 15. 16. Güne denk geliyor.dün 13. Gündü silik çizgi başladı.bundan sonra hergün yapmak mı gerekiyor.
Zaten bu ay düşünmüyorum bir deneyeceğim testleri.kısmetse gelecek ay inşallah:)
Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt evladını darısı bizim başımıza olsun inşAllahselam kizlar.eski topikde paylasimlarimiz olmustu yeni.topikler acilmis dagilmis kizlar.belki beni.cogunuz tanimiyprsunuz :) dogum yaptim ben de 25gunluk oldu oglum.Allah dileyen herkese tattirsun.bu duyguyy insallah.bi.kizim vardi bide oglusum oldu cok.sukur.. tum.takvimler kiz derken yalnizca cin takvimi erkek dedi.tabi.once Allah istemeli.ama cin.takvimi.bende tuttu
Canım sen nasılsın çok nadir yazıyorsun.Merhabalar hoşgeldin :) iyi düşünmüşsün öncesinde deneyim kazanmak iyi oluyor. Testler gunde iki kez yapilir yapmadan önce 3-4 saat sıvı almadan ve idrara çikmadan yapmak gerekir en saglikli sonuç için. Pik anını görene kadar 8 saat veya 12 saatte bir test yapilabilir. Test yumurtlamaya yakın koyulaşir koyulaştıktan sonra pik olur yani T cizgisi C den koyu olur bu aşamadan sonra 3-4 saatte bir test yapilir T çizgisi C ile ayni renge döndüğü an değerlendirilir sonrası tevekkül :)) bu aşamaların belli bir saati dakikasi yok yani pikten şukadar saat sonra catlar diyemiyorum herkeste bu süreç farkli. hatta heray değişebilir busüre.. testsiz yumurtlama anını yakalamak çok zor iyiki almişsin. Allah yardimcimiz olsun
Canım inşaAllah gönlüne göre olur.Bilmiyorum ya inanın icimden hicbisey yapmak gelmiyor öylece beklemek istiyorum ama bazende beklemek sıkıcı geliyor neyse pazartesiye kadar kırmızı kartıgormezsem sabah bitane idrar testi yaparım yine
CanımGecemavisim arkadaşım çok güzel yazmış ben sadece birkaç şey ekleyeceğim. İdrarın sabah kalktığın ilk idrarının olmaması lazım. Sabah ilk idrarını yaptıktan sonra en az 3-4 saat hiç sıvı tüketmeden beklemelisin. İstersen çizgin koyulaşmaya başlayana kadar günde bi tane test yap. Koyulaştıktan sonra iki tane yapmaya başla. Kendime yazdığım notu da ekleyeyim inşAllah faydası olur.
Her şeyden önce ilk yapılması gereken şey stresten uzak durmaktır. Çünkü stres yumurtanın çatlamasını ve kalitesini çok etkiliyor.
Adetten sonra akıntıların başlandığı vakit ovulasyon testine başlanır.
Sabahları ilk idrar olmaksızın ve son 3 saat içinde hiç sıvı almadan saat 10:00 ile 13:00 arası ovulasyon testi yapılır.
Test koyulaşmaya başlar. T çizgisi C çizgisi ile aynı koyuluğa gelince
Ve yahut;
T çizgisi C çizgisinden daha koyu olunca (pik yapınca) test akşam 20:00 civarı son 3 saat içinde hiç sıvı tüketmemiş olarak tekrarlanır.
Eğer hala silikleşme olmamışsa çatlamayı kaçırmamak için 3-4 saatte bir test tekrarlanır hiç sıvı almamaya dikkat edilmesi lazım.
Eğer silikleşme olmuşsa derin ilişki olur.
İlişkiden sonra belin altına ince bir yastık konularak en az bir saat , mümkünse daha uzun bir süre yatılır.
Erkeğin en az 4-5 gün cinsel perhiz yapması gerekir. İlişkiden en az bir ay öncede çinko takviyesi ve keçi boynuzu özü hergün bir kaşık yemesi gerekir. İlişkiye kadar yemekleri biraz tuzlu yemesi gerekir ve ilişkiden en az 2 saat önce şekersiz sert bi kahve içmesi gerekir. İlişkiden 15 dakika öncede genital bölgesini soğuk suyla yıkaması gerekir.
Kadın ise ilişki esnasında zevk almalı, orgazm olmalıdır. Son ay boyunca sabahları bir bardak limonlu su içmeli. Hergün bir muz yemelidir. Süt ve süt ürünlerinden mümkün olduğunca uzak durmalıdır. Ama en önemlisi erkeğin yapacaklarıdır.
Niyet ettim Saglikli hayirli erkek evladımin olmasi icin Yusuf Suresi okumaya diye niyet et bismillah cek basla 7. Gunun bitimindede duani et
Dilegin canim iste dua derken dua et tekrar yani erkek evlat icinCanim bitirdikten sonra dua derken hangi dua
Canım inşaAllah gönlüne göre olur.
Inş Cnm rabbim hepimizin muradini verirCanım inşaAllah gönlüne göre olur.
Iyı gidiyor çok şükür Cnm ıns rabbim dualarimizi kabul eder elimizi kolumuzu boş cevirmez bu hayırlı günlerdeKızlar nasıl geçiyor Ramazan ayı?
İftar anında edilen dualar kabul olunur inşAllah
Birbirimize dua edelim
Canım bende doktora sordum kesin çatlamasını bekle önce deneme dedi. Ben o yüzden hafif silikleştiği anlarda deniyorum.Canim facedeki gurupta yum oncesi birliktrlik erkek deniliyor yumdan sonra kiz yuksek ihtimal deniliyor brnde kararsız kaldim acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?