Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
5 aylık oldu çok şükür büyüyor Rabbim hepsine sağlık versin seninde kocaman olmuştur SEVECENIM ama dördüncüyü istediğini okudum ve helal olsun dedim gerçekten ben 1 taneye yetemiyorum
Maşallah canım size
Sen daha taze annesin kuzum o seni olgunlaştırır
Ben afacanlarım beni nasılda olgunlaştırdı

İyiyiz canım çok şükür
Hayırlı olsun gözünüz aydın
Maviş maviş giyindirirsin şimdi paşayı
Kız ben arsızım yaptıkça yapasım geliyor
Şaka bir yana canım galiba sonuncu olur.Artık rabbim neyi nasip ederse o olur .Oğlum var çok şükür ne verirse rabbim başımın tacı canım

Canım yanlış bişey söylemek istemiyom ama dileğimizi direk Allah'tan istemeliyiz
Çünkü dileği verecek o
Mesela duada özel mekanlar günler saatler var
Hani daha kabulü umulan
Arefe günü mesela
Kabe'de yapılan dualar mesela
Yağmur yagarken
Mübarek gün ve gecelerde
Onlarida kaçırmamak lazım

Canim erken gebelik testleri var birliktelikten 5 gun sonrasini gosteriyorlar eczanede 15 tl mi ne

Hayırlı olsun cnm ins sağlıkla buyutursun bebisini

Canim erken gebelik testleri var birliktelikten 5 gun sonrasini gosteriyorlar eczanede 15 tl mi ne
Bilmiyorum ya inanın icimden hicbisey yapmak gelmiyor öylece beklemek istiyorum ama bazende beklemek sıkıcı geliyor neyse pazartesiye kadar kırmızı kartı gormezsem sabah bitane idrar testi yaparım yine

Canım Gecemavisim arkadaşım çok güzel yazmış ben sadece birkaç şey ekleyeceğim. İdrarın sabah kalktığın ilk idrarının olmaması lazım. Sabah ilk idrarını yaptıktan sonra en az 3-4 saat hiç sıvı tüketmeden beklemelisin. İstersen çizgin koyulaşmaya başlayana kadar günde bi tane test yap. Koyulaştıktan sonra iki tane yapmaya başla. Kendime yazdığım notu da ekleyeyim inşAllah faydası olur.
Her şeyden önce ilk yapılması gereken şey stresten uzak durmaktır. Çünkü stres yumurtanın çatlamasını ve kalitesini çok etkiliyor.

Adetten sonra akıntıların başlandığı vakit ovulasyon testine başlanır.

Sabahları ilk idrar olmaksızın ve son 3 saat içinde hiç sıvı almadan saat 10:00 ile 13:00 arası ovulasyon testi yapılır.

Test koyulaşmaya başlar. T çizgisi C çizgisi ile aynı koyuluğa gelince

Ve yahut;

T çizgisi C çizgisinden daha koyu olunca (pik yapınca) test akşam 20:00 civarı son 3 saat içinde hiç sıvı tüketmemiş olarak tekrarlanır.

Eğer hala silikleşme olmamışsa çatlamayı kaçırmamak için 3-4 saatte bir test tekrarlanır hiç sıvı almamaya dikkat edilmesi lazım.

Eğer silikleşme olmuşsa derin ilişki olur.

İlişkiden sonra belin altına ince bir yastık konularak en az bir saat , mümkünse daha uzun bir süre yatılır.

Erkeğin en az 4-5 gün cinsel perhiz yapması gerekir. İlişkiden en az bir ay öncede çinko takviyesi ve keçi boynuzu özü hergün bir kaşık yemesi gerekir. İlişkiye kadar yemekleri biraz tuzlu yemesi gerekir ve ilişkiden en az 2 saat önce şekersiz sert bi kahve içmesi gerekir. İlişkiden 15 dakika öncede genital bölgesini soğuk suyla yıkaması gerekir.

Kadın ise ilişki esnasında zevk almalı, orgazm olmalıdır. Son ay boyunca sabahları bir bardak limonlu su içmeli. Hergün bir muz yemelidir. Süt ve süt ürünlerinden mümkün olduğunca uzak durmalıdır. Ama en önemlisi erkeğin yapacaklarıdır.

Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt evladını darısı bizim başımıza olsun inşAllah

Canım sen nasılsın çok nadir yazıyorsun.
Neye karar verdin deneme yapmayacak mısın kesin

Canim facedeki gurupta yum oncesi birliktrlik erkek deniliyor yumdan sonra kiz yuksek ihtimal deniliyor brnde kararsız kaldim acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…