- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #49.461
Hayırlısı olsun canimTestim negatif kızlar geçen ayın 21i adet oldum bugün 21 mayıs ve hala olmadım iğnenin 18. Gunu
Ph ölcer var cnm onunlaNasil ph9 oldugunu anladin canimGecemavisim
T ve C esit koyulukta gozukuyort nin C den daha koyu oldugu ani yakala aksam 8 gibi testi tekrarla..5 den itibaren sivi almayi birak..yada 3 4 daat sonra tekrarla testi t c den daha yuksek olduktan sonra tekrar geri donecek silik oldugu ani degerlendirmen gerekiyor.. Bu arada ayni anda ph olcumu de yapmani tavsiye ederim yumurta catladigi anda ph da pik yapiyor.m#gecemavisim ve arkadaşlar merhaba ovulasyon testine başladım resim yüklüyorum bana bilgi vrrirmisiniz nr aşamada acaba Eki Görüntüle 2148583
T ve C esit koyulukta gozukuyort nin C den daha koyu oldugu ani yakala aksam 8 gibi testi tekrarla..5 den itibaren sivi almayi birak..yada 3 4 daat sonra tekrarla testi t c den daha yuksek olduktan sonra tekrar geri donecek silik oldugu ani degerlendirmen gerekiyor.. Bu arada ayni anda ph olcumu de yapmani tavsiye ederim yumurta catladigi anda ph da pik yapiyor.m
Yok kan testi yaptırmadım ama büyük ihtimal adet olurum 1 2 gün daha bekliym ben bakalım zaman ne gösterecek bizeHayırlısı olsun canim
Kan testi yaptırdın mı
Yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olman lazım
Eğer kesin hamile degilsen akşam sabah adet olursun
Canım bu Yusuf suresi
Canım bu Yusuf suresi
Ama sağdan sola değil soldan sağa okunuyor
Böyle çıkarmayı nasıl becermisler hayret
T ve C esit koyulukta gozukuyort nin C den daha koyu oldugu ani yakala aksam 8 gibi testi tekrarla..5 den itibaren sivi almayi birak..yada 3 4 daat sonra tekrarla testi t c den daha yuksek olduktan sonra tekrar geri donecek silik oldugu ani degerlendirmen gerekiyor.. Bu arada ayni anda ph olcumu de yapmani tavsiye ederim yumurta catladigi anda ph da pik yapiyor.m
Ph ölcer var cnm onunla
Canım bu Yusuf suresi
Ama sağdan sola değil soldan sağa okunuyor
Böyle çıkarmayı nasıl becermisler hayret
Kopyaladim Arapça olarak sureyiEvde nasil cikardin canim ya bana da yollasan resmini bende oyle cikarayim
EminimEminmisin canim yusuf suresi olduguna boyle cevşene koysam olurmu acaba
Eki Görüntüle 2148630 Eki Görüntüle 2148631
Bunlarda benim çıktılarım
Hamile kalırsam insallah üzerimde tasiycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?