Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar ben kirtasiyeden yusuf suresinu cikartim tabi zar zor cikartilar uğraştırıcı oldigu icin yapmuyolar eve geldim baktim iyicr yusuf suresi degil bu bir bakarmisiniz hangi sureyi cikartmilsar

#gecemavisim ve arkadaşlar merhaba ovulasyon testine başladım resim yüklüyorum bana bilgi vrrirmisiniz nr aşamada acaba Eki Görüntüle 2148583
T ve C esit koyulukta gozukuyort nin C den daha koyu oldugu ani yakala aksam 8 gibi testi tekrarla..5 den itibaren sivi almayi birak..yada 3 4 daat sonra tekrarla testi t c den daha yuksek olduktan sonra tekrar geri donecek silik oldugu ani degerlendirmen gerekiyor.. Bu arada ayni anda ph olcumu de yapmani tavsiye ederim yumurta catladigi anda ph da pik yapiyor.m

Teşekkürederim canım oruçluyum zaten ozaman iftardan hemen ömce 1 test daha yapayım T Cden daha koyu ise deneme yapalım ozaman Yoksa yarın geceye kalacak
Şuanki akıntımda yapışkan bir akıntı uhu gibi aynı

Kizlar bu ph ölçeri tam detayli anlatin bana ya bende alayim tam bilmedigim icjn hep aksilik cikiyo bugun kirtasiye meseledi gibi olmak istemiyorum nasil aldiniz neler aldiniz eczaneden mi aliniyo evet ise eczaciya ne söylüyorsunuz
Ph ölcer var cnm onunla

Eminmisin canim yusuf suresi olduguna boyle cevşene koysam olurmu acaba
Eminim
Kelime kelime soldan sağa okunuyor
Bu şekil okunmaz yani cezime bağlanmıyor
Okumaya çalıştım baglayamadim
Cevşene koyup üzerinde taşıyabilir misin bilmiyorum
Bilen birilerine soruyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…