Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar ben dün sabah bi rüya gördüm
Kalp gözü açık bi teyze var rüya yorumlayabilen ona anlattım
İki tane bebeğin düşmüş ikisi de erkekmiş dedi
İkisi de nazardan düşmüş diyerek yorumladı
Biliyorsunuz ben iki tane kimyasal gebelik geçirdim.
Cennette şefaatçin olurlar üzülme dedi
Hayırlısı buymuş diyorum Allah daha hayırlısını verir diyorum ama nazara da çok dikkat etmek gerekiyor
Kendimizi çocuklarımızı bol bol okuyalım inşAllah
Ve birbirimizi nolur dualarda eksik etmeyelim
Ben hepiniz için ediyorum

3. Hamileliğin de erkek bebek olur ve kucağına alırsın bebegini inşallah

Aman canım stres yapma hadi inşAllah tutunmuştur sana oğlun iki prensesinin yanına bir prensin
Beklemek zor gerçekten ama sonu güzel olsun yeter ki

Rabbim rast getirsin ıns Cnm bnmbugünlerde midem çok ağrıyor yarın test yapmayı düşünüyorum

Canım sen nasılsın çok nadir yazıyorsun.
Neye karar verdin deneme yapmayacak mısın kesin
Ramazan yogun geciyor canım. Arada giriyorum okuyorum msjlarınizı. Rüyanı okudum inan cok etkilendim. Evet nazar ölüme bile sebebiyet verirmiş. Allah esirgesin bugün tevafuk cok sevdiğim bi arkadasim aradi uzun zamandır görüşmüyorduk. Cok temiz yurekli namazını aksatmayan biridir. Bebek meselesi icin aradim seni degil bebeğini merak ettim yaptinmi cocugu dedi :) yok kız cesaret edemiyorum deyince bu rahmet ayını kacirma cok üzülürsün dedi dualarin her an melekler tarafından aminlendiği bu ay çok özel lütfen korkma ne gelirse Rabbimizden deyince cidden çok etkilendim. Sanki bi hadi hadiye ihtiyacim varmış. Ertelediğim bebek düşüncesini şimdi daha cok ister durumdayım. Bu sefer yumurta catlamadan pikten sonra denemeyi düşünüyorum. Allah muradımızı nasibimiz eylesin hepimizin. Imtihansiz saglikla huzurla hayirla ogullarimizi kucağimiza almayı nasip etsin inşallah. Birde ben bisey kesfettim. Alkali olmak icin kizilay soda iciyordum eşim şokta yok diye şoktaki madensuyundan almiş. Iki gundur onu iciyorum ve inanamazsiniz ph mı 9 a yükseltti. Adi da eskipazar

Kizlar fitil kuruluk yapar mi ya adetten sonra 5 gun boyunca fitil kullandim acaip kuruluk yaptı normalde de baya fazla olurdu benim akintilar bu durum sikinti yaratirmi Elifemm- ahh nerelerdesin canim ya ne guzel yardimci olurdun bizlere kaldik bir başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…