- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #49.441
Amin canımIyı gidiyor çok şükür Cnm ıns rabbim dualarimizi kabul eder elimizi kolumuzu boş cevirmez bu hayırlı günlerde
Canım bende doktora sordum kesin çatlamasını bekle önce deneme dedi. Ben o yüzden hafif silikleştiği anlarda deniyorum.
Evet canımErkek bebek icim mi catlamasini bekle demisti doktor canim
Canım ben de bunları yapıyorum başka bilmiyorumKizlar yumu erken catlamasi icin neler yapabilirim havuç kuru incir baska ne yapilmali
Canım ben de bunları yapıyorum başka bilmiyorum
3. Hamileliğin de erkek bebek olur ve kucağına alırsın bebegini inşallahKızlar ben dün sabah bi rüya gördüm
Kalp gözü açık bi teyze var rüya yorumlayabilen ona anlattım
İki tane bebeğin düşmüş ikisi de erkekmiş dedi
İkisi de nazardan düşmüş diyerek yorumladı
Biliyorsunuz ben iki tane kimyasal gebelik geçirdim.
Cennette şefaatçin olurlar üzülme dedi
Hayırlısı buymuş diyorum Allah daha hayırlısını verir diyorum ama nazara da çok dikkat etmek gerekiyor
Kendimizi çocuklarımızı bol bol okuyalım inşAllah
Ve birbirimizi nolur dualarda eksik etmeyelim
Ben hepiniz için ediyorum
İnşaAllah canım hepimizin öyle olur inşAllah3. Hamileliğin de erkek bebek olur ve kucağına alırsın bebegini inşallah
Aman canım stres yapma hadi inşAllah tutunmuştur sana oğlun iki prensesinin yanına bir prensinBenim çalışmalar bitti
2 hafta bekliycem
Zaman nasıl geçecek bilmiyorum
1 kere orucu yalnız actik
Hergun misafir çağırdım eve
Öyle oyalandim aklıma getirmedim ama bundan sonra aklımdan çıkmaz
Beklemek çok zor
Rabbim rast getirsin ıns Cnm bnmbugünlerde midem çok ağrıyor yarın test yapmayı düşünüyorumBenim çalışmalar bitti
2 hafta bekliycem
Zaman nasıl geçecek bilmiyorum
1 kere orucu yalnız actik
Hergun misafir çağırdım eve
Öyle oyalandim aklıma getirmedim ama bundan sonra aklımdan çıkmaz
Beklemek çok zor
Ramazan yogun geciyor canım. Arada giriyorum okuyorum msjlarınizı. Rüyanı okudum inan cok etkilendim. Evet nazar ölüme bile sebebiyet verirmiş. Allah esirgesin bugün tevafuk cok sevdiğim bi arkadasim aradi uzun zamandır görüşmüyorduk. Cok temiz yurekli namazını aksatmayan biridir. Bebek meselesi icin aradim seni degil bebeğini merak ettim yaptinmi cocugu dedi :) yok kız cesaret edemiyorum deyince bu rahmet ayını kacirma cok üzülürsün dedi dualarin her an melekler tarafından aminlendiği bu ay çok özel lütfen korkma ne gelirse Rabbimizden deyince cidden çok etkilendim. Sanki bi hadi hadiye ihtiyacim varmış. Ertelediğim bebek düşüncesini şimdi daha cok ister durumdayım. Bu sefer yumurta catlamadan pikten sonra denemeyi düşünüyorum. Allah muradımızı nasibimiz eylesin hepimizin. Imtihansiz saglikla huzurla hayirla ogullarimizi kucağimiza almayı nasip etsin inşallah. Birde ben bisey kesfettim. Alkali olmak icin kizilay soda iciyordum eşim şokta yok diye şoktaki madensuyundan almiş. Iki gundur onu iciyorum ve inanamazsiniz ph mı 9 a yükseltti. Adi da eskipazarCanım sen nasılsın çok nadir yazıyorsun.
Neye karar verdin deneme yapmayacak mısın kesin
Aman canım stres yapma hadi inşAllah tutunmuştur sana oğlun iki prensesinin yanına bir prensin
Beklemek zor gerçekten ama sonu güzel olsun yeter ki
Masallah canimM Minikbaharrr canım
Yusuf Süresi
Süre:12
Ayet:111
Sayfa:234
Ali imran
Süre:3
38. Ayet
Sayfa:49
Muhammed süresi
Süre:47
Ayet:38
Sayfa :506
Taha süresi
Süre:20
Ayet:135
Sayfa :311
Bugün temizlenip kuranı açtım canım
Canm ben kacirdim bu sureleri nasil ve ne icin okuyoruz?M Minikbaharrr canım
Yusuf Süresi
Süre:12
Ayet:111
Sayfa:234
Ali imran
Süre:3
38. Ayet
Sayfa:49
Muhammed süresi
Süre:47
Ayet:38
Sayfa :506
Taha süresi
Süre:20
Ayet:135
Sayfa :311
Bugün temizlenip kuranı açtım canım
Canim erkek bebek icin okuyoruz bu sureleri Yusuf suresini 7 gun boyunca sabah namazindan sonra gunde 1 defa okuyoruzCanm ben kacirdim bu sureleri nasil ve ne icin okuyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?