- 31 Temmuz 2017
- 383
- 776
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.041
Sağol canımGözün aydın canım
Bebek nasıl doğumun nasıl oldu
Canım kisti 2 günde yok edecek bi kür bilmiyorum. Daha uzun sürede soğan kürü işe yarıyor.Kizlar kistin acilen yok olmasi icin bi kür varmi ya iki gun sonra doktora gidicem ama bilmiyorm cok kararszm iliski konusunda
Gebeligi hizlandirmak icin doktor klomen verdi 3 aydr klomen kullaniyorm ikinci ay igne oldum 3 yumurtam vardi bugunde 3. Ayim doktor kesinlikli igne ve iliski yasak dedi 9 10 yumurtam varmis ve 4 duz yada 6tiz bebek sahibi olurmuaum ve sonlandirmak zorunda kalabilirmisim gebeligi . Veya sagliksiz bebek olabilirms bir tane 20 mm kistim var neyin icine dustum anlamadm
Bende ikisi içinde hiçbir belirti yok canımBenim adet belirtilerim başladı
2 3 güne kadar adet olurum gibime geliyor
İnşallah sen hamilesindir canım
Canım belki iğnenin etkisiyle bu ay birden fazla yumurtladın ondan olmuyorsun. Ama senin vücudunun dinlenmeye ihtiyacı var. Kendiliğinden yumurtluyorsun bu çok güzel bi nimet. Bence hiç doktora gidip klomen falan kullanma tekrardan. Akışına bırak herşeyiEvet cnmyumurtluyorum hiçbir sorunum yokkiyokki daha yaşım 19 yanı hiç bu kadar gecikme olmazdı bendeyaklaşık 40 gündür adet görmedim yanı normal bişey değil iğnenin yan etkisidir bence iğne yumlari uyardimi ne yaptı bilmiyorum neyse çarşamba kontrolüm var sende ıns hamilesindir belirtilerin adet değilde gebelik belirtisi olur ıns
Kesinlikle katılıyorum canımBitanem durumunda bisey yok. Herkadinin basina geliyor bu durum. Bizim gibi kürtaj olmus bircok bayanin tekrar hamile kalmasi bazen zaman alabiliyor. Sen cok istiyorsun biliyorum ama sana rica ediyorum doktora gidip hormonlu ilaclar kullanma. Daha ikinci ayinda sana klomen veren doktoruda siddetle kınıyorum. Akışina birak korunma ama hamileligi düşünmede. Daha cok gencsin ve iki tane duşüğün var vucudunun tekrar gebelige hazirlanmasi zaman alabilir gayet normal bende iki ay hamile kalamadım ama takmadim. Bi arkadasim ikinci bebegine 1 sene sonra hamile kaldi hicbir neden yokken. Hayirli zamanı var demekki bukadar yipratma kendini lutfen. Bu ay da hamile degilsin büyük ihtimal olabilir Rabbim nezaman verirse rahatla artik düşünme odagini baska seylere ver.
Kaderi bir tek Dua değiştirir. Ben o yüzden, o tür şeylere inanmıyorumBanad ainandirici gelmiyir arkadasmn 3 oglu var her gun yapiyodk diyo
Doktor ultrasonda sadece bitane yumurtan gelişmiş dedi 17 milimdi ertesi gün iğne vuruldum yanı 18 mm olunca ahh bilmiyorum bende artık adet olmak istiyorum karnım patlamak üzere kendime biraz zaman verecm dinlenmek için gebelikten soğudum artık istemiyorumCanım belki iğnenin etkisiyle bu ay birden fazla yumurtladın ondan olmuyorsun. Ama senin vücudunun dinlenmeye ihtiyacı var. Kendiliğinden yumurtluyorsun bu çok güzel bi nimet. Bence hiç doktora gidip klomen falan kullanma tekrardan. Akışına bırak herşeyi
Hayırlısı olsun canım hakkındaDoktor ultrasonda sadece bitane yumurtan gelişmiş dedi 17 milimdi ertesi gün iğne vuruldum yanı 18 mm olunca ahh bilmiyorum bende artık adet olmak istiyorum karnım patlamak üzere kendime biraz zaman verecm dinlenmek için gebelikten soğudum artık istemiyorum
Yıne araya gırıyım fıkır olsun dıye sadece...benım de 3 oglum var bız coookk nadır beraber oluruz esımle ama bıraz gec oldu tabı de seyı farkkettım ben hep ıslaklık var bende hıc kuru olmuyorum hatta bu ay dıkkat ettım ıkı kere yum oldu bende sanırım bıxım ılişkıler yuma daha cok denk gelıyodu....Banad ainandirici gelmiyir arkadasmn 3 oglu var her gun yapiyodk diyo
Nasıl yapılıyor cnmHayırlısı olsun canım hakkında
Bir an önce adet olursun umarım
Limon ve maydanoz kürü yap istersen çok işe yarıyor
Yıne araya gırıyım fıkır olsun dıye sadece...benım de 3 oglum var bız coookk nadır beraber oluruz esımle ama bıraz gec oldu tabı de seyı farkkettım ben hep ıslaklık var bende hıc kuru olmuyorum hatta bu ay dıkkat ettım ıkı kere yum oldu bende sanırım bıxım ılişkıler yuma daha cok denk gelıyodu....
Kizlar bugun 15 30 da yaptim bunu sanko bugun catlama yok gibibugun baska test yapmiyim dimi catlamaz bugun
13 . Gunu aceba ne zamn catliyor tam olarak tahmini
Bi limonu sık birazda maydanoz ekle canım rondodan bi bardak su ile geçir sabahları aç karna iç adet olana kadar ama genellikle 2-3 gün içinde söktürüyorNasıl yapılıyor cnm
Düşmez inşAllah kanaması mı var ki öyle düşünüyorBu ay benimde kendimden hiç ümidim yok 10 gün falan var adete ama en ufak bir belirti yok.bir ufak bir hisde yok. bir arkadaşım da 8 sene aradan sonra istediler 3cü denemede oldu akşam testini yollamış bana kasıkları çok ağrıyormuş düşecek sanıyorum çok aşağıda diyo. Öyle olunca kız olur diye duymuştum kendimden hatırlamıyorum ama. 1 oğlu vardı.hayırlısı olsun bekleyip görücez
Canım sıvıya dikkat ettin mi? T de hiç çizgi yok sankiKizlar bugun 15 30 da yaptim bunu sanko bugun catlama yok gibibugun baska test yapmiyim dimi catlamaz bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?