Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Gözün aydın canım
Bebek nasıl doğumun nasıl oldu
Sağol canım

5 martda sezeryan için randevu almaya gittim, evden çıkmadan 10 dk önce suyum geldi
Öğleden sonra oğluma kavuşdum şükür
2,5 aylık oldu bile şükürler olsun
3. Sezeryanımdı
Çok rahat geçdi
Bunda kendimi daha çabuk toparladım diğerlerine göre

Sen nasılsın canım
Grup çok sakin kalmış

Canım kisti 2 günde yok edecek bi kür bilmiyorum. Daha uzun sürede soğan kürü işe yarıyor.
Kendiliğinden yumurtlama oluyorsa keşke hiç klomen falan kullanmasaydın. Çünkü o da kiste sebep oluyor.
Doktorunu dinle bence deneme yapma çok riskli bir durum. Allah yardımcın olsun

Canım belki iğnenin etkisiyle bu ay birden fazla yumurtladın ondan olmuyorsun. Ama senin vücudunun dinlenmeye ihtiyacı var. Kendiliğinden yumurtluyorsun bu çok güzel bi nimet. Bence hiç doktora gidip klomen falan kullanma tekrardan. Akışına bırak herşeyi

Kesinlikle katılıyorum canım

Doktor ultrasonda sadece bitane yumurtan gelişmiş dedi 17 milimdi ertesi gün iğne vuruldum yanı 18 mm olunca ahh bilmiyorum bende artık adet olmak istiyorum karnım patlamak üzere kendime biraz zaman verecm dinlenmek için gebelikten soğudum artık istemiyorum

Hayırlısı olsun canım hakkında
Bir an önce adet olursun umarım
Limon ve maydanoz kürü yap istersen çok işe yarıyor

Banad ainandirici gelmiyir arkadasmn 3 oglu var her gun yapiyodk diyo
Yıne araya gırıyım fıkır olsun dıye sadece...benım de 3 oglum var bız coookk nadır beraber oluruz esımle ama bıraz gec oldu tabı de seyı farkkettım ben hep ıslaklık var bende hıc kuru olmuyorum hatta bu ay dıkkat ettım ıkı kere yum oldu bende sanırım bıxım ılişkıler yuma daha cok denk gelıyodu....

Bu ay benimde kendimden hiç ümidim yok 10 gün falan var adete ama en ufak bir belirti yok.bir ufak bir hisde yok. bir arkadaşım da 8 sene aradan sonra istediler 3cü denemede oldu akşam testini yollamış bana kasıkları çok ağrıyormuş düşecek sanıyorum çok aşağıda diyo. Öyle olunca kız olur diye duymuştum kendimden hatırlamıyorum ama. 1 oğlu vardı.hayırlısı olsun bekleyip görücez

Canim bende tam tersi kuruyum genel anlamda benim erkek bebis olma ihtimalini kötü mü etkilerki bu. Bu ara buna taktim kafayi

Kizlar bugun 15 30 da yaptim bunu sanko bugun catlama yok gibibugun baska test yapmiyim dimi catlamaz bugun

Eklentiler

• 20180529_190806.webp
    3 KB · Görüntüleme: 50
Düşmez inşAllah kanaması mı var ki öyle düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…