- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.061
Kaynatsam olmazmi cnmBi limonu sık birazda maydanoz ekle canım rondodan bi bardak su ile geçir sabahları aç karna iç adet olana kadar ama genellikle 2-3 gün içinde söktürüyor
Sabahları değilde çünkü oruç tutuyorum akşam iftarda icsem olurmu o zamanda aç karnına oluyorBi limonu sık birazda maydanoz ekle canım rondodan bi bardak su ile geçir sabahları aç karna iç adet olana kadar ama genellikle 2-3 gün içinde söktürüyor
Canım kaynatma çiğ olması lazımSabahları değilde çünkü oruç tutuyorum akşam iftarda icsem olurmu o zamanda aç karnına oluyor
Kanaması yokmuş çok akıntısı varmışDüşmez inşAllah kanaması mı var ki öyle düşünüyor
Kanaması yokmuş çok akıntısı varmış
Yok canım çat olması için t nin c den koyu olması lazım seninkinde çizgi bile yokKizlar bugun 15 30 da yaptim bunu sanko bugun catlama yok gibibugun baska test yapmiyim dimi catlamaz bugun
Allah bağışlasın kızını canım3 yillik evliyim 23 yasndym 1 kizim var 3 ay oldu spral cikarali doktor verdi bnde doktordur dedim kullndm doktora kullnmasam olmazmi dedim yok cocugun olmz dedi neyin kafasini yasiyor anlmdm su anki doktrmda cok sacma buldu sebepsizce verms dedi saracoglu neden onermiyo bebek olusursa bebege bi zarari yoktr dimi bide sogan kuru nsl oluyo
Salih evlad olsun bebeğin inşallahSağol canım
5 martda sezeryan için randevu almaya gittim, evden çıkmadan 10 dk önce suyum geldi
Öğleden sonra oğluma kavuşdum şükür
2,5 aylık oldu bile şükürler olsun
3. Sezeryanımdı
Çok rahat geçdi
Bunda kendimi daha çabuk toparladım diğerlerine göre
Sen nasılsın canım
Grup çok sakin kalmış
Test negatif canım neyi çat olacak ki t silik dahi değil .Döngün kaç ?tahmini yum gününü biliyor musun ?Kizlar bugun 15 30 da yaptim bunu sanko bugun catlama yok gibibugun baska test yapmiyim dimi catlamaz bugun
Takma bu ay özellikle takma .Biraz kendini kendine bırakCanim bende tam tersi kuruyum genel anlamda benim erkek bebis olma ihtimalini kötü mü etkilerki bu. Bu ara buna taktim kafayi
Hayırlısı olsun hakkımızdaBende ikisi içinde hiçbir belirti yok canım
Bilmiyorum bazen içimden olabilir mi diyorum
Bazen de değilmişim gibi hissediyorum
Oda birseymiBu ay benimde kendimden hiç ümidim yok 10 gün falan var adete ama en ufak bir belirti yok.bir ufak bir hisde yok. bir arkadaşım da 8 sene aradan sonra istediler 3cü denemede oldu akşam testini yollamış bana kasıkları çok ağrıyormuş düşecek sanıyorum çok aşağıda diyo. Öyle olunca kız olur diye duymuştum kendimden hatırlamıyorum ama. 1 oğlu vardı.hayırlısı olsun bekleyip görücez
Anladım cnm çok sağol deniycem yarın hastaneden geldikten sonra yaparım iftarda içerimCanım kaynatma çiğ olması lazım
Evet iftarda içebilirsin
Hayırlısı olsun hakkımızda
Ben baya soğudum bebek fikrinden
Eskisi gibi kalbim küt küt atmıyor
Sadece başladığım bir işi yarım bırakma huyum yok
Gidebildiğim kadar gidecem
37 yaşımda 3. Bebeğe karar verdik
39 olacam haftaya hala uğraşıyorum
Artık kimsenin ümidi kalmadı benden
Bir tek kaynanam ümitliyelek örüyor benim üçüncüye
beyaz örmüs bide mavi örecem diyor
Oğlunun oğlu olsun istiyor
Kalbi çok temiz..ne dilese ne isterse rabbim veriyor
İnşallah bu dileğide kabul olur
Gözün aydin canim saglicakla büyüsün paşaSağol canım
5 martda sezeryan için randevu almaya gittim, evden çıkmadan 10 dk önce suyum geldi
Öğleden sonra oğluma kavuşdum şükür
2,5 aylık oldu bile şükürler olsun
3. Sezeryanımdı
Çok rahat geçdi
Bunda kendimi daha çabuk toparladım diğerlerine göre
Sen nasılsın canım
Grup çok sakin kalmış
Ozaman benim 146 oldu.Canım 46 yı sen alırsan çok iyi olur .Kaç tane kaldıysa bizlere verebilirsin
29 gunde 1 '''3 4 gun suruyorDongun kac gunde bir
Orucluyum gece 3 te su ictim uyudumCanım sıvıya dikkat ettin mi? T de hiç çizgi yok sanki
Cok tesekkur ederm ya su an doktordaymAllah bağışlasın kızını canım
Bebek istiyorum deyince doktorlar hemen klomen tedavisine basliyor
Tabi hormon tahlili sonucuna göre karar verir ama genelde ilk aşama klomen
Saracoglu aşırı hormon yüklendiği için yumurtalık rezervi azalıyor diye tavsiye etmiyor
Ben belki 20 veya daha fazla kutu klomen kullanmışımdır
Aklım yetti yeteli hep tedavi gordum
Bilsem hiç kullanmazdim
Soğan kurune adet bittikten 2 gün sonra baslaniyor
Sabah ve akşam günde iki kere taze hazırlayıp ılıktan sıcak olacak aç karnına içiliyor
15 gün devam ediliyor
4. 5. Gün sarı akıntı geliyor
Rahim ve yumurtalıklar için temizleyici ve tedavi edici
Hiçbir yan etkisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?