- 20 Mart 2018
- 515
- 396
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.081
Bende kizim var 3 yu istemiyorm ikinci erkk olsn istyrmKizim var bi tane cok şükür canim ikinci bebisim de erkek olsun istiyorum 3. Cocuk düşünmüyorum çünkü
29 gunde 1 dongum tahmini cat gunum yarin bugun 13. Gunu ama yarinda catlamaz demiTest negatif canım neyi çat olacak ki t silik dahi değil .Döngün kaç ?tahmini yum gününü biliyor musun ?
pardon yarin degil obur gunmus ayin 1 inde29 gunde 1 dongum tahmini cat gunum yarin bugun 13. Gunu ama yarinda catlamaz demi
Pardon yarin degil obur gunmus ayin 1 indeTest negatif canım neyi çat olacak ki t silik dahi değil .Döngün kaç ?tahmini yum gününü biliyor musun ?
29 gunde 1 '''3 4 gun suruyor
Co
Cok tesekkur ederm ya su an doktordaym
Takma bu ay özellikle takma .Biraz kendini kendine bırak
Kizlar 5 yumurtam varmis olgunlasan doktor iliski olmasin 5 iz olur dedi bole vi dutum yasayan varmiSor bakalim yumurta varmi yumurtalıklarda
6 tanede buyumeyen yum varmis ilisk8 olsami olmasami ya en iyisi ben yumurtladigim gun 1 iliski yapim bisi olmaz demiKizlar 5 yumurtam varmis olgunlasan doktor iliski olmasin 5 iz olur dedi bole vi dutum yasayan varmi
6 tanede buyumeyen yum varmis ilisk8 olsami olmasami ya en iyisi ben yumurtladigim gun 1 iliski yapim bisi olmaz demi
Sanmıyorum Cnm denemeni yap bence bakarsın besiz değil de 5 tane yumurtadan tutar ikizde olabilir yanı AllAh neyi dilerse o olur bence şansını dene derimYok hepsi ayni buyuklukte degul bi tane 20 mm bi tane 18 devamini bilmiyorm doktor bana iliski olmasn dedi o kadar cocugu kaldiramazsn dedi 5 tane olur mu ki ya
Onu bilmiyorum kızmı oluyo erkekmi akıntıdan. Kasık da ağrı olırsa kız diye duymuştum kendim yaşamadım amaHamilelikte akinti cok olur zaten hamilelikte olan akinti kizmi demek oluyo cinsiyeti
Canım benim maşaAllah çok tatlı kayınvalidenHayırlısı olsun hakkımızda
Ben baya soğudum bebek fikrinden
Eskisi gibi kalbim küt küt atmıyor
Sadece başladığım bir işi yarım bırakma huyum yok
Gidebildiğim kadar gidecem
37 yaşımda 3. Bebeğe karar verdik
39 olacam haftaya hala uğraşıyorum
Artık kimsenin ümidi kalmadı benden
Bir tek kaynanam ümitliyelek örüyor benim üçüncüye
beyaz örmüs bide mavi örecem diyor
Oğlunun oğlu olsun istiyor
Kalbi çok temiz..ne dilese ne isterse rabbim veriyor
İnşallah bu dileğide kabul olur
Sabah ilk idrarın olmaması lazım ona da dikkat etOrucluyum gece 3 te su ictim uyudum
Canım o kadar yumurtan varmış da neden testte hiç koyuluk olmamış bende onu anlamadımYok hepsi ayni buyuklukte degul bi tane 20 mm bi tane 18 devamini bilmiyorm doktor bana iliski olmasn dedi o kadar cocugu kaldiramazsn dedi 5 tane olur mu ki ya
Yok hepsi ayni buyuklukte degul bi tane 20 mm bi tane 18 devamini bilmiyorm doktor bana iliski olmasn dedi o kadar cocugu kaldiramazsn dedi 5 tane olur mu ki ya
Canım o kadar yumurtan varmış da neden testte hiç koyuluk olmamış bende onu anlamadım
Doğru söylüyorsun testi bozuk olabilir. Laboquick galiba onda bazen böyle sorun oluyor. Tekrar yaptı mı kiAynen bencede test mi bozuk acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?