- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.101
Kimisi de kasık da ağrı olursa erkek diyor ama bence cinsiyetin bunlarla hiç alakası yokOnu bilmiyorum kızmı oluyo erkekmi akıntıdan. Kasık da ağrı olırsa kız diye duymuştum kendim yaşamadım ama
Canım bu arada sen yaptın mı sonra ovulasyon testiAynen bencede test mi bozuk acaba
Canım bu arada sen yaptın mı sonra ovulasyon testi
Amin inşallah canimRabbim kaynananin gonlundekini sixe nasip etsin cnm benim kaynanamds cok iyidir insallah hamilesindir bu ay olmadi diger illaki nasip olur insllah
Canım gecemavisimin dediği gibi sen hamilesin galibaCanim testlerim hala ayni koyulukta benim anlamadim gittu
Canım gecemavisimin dediği gibi sen hamilesin galiba
Hadi inşAllah
Yumurta olunca degil catlayinca olmuyurmu koyulukCanım o kadar yumurtan varmış da neden testte hiç koyuluk olmamış bende onu anlamadım
Yok yapmadm daha ama sabah ilk idrarimi yaptiktan sonra sivi tuketmeden ikinci idrarimla yarin deniyimmi ki doktor bugun yarin catlama olmaz dediSabah ilk idrarın olmaması lazım ona da dikkat et
Bugün yine test yaptın mı
Yok alttan muane ediyoCanim doktor kac mm oldugunu karindan ultrasonla mi hesapladi
Ya test simdi baktimda certain adi ama gecen ayda yine yaptim hic koyuluk olmamisti bugun doktora sordm ovlasyon testi yaptigimida soledm doktor bugun catlamaz yarin da catliycak gibi durmuyo dedi aceba catlama sorunumu var dedim 5 gun sonra gel bakalm dedi ben aceba tekrar ovlsyn testi yparsam sabh ilk idrardan 1 saat sonra sivi icmeden idrara ciksam onnla test yapsam net belli olur dimiAynen bencede test mi bozuk acaba
Yok alttan muane ediyo
Ya test simdi baktimda certain adi ama gecen ayda yine yaptim hic koyuluk olmamisti bugun doktora sordm ovlasyon testi yaptigimida soledm doktor bugun catlamaz yarin da catliycak gibi durmuyo dedi aceba catlama sorunumu var dedim 5 gun sonra gel bakalm dedi ben aceba tekrar ovlsyn testi yparsam sabh ilk idrardan 1 saat sonra sivi icmeden idrara ciksam onnla test yapsam net belli olur dimi
Kaynanami biraz daha sıkıştırıyım daha çok dua etsinCanım benim maşaAllah çok tatlı kayınvaliden
Olur inşAllah
Aynen hakkımızda hayırlısı olsun ama bende sanki değilmişim gibi hissediyorum neden bilmiyorum
Cnm doktor klomen ve çatlatma iğnesi adet gecikmesi yapar dedi 10 güne kadar adet olmazsan gel adet söktürücü verecem dedi valla dün hastaneden geldikten sonra çok kötü sancı oluyorum kasiklarimdan karnuma ve kaburgalarima kadar sancı giriyordu iftardan sonra evde adet sokturucu vardı onu içtim sahurda yine aynısı basima geldi bitane daha içtim bugün ağrı sancı yok bi an önce adet olmak için dua ediyorum bugün 41 gün olduya
Öyle mi ya.. sen takip ediyorsun demi hala hiç koyulaşma olmuyor muYok canim ya cok araştırdım boyle olanlar cok var gecmis konularda adet olmuşlar genelde belirti falan da yok ben sag yumurtaliktan supheleniyorum catlamamis sanirim adete yakin catlayacagi icin olabilir die düşünüyorum
Çatlaması yaklaştıkça koyulaşmaya başlıyor. En koyu halini aldıktan sonra tekrar silindiğinde çatlamış oluyorYumurta olunca degil catlayinca olmuyurmu koyuluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?