Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar, 10 gün günüm geçti.Bu ay Klomen ve Yumurta geliştirici bir igne vuruldum. Adetin 10 günü yani mayısın 1'de gittigim de, yumurtalarımın gelişmediğini söyledi doktor.E2 tahlili yaptı ve 90 cıvarı çıktı.Tekrar aynı igneyi yazdı ve tozunu 2 katına çıkarıp,kullan dedi.Bende kullanmadım.Ama bu ay adet olmadım. Başına böyle bir durum gelen var mı?

Yok canim ya cok araştırdım boyle olanlar cok var gecmis konularda adet olmuşlar genelde belirti falan da yok ben sag yumurtaliktan supheleniyorum catlamamis sanirim adete yakin catlayacagi icin olabilir die düşünüyorum
Canım gecemavisimin dediği gibi sen hamilesin galiba
Hadi inşAllah

Aynen bencede test mi bozuk acaba
Ya test simdi baktimda certain adi ama gecen ayda yine yaptim hic koyuluk olmamisti bugun doktora sordm ovlasyon testi yaptigimida soledm doktor bugun catlamaz yarin da catliycak gibi durmuyo dedi aceba catlama sorunumu var dedim 5 gun sonra gel bakalm dedi ben aceba tekrar ovlsyn testi yparsam sabh ilk idrardan 1 saat sonra sivi icmeden idrara ciksam onnla test yapsam net belli olur dimi

Sabah ilk idrardan sonra en az 3 saat hic idrara cikmadan yap canm bak ben mesela sahurds yiyip ictikten sonra lavaboya defalarca cikiyom sonra uyuyom uyandığımda lavaboya cikiyom sonra 4 saat hic birsey yiyip icemedim icin testlerim cok net belli oluyo

Prensesim2016 sen naptın
Doktor ne dedi merak ettim
Cnm doktor klomen ve çatlatma iğnesi adet gecikmesi yapar dedi 10 güne kadar adet olmazsan gel adet söktürücü verecem dedi valla dün hastaneden geldikten sonra çok kötü sancı oluyorum kasiklarimdan karnuma ve kaburgalarima kadar sancı giriyordu iftardan sonra evde adet sokturucu vardı onu içtim sahurda yine aynısı basima geldi bitane daha içtim bugün ağrı sancı yok bi an önce adet olmak için dua ediyorum bugün 41 gün olduya

Yok canim ya cok araştırdım boyle olanlar cok var gecmis konularda adet olmuşlar genelde belirti falan da yok ben sag yumurtaliktan supheleniyorum catlamamis sanirim adete yakin catlayacagi icin olabilir die düşünüyorum
Öyle mi ya.. sen takip ediyorsun demi hala hiç koyulaşma olmuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…