- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.121
Aynen sen söyle duayı arttırsın tam da mübarek zamanlardayızKaynanami biraz daha sıkıştırıyım daha çok dua etsin
Benim adet belirtileri bariz çoğaldı
Canım ya keşke kafana göre ilaç almasaydın sana dediğim küre devam etseydin doktora gidene kadarCnm doktor klomen ve çatlatma iğnesi adet gecikmesi yapar dedi 10 güne kadar adet olmazsan gel adet söktürücü verecem dedi valla dün hastaneden geldikten sonra çok kötü sancı oluyorum kasiklarimdan karnuma ve kaburgalarima kadar sancı giriyordu iftardan sonra evde adet sokturucu vardı onu içtim sahurda yine aynısı basima geldi bitane daha içtim bugün ağrı sancı yok bi an önce adet olmak için dua ediyorum bugün 41 gün olduya
Iftara 1 saat kala adet oldum Cnm şimdi iki karışık duygu içindeyim sevinsemmi uzulsemmi bilemedimCanım ya keşke kafana göre ilaç almasaydın sana dediğim küre devam etseydin doktora gidene kadar
Benim bi arkadaşım geçirdiği bi hastalık yüzünden ağır ilaç kullandı. 2 ay boyunca hiç adet olmadı. Ona da bu kürü yaptık 3-4 güne olmuştu hemen
Sabah ilk idrardan sonra en az 3 saat hic idrara cikmadan yap canm bak ben mesela sahurds yiyip ictikten sonra lavaboya defalarca cikiyom sonra uyuyom uyandığımda lavaboya cikiyom sonra 4 saat hic birsey yiyip icemedim icin testlerim cok net belli oluyo
Üzülme canım bunda da bi hayır vardır.Iftara 1 saat kala adet oldum Cnm şimdi iki karışık duygu içindeyim sevinsemmi uzulsemmi bilemedim
Canım ya senin testler bozuk ya da senin yumurtlamana daha çok varYaptm canim
Yaptm canim
Adet tarihin ne zaman canımYok canm bugun yapmadim test kalmadi elimde adet tarihimi bekleyeceğim artikiwashereonce
Bence benim yumurtlamamda bissi var cunku gecen ayda olmuyordu testlerde degisme sadece igne vurdugum ay cat ignesi vurdgm gun hissettimCanim test bozuk olabilir catlama problemi olabilir ama 20 mm gelmis yumurta icin bu testin koyulasmasi lazimdi
Aynen cnm yok ya ıns sen adet olmazsin test yapmayi dusunmuyonmuÜzülme canım bunda da bi hayır vardır.
Şimdi en azından arada kalmaktan kurtuldun var mıydı, varsa niye testte çıkmıyordu böyle şeyler düşünmek zorunda değilsin
Yeniden başlayabilirsin iyi yönünden bakmaya çalış
Bende adet olacakmışım gibi hissediyorum
Boyutlar sağ üst köşede yazan mmler sanırımC boyutlardan anlayan varmi nerde yaziyor aceba
Adet tarihin ne zaman canım
Selam bayanlar aranızda yeniyim rabbim herkese istediği evladı tez vakitte çok aratmafan verir inşallah.ben daha önce hiç yumurta takibi yapmadım allah nasip ederse bu adetimden sonra dikkat edip erkek bebiş için denemelere başlıycaz bir kızım var birde oğlum olur inşallah allahın izniyle adet döngüm 30-35 gün arası değişiyo yumurtlamayı umarım yakalarım bi kaç aydır dikkat ediyorum 20.günde falan akıntım başlıyo benim gibi geç yumurtlayan varmı acaba biraz bilginize ihtiyacım var devlete gitsem yumurta takibi istesem yapacağını sanmıyorum
C boyutlardan anlayan varmi nerde yaziyor aceba
Hmm bencede cunku doktorun dedigine gore yumurtalarm cok buyuk ama ordaki sayilar da buyuk bi sayi yokBu ultrason kağıtlarından anlaşılmaz bence benim bu ayki ultrason kagidini instagramdan iki kadin dogumcuya attim boyle anlamamiz imkansiz demislerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?