Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım ya keşke kafana göre ilaç almasaydın sana dediğim küre devam etseydin doktora gidene kadar
Benim bi arkadaşım geçirdiği bi hastalık yüzünden ağır ilaç kullandı. 2 ay boyunca hiç adet olmadı. Ona da bu kürü yaptık 3-4 güne olmuştu hemen

Iftara 1 saat kala adet oldum Cnm şimdi iki karışık duygu içindeyim sevinsemmi uzulsemmi bilemedim

Yaptm canim

Eklentiler

• 20180531_172119.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 46
Iftara 1 saat kala adet oldum Cnm şimdi iki karışık duygu içindeyim sevinsemmi uzulsemmi bilemedim
Üzülme canım bunda da bi hayır vardır.
Şimdi en azından arada kalmaktan kurtuldun var mıydı, varsa niye testte çıkmıyordu böyle şeyler düşünmek zorunda değilsin
Yeniden başlayabilirsin iyi yönünden bakmaya çalış
Bende adet olacakmışım gibi hissediyorum

Aynen cnm yok ya ıns sen adet olmazsin test yapmayi dusunmuyonmu

Selam bayanlar aranızda yeniyim rabbim herkese istediği evladı tez vakitte çok aratmafan verir inşallah.ben daha önce hiç yumurta takibi yapmadım allah nasip ederse bu adetimden sonra dikkat edip erkek bebiş için denemelere başlıycaz bir kızım var birde oğlum olur inşallah allahın izniyle adet döngüm 30-35 gün arası değişiyo yumurtlamayı umarım yakalarım bi kaç aydır dikkat ediyorum 20.günde falan akıntım başlıyo benim gibi geç yumurtlayan varmı acaba biraz bilginize ihtiyacım var devlete gitsem yumurta takibi istesem yapacağını sanmıyorum

Merhaba canm hosgeldin benimdr dongum 35 ama ben genelde 18. Gun yumurtluyom bu iki aydir 16. Gun oldi degisebiliyir devlet hastaneleri sorun cikartiyo yasin gencse ve cocugun varsa pek umursamiyolar ama ben senin yerinde olsam 18. Gun gider normal muane olur gibi sorardım cocuk istiyorum muane olmak istiyirum kist varmi yumurtlaliklarim calisiyo mu die doktora yumurtaların kac mm oldugunu sorar eve gelip ovulasyon testi yapardım hem mm hesaplayarak hemde ovulasyon testi ile test koyulastigi gub tekrar gider yani 21. Gune ayarlar bu seger baska doktara muane olmaya gider diğer doktora sormak ustediklerimi buna da sorar yumurtanin son durumunu ogrenip deneme yapardim biraz zahmetli olacak ama yapcak birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…