- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.141
Hmm bencede cunku doktorun dedigine gore yumurtalarm cok buyuk ama ordaki sayilar da buyuk bi sayi yok
Muaneyi alttan mı yapıyorlar peki ultrason da gözüküyomuMerhaba canm hosgeldin benimdr dongum 35 ama ben genelde 18. Gun yumurtluyom bu iki aydir 16. Gun oldi degisebiliyir devlet hastaneleri sorun cikartiyo yasin gencse ve cocugun varsa pek umursamiyolar ama ben senin yerinde olsam 18. Gun gider normal muane olur gibi sorardım cocuk istiyorum muane olmak istiyirum kist varmi yumurtlaliklarim calisiyo mu die doktora yumurtaların kac mm oldugunu sorar eve gelip ovulasyon testi yapardım hem mm hesaplayarak hemde ovulasyon testi ile test koyulastigi gub tekrar gider yani 21. Gune ayarlar bu seger baska doktara muane olmaya gider diğer doktora sormak ustediklerimi buna da sorar yumurtanin son durumunu ogrenip deneme yapardim biraz zahmetli olacak ama yapcak birsey yok
Hoşgeldin cnm allah gönlüne göre versinSelam bayanlar aranızda yeniyim rabbim herkese istediği evladı tez vakitte çok aratmafan verir inşallah.ben daha önce hiç yumurta takibi yapmadım allah nasip ederse bu adetimden sonra dikkat edip erkek bebiş için denemelere başlıycaz bir kızım var birde oğlum olur inşallah allahın izniyle adet döngüm 30-35 gün arası değişiyo yumurtlamayı umarım yakalarım bi kaç aydır dikkat ediyorum 20.günde falan akıntım başlıyo benim gibi geç yumurtlayan varmı acaba biraz bilginize ihtiyacım var devlete gitsem yumurta takibi istesem yapacağını sanmıyorum
Amin canım hepimize inşallahHoşgeldin cnm allah gönlüne göre versin
Hoşgeldin canımSelam bayanlar aranızda yeniyim rabbim herkese istediği evladı tez vakitte çok aratmafan verir inşallah.ben daha önce hiç yumurta takibi yapmadım allah nasip ederse bu adetimden sonra dikkat edip erkek bebiş için denemelere başlıycaz bir kızım var birde oğlum olur inşallah allahın izniyle adet döngüm 30-35 gün arası değişiyo yumurtlamayı umarım yakalarım bi kaç aydır dikkat ediyorum 20.günde falan akıntım başlıyo benim gibi geç yumurtlayan varmı acaba biraz bilginize ihtiyacım var devlete gitsem yumurta takibi istesem yapacağını sanmıyorum
Normalde alttan yapılıyor ama benim doktorum idrara sıkışık olursam üstten bakıyorMuaneyi alttan mı yapıyorlar peki ultrason da gözüküyomu
Muaneyi alttan mı yapıyorlar peki ultrason da gözüküyomu
Evet canım bitti mi senin ?Ozaman benim 146 oldu.
Aynen o yüzden stres yokZaten bu ay tutmazsa kesin stresten tutmaz benim
Kullansaydın canım ya ...Kızlar, 10 gün günüm geçti.Bu ay Klomen ve Yumurta geliştirici bir igne vuruldum. Adetin 10 günü yani mayısın 1'de gittigim de, yumurtalarımın gelişmediğini söyledi doktor.E2 tahlili yaptı ve 90 cıvarı çıktı.Tekrar aynı igneyi yazdı ve tozunu 2 katına çıkarıp,kullan dedi.Bende kullanmadım.Ama bu ay adet olmadım. Başına böyle bir durum gelen var mı?
1 Ay içinde, vücuduma aşırı hormon yüklemesi yapılacaktı.Bende o yüzden, kullanmadım. Düşünsene, 1o gün içinde 2 defa klomen ve iğne kullanacaktım.Kullansaydın canım ya ...
Hamile olabilirsin test yaptın mı?
Bugün yaptım canım 11. Gündü. Negatif çıktıAynen cnm yok ya ıns sen adet olmazsin test yapmayi dusunmuyonmu
Canım öncelikle aramıza hoşgeldinSelam bayanlar aranızda yeniyim rabbim herkese istediği evladı tez vakitte çok aratmafan verir inşallah.ben daha önce hiç yumurta takibi yapmadım allah nasip ederse bu adetimden sonra dikkat edip erkek bebiş için denemelere başlıycaz bir kızım var birde oğlum olur inşallah allahın izniyle adet döngüm 30-35 gün arası değişiyo yumurtlamayı umarım yakalarım bi kaç aydır dikkat ediyorum 20.günde falan akıntım başlıyo benim gibi geç yumurtlayan varmı acaba biraz bilginize ihtiyacım var devlete gitsem yumurta takibi istesem yapacağını sanmıyorum
Aynen bayağı da varmış daha canım10 haziran canim dongum 35 benim ya bekle bekle zaman gecmez
Canım ben senin durumunu hiç anlamadımHmm bencede cunku doktorun dedigine gore yumurtalarm cok buyuk ama ordaki sayilar da buyuk bi sayi yok
35 yaş altı kadınlar 1 sene kendiliğinden hamile kalamazsa tedaviye başlanıyorKızlar bende bu ay adet olursam ki testim negatif olduğu için olacağımı düşünüyorum
Adetten sonra doktora gideceğim
Ve ısrar etmeyi düşünüyorum yumurta takibi yapması için inşAllah kabul eder
Kendimde testle takip edeyim diyorum
Daha önce hiç yumurtlama takibi yaptırmadım hergün mü gitmek gerekiyor nasıl oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?