Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ayy çok sevindim ne güzel haber.Allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırlısıyla. inşallah uğurlu gelirsin bizlerede

Canim adet gunun nezamandi. Hemen umutsuzluga kapilma. Ben 2 nci kizimda testde negatif cikmisti sonra 3 sat gecdi uzerinden teste aydinlik biyerde baktim gozumi icine sokarak. Sadece benim gorebilecegim cizgi vardi. 2 gun sonra koyulasmistii..
bugün 13 gündü Can'ım

Allahtan umut kesilmez Cnm adet gününü bekle bakalım
belim feci agriyo lavaboya gittim lekelenme başladı sanırım

Hayırlı günler hanımlar bende de hiççç bir belirti yoktu test yapma cesaretim de yoktu ama demeyeyim dedim yarım saat önce yaptım ve sonuç halaa inanamıyorum
Can'ım deneme olduktan kaç gün sonraki test bu

yenihamile cnm senle aynı deneme günümüz senin bariz belli bukadar belli olmasi erkek Bebek deniliyor benimde göğüs Ağrı'm baya var dolgunlaşti ilk Zaman'lar kasık Ağrı'm baya vardı çok ümitliydim bu aydan ama olmadı belirtılwre de artık inanmamak lazım demekki

Canım mayıs 23 de deneme oldu bugün 14.gün oluyor. Belirtilere aldanmamak lazım gerçekten insanı çok yanıltıyo

Benim geçen hafta çok belim ağrıdı ve sağ bacağım kalçamdan itibaren tutuldu yatakdan kalkamadım dışarda topalladım resmen . Kasık ağrısı hiç olmadı gibi gögüslerde minicik bir sızı vardı. Tabi ben bunları gebeliğe yormadım alakasız geldi bana. Pazartesi sabahtan beri bütün ağrılarım geçti şükürler olsun Allah ım dedim Test yapmayıp adeti beklicektim tek çizgiyle yüzleşmek açıkçası zor gelecekti ama birden denemek geldi içimden ve sonuç doktora bayramdan sonra giderim bakalım gidişatt sıkıntı varmıs

Hayırlı günler hanımlar bende de hiççç bir belirti yoktu test yapma cesaretim de yoktu ama demeyeyim dedim yarım saat önce yaptım ve sonuç halaa inanamıyorum
Canim saglikla sihhatla kucagina alirsin insallahm boyle guzel haberler duymak iyi geliyo insana..
Rabbim gonlundekinide nasip eylesin insallah.

Bende senden çok umutluydum bu ay canım
Çok üzüldüm şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…