- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.821
Yok canım fark etmiyor. Sayısı önemli olan. Tam sayıda çekmek gerekiyor.CAnim sat 3 4 gibi 100 tanesini bitirdim. Gundiz gece okunabilir fark etmiyo demi
Teşekkürederim canım darısı size inşallah:)Canim saglikla sihhatla kucagina alirsin insallahm boyle guzel haberler duymak iyi geliyo insana..
Rabbim gonlundekinide nasip eylesin insallah.
Tamam canim onu arastirdim cok dikkat ediyorum. Yardimin icinde cok saol.Yok canım fark etmiyor. Sayısı önemli olan. Tam sayıda çekmek gerekiyor.
Çok sevindim canım sonunda bi Hamile haberi almak güzel oldu23 mayısda canım
Rica ederim canım ne demekTamam canim onu arastirdim cok dikkat ediyorum. Yardimin icinde cok saol.
Amin canım teşekkürederim sizlerden de inşallah en yakın zamanda duyarız Rabbim hayırlısını vrrsin cümlemizeÇok sevindim canım sonunda bi Hamile haberi almak güzel oldu
Allah nazardan saklasın sağlıkla kucağınıza alın
Canım çok şaşırdım hiç silik çizgi bile mi yok
Canım testim bu şekil başka gruba sordum bazıları çok hafif var sanki diolar ama 13 gün oldu baya koyu olması lazımdı belim kopacak gibi agrıyo sanki düşük yapıyorum gibi bir ağır demin kahvemsı bir akıntı geldi hamilelik varsa bile dış ve boş gebelikten korkuyorum göğüslerim agrıyo hala ama bugün feci bel Ağrı'm varBende senden çok umutluydum bu ay canım
Çok üzüldüm şuan
Canim gercektende bak resimden gozukuyo ikinci cizgi var gibi. Hem testdende olabilir. Ay hadi insallahEki Görüntüle 2154348
Canım testim bu şekil başka gruba sordum bazıları çok hafif var sanki diolar ama 13 gün oldu baya koyu olması lazımdı belim kopacak gibi agrıyo sanki düşük yapıyorum gibi bir ağır demin kahvemsı bir akıntı geldi hamilelik varsa bile dış ve boş gebelikten korkuyorum göğüslerim agrıyo hala ama bugün feci bel Ağrı'm var
Birde kızlar kan tahlili vermek orucu bozuyo mu
Gercektende çok silik bi cizgi görünüyor Cnm dikkat et kendineEki Görüntüle 2154348
Canım testim bu şekil başka gruba sordum bazıları çok hafif var sanki diolar ama 13 gün oldu baya koyu olması lazımdı belim kopacak gibi agrıyo sanki düşük yapıyorum gibi bir ağır demin kahvemsı bir akıntı geldi hamilelik varsa bile dış ve boş gebelikten korkuyorum göğüslerim agrıyo hala ama bugün feci bel Ağrı'm var
Birde kızlar kan tahlili vermek orucu bozuyo mu
Moralini bozma bence acile gidebiliyosan git bi kan ver emin ol AllAh korusun düşük yaparsın bu agriylaBel Ağrı'm çok feci var kızlar bilmiyorum hİç ümitli değilim ya geç test bu şekil hem acaip bel Ağrı'sı hem kahvemsı akıntı moralimi bozdu açıkcası
Düşük de olsa yapabilecekleri birşey yokki Can'ım ayın 7 sini beklim diyorumMoralini bozma bence acile gidebiliyosan git bi kan ver emin ol AllAh korusun düşük yaparsın bu agriyla
Cok saol canim allah senden razi olsun
Hayırlı olsun bebeğin cnm neler yaptın biraz bahseder misinHayırlı günler hanımlar test yaptım ve sonuç pozitif şaşkınım hiç beklemiyordum. Sizlerle dua ettik Allahrazı olsun hepinizden inşallah hepimiz kalbimizdekine ulaşırız kolay sağlıklı hayırlı bir hamilelik nasip eder rabbim. Bunarada hiç bir belirtim yoktu adetim yarın yada öbür gündü Ekim ayından beti deniyorduk.
Hayırlısı olsun hakkında Cnm bekle 1 2 gün dahaDüşük de olsa yapabilecekleri birşey yokki Can'ım ayın 7 sini beklim diyorum
Gözün aydın canımHayırlı günler hanımlar test yaptım ve sonuç pozitif şaşkınım hiç beklemiyordum. Sizlerle dua ettik Allahrazı olsun hepinizden inşallah hepimiz kalbimizdekine ulaşırız kolay sağlıklı hayırlı bir hamilelik nasip eder rabbim. Bunarada hiç bir belirtim yoktu adetim yarın yada öbür gündü Ekim ayından beti deniyorduk.
Canım testin pik olmuş .3saat sonra testi tekrarla .Teste göre ilişki olacağını yazarım .Piki gördük şimdi eşiti görmek gerekEki Görüntüle 2154326 canım yukardaki sabah 10 da .
Aşağıdakini şimdi yaptım.ama hiç ağrım yok fazla akıntımda yokSEVECENIM bizleri bugün ihmal etme ne olur bugece olsunmu ilişki
Burdayım canım senin gibi bir arkadaş daha var .Sürekli girmeye çalışırımEki Görüntüle 2154326 canım yukardaki sabah 10 da .
Aşağıdakini şimdi yaptım.ama hiç ağrım yok fazla akıntımda yokSEVECENIM bizleri bugün ihmal etme ne olur bugece olsunmu ilişki
Rica ederim canım .Cümlemizden inşallahCok saol canim allah senden razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?