Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Canım çok şaşırdım hiç silik çizgi bile mi yok

Bende senden çok umutluydum bu ay canım
Çok üzüldüm şuan
Canım testim bu şekil başka gruba sordum bazıları çok hafif var sanki diolar ama 13 gün oldu baya koyu olması lazımdı belim kopacak gibi agrıyo sanki düşük yapıyorum gibi bir ağır demin kahvemsı bir akıntı geldi hamilelik varsa bile dış ve boş gebelikten korkuyorum göğüslerim agrıyo hala ama bugün feci bel Ağrı'm var

Birde kızlar kan tahlili vermek orucu bozuyo mu

Canim gercektende bak resimden gozukuyo ikinci cizgi var gibi. Hem testdende olabilir. Ay hadi insallah

Gercektende çok silik bi cizgi görünüyor Cnm dikkat et kendine

Bel Ağrı'm çok feci var kızlar bilmiyorum hİç ümitli değilim ya geç test bu şekil hem acaip bel Ağrı'sı hem kahvemsı akıntı moralimi bozdu açıkcası

Bel Ağrı'm çok feci var kızlar bilmiyorum hİç ümitli değilim ya geç test bu şekil hem acaip bel Ağrı'sı hem kahvemsı akıntı moralimi bozdu açıkcası
Moralini bozma bence acile gidebiliyosan git bi kan ver emin ol AllAh korusun düşük yaparsın bu agriyla

Hayırlı olsun bebeğin cnm neler yaptın biraz bahseder misin

Kızlar BEN adetim bittikten sonra sogan kuru yapmayı düşünüyorum sabah akşam aç karnına iciliyomus 15 gün boyunca bnm merak ettiğim bu 15 gün içinde gebelik olsa acaba dollenmeyle veya bebekte bi sikiniti olmaz mi çünkü âdet döneminin yarısı geçmiş oluyor bide ben bu sogan kurunu bi kere ıki gün sabah ac karnına içtim sonucu boş gebelik oldu

Gözün aydın canım
Gönlündekine hamişsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…