- 1 Haziran 2018
- 525
- 781
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.841
Canim bende 2015 yilinda kullanmistim bu kuru ama sadece 5 gun icdim. Zarari yok gebelik icin diyolar ama ben korktum iste. Birakmistim. Ama o ay hamile kalmistim. Ama bu kurden oldugunu dusunmuyorum. Ultrasonla siki takip yapmistim.Kızlar BEN adetim bittikten sonra sogan kuru yapmayı düşünüyorum sabah akşam aç karnına iciliyomus 15 gün boyunca bnm merak ettiğim bu 15 gün içinde gebelik olsa acaba dollenmeyle veya bebekte bi sikiniti olmaz mi çünkü âdet döneminin yarısı geçmiş oluyor bide ben bu sogan kurunu bi kere ıki gün sabah ac karnına içtim sonucu boş gebelik oldu
Anladım cnm çok sağol bakarım şimdi adet bittikten 2 gün sonra başlanıyor deniliyor meselâ bnm adetim yarın bitse aynı gün icsem bişey olurmukiCanim bende 2015 yilinda kullanmistim bu kuru ama sadece 5 gun icdim. Zarari yok gebelik icin diyolar ama ben korktum iste. Birakmistim. Ama o ay hamile kalmistim. Ama bu kurden oldugunu dusunmuyorum. Ultrasonla siki takip yapmistim.
Youtubda cok var bununla ilgili vidiolar. Istersen izle daha net bir bilgi edin. Zarari yok diyo ibrahim saracaoglu..
Bisey olmaz canim bende adetim bittigi gun baslamistim.. 5 gun icdim.Anladım cnm çok sağol bakarım şimdi adet bittikten 2 gün sonra başlanıyor deniliyor meselâ bnm adetim yarın bitse aynı gün icsem bişey olurmuki
Vucuutan kan ciktigi anda oruc bozuluyo diye bilyorum..Çoğu yerde bozuyo diyorlar Can'ım eminmisn oruç bozulmadıgınayenihamile
Can'ım ben iki ay önce doğa kürünü yaptım sabah aç karna tek içtim 10 boyunca içtim bence çok etkili bir kür ama adet gecikmesi yapar aklında olsun benim adetimi 4 gün geçirmiştiPrensesim2016
Canım bence de var silik bi çizgiEki Görüntüle 2154348
Canım testim bu şekil başka gruba sordum bazıları çok hafif var sanki diolar ama 13 gün oldu baya koyu olması lazımdı belim kopacak gibi agrıyo sanki düşük yapıyorum gibi bir ağır demin kahvemsı bir akıntı geldi hamilelik varsa bile dış ve boş gebelikten korkuyorum göğüslerim agrıyo hala ama bugün feci bel Ağrı'm var
Birde kızlar kan tahlili vermek orucu bozuyo mu
Canım divinitye sor istersen o yapmıştıKızlar BEN adetim bittikten sonra sogan kuru yapmayı düşünüyorum sabah akşam aç karnına iciliyomus 15 gün boyunca bnm merak ettiğim bu 15 gün içinde gebelik olsa acaba dollenmeyle veya bebekte bi sikiniti olmaz mi çünkü âdet döneminin yarısı geçmiş oluyor bide ben bu sogan kurunu bi kere ıki gün sabah ac karnına içtim sonucu boş gebelik oldu
Hayırlı olsun bebeğin cnm neler yaptın biraz bahseder misin
Beş ay çok erken canım ya ...Kizlar bi arkadasm var dusuk yapti simdi 5 aydir cocuk istiyor aceba ne yapsa siz cok bilgilisinz bildiklerinizi yazarmsnz kizda hic bi sikinti yok kocasida oyle beraber gitmisler doktora bisi yok sperm kalitesi hizi falan iyi kizinda yumurtlamasi hormonlari falan bisi cikmamis bildiginz bi kür vs varmi
Yapayımmı test sıvı aldım diye beklemedeydimpirlanta97 canım ne alemdesin sürekli giriyorum .Son durumun ne
Ne kadar sıvı aldın kaç saat olduYapayımmı test sıvı aldım diye beklemedeydim
2 .30 saat oldu sıvı alalı yapayımmıNe kadar sıvı aldın kaç saat oldu
Bir kahve 2 bardak su2 .30 saat oldu sıvı alalı yapayımmı
Yarım saat sonra yap .Akıntı sancın var mı????2 .30 saat oldu sıvı alalı yapayımmı
Sancım var ama akıntı çok yok kasıklarım ara ara ağrıyoYarım saat sonra yap .Akıntı sancın var mı????
Tm cnmBisey olmaz canim bende adetim bittigi gun baslamistim.. 5 gun icdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?