Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim bende 2015 yilinda kullanmistim bu kuru ama sadece 5 gun icdim. Zarari yok gebelik icin diyolar ama ben korktum iste. Birakmistim. Ama o ay hamile kalmistim. Ama bu kurden oldugunu dusunmuyorum. Ultrasonla siki takip yapmistim.
Youtubda cok var bununla ilgili vidiolar. Istersen izle daha net bir bilgi edin. Zarari yok diyo ibrahim saracaoglu..

Anladım cnm çok sağol bakarım şimdi adet bittikten 2 gün sonra başlanıyor deniliyor meselâ bnm adetim yarın bitse aynı gün icsem bişey olurmuki

Çoğu yerde bozuyo diyorlar Can'ım eminmisn oruç bozulmadıgına yenihamile

Can'ım ben iki ay önce doğa kürünü yaptım sabah aç karna tek içtim 10 boyunca içtim bence çok etkili bir kür ama adet gecikmesi yapar aklında olsun benim adetimi 4 gün geçirmişti Prensesim2016

Vucuutan kan ciktigi anda oruc bozuluyo diye bilyorum..

Canım bence de var silik bi çizgi
Ama niye kötü oldun ki böyle
Bozmuyor diye biliyorum canım

Canım divinitye sor istersen o yapmıştı

Kizlar bi arkadasm var dusuk yapti simdi 5 aydir cocuk istiyor aceba ne yapsa siz cok bilgilisinz bildiklerinizi yazarmsnz kizda hic bi sikinti yok kocasida oyle beraber gitmisler doktora bisi yok sperm kalitesi hizi falan iyi kizinda yumurtlamasi hormonlari falan bisi cikmamis bildiginz bi kür vs varmi

Hayırlı olsun bebeğin cnm neler yaptın biraz bahseder misin

Canım ben bir şey yapmadım açıkçası ekim ayından beri denemedeydik olmuyordu.2 kızım var buarada 7.5 ve ağustosda 4 yaşını dokduracak . Bu ay ovulasyon testi aldım 27 günde bir adet olıyorum 13. Gün pik oldu tabi acemi olduğum için oakşam korunmalı ilişki oldu sonraki gün T çizgisi açılmaya başlamıştı ogece deneme yaptık. Okadar .geçen hafta çok belağrım oldu bacağım tutuldu kalçama vurdu yani yürüyemedim. Hafta sonı geçti şükür hiçç bir belirtim olmadı test yapmıcaktım ama yaptım birden ve çift çizgi gördüm Rabbim çok bekletmeden nasip etsin herkese.

Beş ay çok erken canım ya ...
yumurtlama günlerini biliyorsa o günleri kaçırmasın yeterli
Bak tüm tahlilleri normal çıkmış zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…