Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kimileride adeti sokturur diyor bunyeden bunyeye fark ediyor demekki daha önce sadece ıki gün içtim sabah aç karninaydi sonrası boş gebelik oldu yanı sogan kurunun o gebeligin üstünde bir etkisi oldumu olmadimi bilmiyorum

@divinitiy varmı bi fikrin

Kimi yerde bozuluyor deniliyo kimi yerde bozulmuyor deniliyor bu Arda sanırım adete girecegıö kızlar adet öncesi lekelenme gibi akıntılar başladı zaten hamile olsaydım test barız belli olurdu lekelenme basilamasaydı belkı koyulaşır derdım test ama yok sanırım olmadı

Aslinda anlamadığım şey birliktelikten sonra bir hafta boyunca karın altı Ağrı'm vardı 9. Gün lekelenmem oldu hafıf sonra göğüs hassasıyeti ve agrısı kaç zamandır var hamileyim sandım bukadar belirtıye olmaması şaşırttı beni belki belirti olmasaydı bukadar üzülmezdim neyse nasip kısmet insan bir kere tutmayınca sanki bir daha tutmayacak gibi hissediyo

Aynen öyle ama nasipten ötesi yok ben artık fazla takmiyirum ama haliyle insan hayal kırıklığına uğruyor rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallah benimde kahverengi lekelenmem oluyur bugün 6. Günum yarin d oruç tutamiyacam hersryde vardır bir hayır

Mehtap ben

@Ceymiceyn Allah razı olsun
Doğum günümü erkenden kutladığın için
7 haziran doğum günüm
yenihamile tebrik ederim canım
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bizede dua et

Prensesim2016 soğan kürü yaptığım 2 ay doktorum rahim kalinligin çok güzel dedi
Adetim çok güzel söküldü
Aylarca geceleri araştırdım doğru bir şekilde yapmak için
Hamile kalınırsa düşüğe neden olmazmış
Benim bir düşüğüm vardı 2012de , doktor düştüğüne göre ya boş yada sağlıksız gebeliktir dedi o zaman
Senin düşüğe Soğanın sebep olduğunu sanmiyorum
Kullanmaya başladıktan sonra sarı akıntı geliyor
Saracoglu farkedersiniz akıntıyı demişti

Ramazanda nasıl yapacan aç karnına içiliyor ya
Bende yapmak istiyorum yine

Hayırlısı olsun hakkımızda
Denemeler hemen hemen aynı zamana denk gelecek bizimle
Sen duaları Yusuf suresi ni okumuşmuydun bu ay
Ben çok şey yaptım o yüzden umutlanmistim
Olmadı kismetimizde yokmuş
Bir dahaki ay devam okumaya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…