- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.861
Kimileride adeti sokturur diyor bunyeden bunyeye fark ediyor demekki daha önce sadece ıki gün içtim sabah aç karninaydi sonrası boş gebelik oldu yanı sogan kurunun o gebeligin üstünde bir etkisi oldumu olmadimi bilmiyorumÇoğu yerde bozuyo diyorlar Can'ım eminmisn oruç bozulmadıgınayenihamile
Can'ım ben iki ay önce doğa kürünü yaptım sabah aç karna tek içtim 10 boyunca içtim bence çok etkili bir kür ama adet gecikmesi yapar aklında olsun benim adetimi 4 gün geçirmiştiPrensesim2016
Oylemi ama ben mesela oruçlu olduğum halde beta hcg için kan verdim ama bozulup bozulmadigini bilmiyordum şimdi bnm orucum bozulmusmu oluyorVucuutan kan ciktigi anda oruc bozuluyo diye bilyorum..
@divinitiy varmı bi fikrinKızlar BEN adetim bittikten sonra sogan kuru yapmayı düşünüyorum sabah akşam aç karnına iciliyomus 15 gün boyunca bnm merak ettiğim bu 15 gün içinde gebelik olsa acaba dollenmeyle veya bebekte bi sikiniti olmaz mi çünkü âdet döneminin yarısı geçmiş oluyor bide ben bu sogan kurunu bi kere ıki gün sabah ac karnına içtim sonucu boş gebelik oldu
TmCnmCanım divinitye sor istersen o yapmıştı
Testi yap canım bakalımSancım var ama akıntı çok yok kasıklarım ara ara ağrıyo
Canim yardimci oldugun icin cok tesekkur ederm :) ♡Testi yap canım bakalım
Rica ederim canım sen ne yaptın son durumlar ne?Canim yardimci oldugun icin cok tesekkur ederm :) ♡
Aynen öyle ama nasipten ötesi yok ben artık fazla takmiyirum ama haliyle insan hayal kırıklığına uğruyor rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallah benimde kahverengi lekelenmem oluyur bugün 6. Günum yarin d oruç tutamiyacam hersryde vardır bir hayırKimi yerde bozuluyor deniliyo kimi yerde bozulmuyor deniliyor bu Arda sanırım adete girecegıö kızlar adet öncesi lekelenme gibi akıntılar başladı zaten hamile olsaydım test barız belli olurdu lekelenme basilamasaydı belkı koyulaşır derdım test ama yok sanırım olmadı
Aslinda anlamadığım şey birliktelikten sonra bir hafta boyunca karın altı Ağrı'm vardı 9. Gün lekelenmem oldu hafıf sonra göğüs hassasıyeti ve agrısı kaç zamandır var hamileyim sandım bukadar belirtıye olmaması şaşırttı beni belki belirti olmasaydı bukadar üzülmezdim neyse nasip kısmet insan bir kere tutmayınca sanki bir daha tutmayacak gibi hissediyo
Mehtap benSalat- Tefriciye listemiz
1.divinity
2.Prensesim2016
3. @Ceymiceyn (duygu)
4. @Kizlarinin annecigi (gümüş)
5. @minikbaharr
6. A Asell80
Kişi başına düşen sayı 740 adet
Kişi sayımız az olduğu için sayı biraz fazla oldu ama alışınca çok hızlı çekiliyor.
Başlama tarihimiz 5 HAZİRAN SALI
Bitiş tarihimiz 14 HAZİRAN PERŞEMBE
Perşembe akşamı duasını yapar teslim ederiz inşAllah
**Kızlar isimlerinizi yazarsanız yanlarına yazacağım. İsimleri okuyarak niyet ederiz.
Niyetimiz listedeki isimleri sayarak “en kısa ve hayırlı zamanda salihlerlerden sağlıklı oğullarımızın olması”. Rabbim şimdiden kabul etsin. Eksiklerimi tamamlayın Kızlar hepinizi öpüyorum
Yok canım senin yumda inat çıktı .Zeynonun iki gündür benle inatlaşıyor seninde o benziyor
Peki çat olunca akıntı nasıl olcak birde karbonat ile vajina yıkamaya ne diyorsunYok canım senin yumda inat çıktı .Zeynonun iki gündür benle inatlaşıyor seninde o benziyor
Bu gece uyku yok takibe devam şakın deneme olmasın .Çat olmamış
Canım sakın yapma ben yaptığım ay gebe kalamadımPeki çat olunca akıntı nasıl olcak birde karbonat ile vajina yıkamaya ne diyorsun
Yok canım senin yumda inat çıktı .Zeynonun iki gündür benle inatlaşıyor seninde o benziyor
Bu gece uyku yok takibe devam şakın deneme olmasın .Çat olmamış
Hayırlısı olsun hakkımızdaKimi yerde bozuluyor deniliyo kimi yerde bozulmuyor deniliyor bu Arda sanırım adete girecegıö kızlar adet öncesi lekelenme gibi akıntılar başladı zaten hamile olsaydım test barız belli olurdu lekelenme basilamasaydı belkı koyulaşır derdım test ama yok sanırım olmadı
Aslinda anlamadığım şey birliktelikten sonra bir hafta boyunca karın altı Ağrı'm vardı 9. Gün lekelenmem oldu hafıf sonra göğüs hassasıyeti ve agrısı kaç zamandır var hamileyim sandım bukadar belirtıye olmaması şaşırttı beni belki belirti olmasaydı bukadar üzülmezdim neyse nasip kısmet insan bir kere tutmayınca sanki bir daha tutmayacak gibi hissediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?