Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
iwashereonce canım adetliyken nasıl basliycam tefriciyeye
Namaz kılamayız
Ben namazı ve niyeti 1 kişi yapıyor duayı paylaşılıyor diye biliyorum
Yanıltmış olmayim bir bilene soruyum cevabı yazarim

Okumuştum Can'ım oku kere hemde il seferi gündüz okumuştum 7 gün boyunca ikinci seferi sabah namazımdam sonra okudum Ali imran 38. Ayetı okudum Muhammet süresı tahta süresı okudum Yusuf suresını üzerimde taşıyorum hiç sitres falan da yapmamıştım oysa ama olmadı ben bu sfer adet bitimi ılık deneme yapacagım ikinci deneme ti yumurtlama zamanına getıreyim diyorum

iwashereonce canım bende bugün namazla başladım tespihle 20 ye yakın okurum birden tespih elimden düştü yerini karistirdım hemen o okuduklarımı bızlere teslim ettim Yen'den namazsız başlayacağım attık çünkü bu lekelenmeli şekilde namaz olmaz die düşünüyorum

Anladım cnm ben iftarda bır bardak icecem ac karnına sahura kadar bişey yemem acikmam için sahurdada bir bardak içerim boylece devam ederim bayrama kadsr bayramdan sonrada sabah akşam içerim tabi tadina dayanabilirsem çok iğrenç bir tadı ve kokusu var içinciçince midem bulanıyor bnm bikeresinde ictigimi çıkarmamak için zor tuttum kendimi nefesimi tutarak burnumu kapatark içiyorum

Allah kabul etsin
Bu ay olmadıysa bile en azından mübarek ayda ibadet sevabını aldık inşallah

İnşallah dayanabilirsin
Ben hayatta ağzıma soğan koymazdim
Sonradan alıştım soğana
Eşim icebilecegimi hiç sanmıyordu
Çok istiyorum 3. Kere anne olmayı
Ben içtikçe eşim hayret ediyordu ve ne kadar yeniden anne olmak istedigimi anladı
Anne olmaya doyamiyorum
Allah en sevdigiyle imtihan edermiş
Benim imtihanimda bu
Kolay hamile kalamiyorum
Ama yinede binlerce kere şükürler olsun
İki kere yaşadım bu duyguyu
Hiç yaşamayanlar için ne zor birşey :-(

Kesinlikle katılıyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın binlerce şükür ki evladımız var

Aynen ya çok şükür rabbim kizlarimizi bize bağışlasın minigimin cennet kokusu yeter bana ama tabiki insan 2. 3. Kere anne olmayida ıster rabbim biz isteyenlere kolaylıkla nasip etsin bizden önce de hiç evladı olmayanlara nasip etsin soğanı bende hiç sevmiyorum bakalım ıns rabbim dayanma gücü verir bana icebilirim

iwashereonce canım adetliyken nasıl basliycam tefriciyeye
Namaz kılamayız
Ben namazı ve niyeti 1 kişi yapıyor duayı paylaşılıyor diye biliyorum
Yanıltmış olmayim bir bilene soruyum cevabı yazarim
Evet canım bi kişi bile yapsa namazı yeter bizde niyetinimizi alarak başlarız. Sonunda teslim ederken ben zaten hacet namazı kıldıktan sonra duasını yapacağım inşAllah

Tamam canım diğer müsait kızlardan biri başlar artık namazla. Prensesim2016 canım sen kılabilir misin?

Salat-ı Tefriciye listemiz
1.@divinity(mehtap)
2. Prensesim2016 (kübranur)
3. iwashereonce (duygu)
4. Kizlarinin annecigi (gümüş)
5. @minikbaharr
6. @Cikoo(Aygül)
Kişi başına düşen sayı 740 adet
Kişi sayımız az olduğu için sayı biraz fazla oldu ama alışınca çok hızlı çekiliyor.
Başlama tarihimiz 5 HAZİRAN SALI
Bitiş tarihimiz 11 HAZİRAN PAZARTESİ
Perşembe akşamı duasını yapar teslim ederiz inşAllah
**Kızlar isimlerinizi yazarsanız yanlarına yazacağım. İsimleri okuyarak niyet ederiz.
Niyetimiz listedeki isimleri sayarak “en kısa ve hayırlı zamanda salihlerlerden sağlıklı oğullarımızın olması”. Rabbim şimdiden kabul etsin. Eksiklerimi tamamlayın Kızlar hepinizi öpüyorum

Canim Allah gönlüne göre versin.

Rica ederim canım sen ne yaptın son durumlar ne?
Bende iste senbana pik olmus sakin iliski olmasn dedin o zaman test yaptm tek cizgiydi simdi adet gunumu bekliyorm benim yumurtam olgunken iliski oldu bide catlamaya 4 saat kala falan iliski oldu ne cikarsa bahtima artk 10 gun sonra adet gunum bekliyorm bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…