- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.881
Okumuştum Can'ım oku kere hemde il seferi gündüz okumuştum 7 gün boyunca ikinci seferi sabah namazımdam sonra okudum Ali imran 38. Ayetı okudum Muhammet süresı tahta süresı okudum Yusuf suresını üzerimde taşıyorum hiç sitres falan da yapmamıştım oysa ama olmadı ben bu sfer adet bitimi ılık deneme yapacagım ikinci deneme ti yumurtlama zamanına getıreyim diyorumHayırlısı olsun hakkımızda
Denemeler hemen hemen aynı zamana denk gelecek bizimle
Sen duaları Yusuf suresi ni okumuşmuydun bu ay
Ben çok şey yaptım o yüzden umutlanmistim
Olmadı kismetimizde yokmuş
Bir dahaki ay devam okumaya inşallah
Anladım cnm ben iftarda bır bardak icecem ac karnına sahura kadar bişey yemem acikmam için sahurdada bir bardak içerim boylece devam ederim bayrama kadsr bayramdan sonrada sabah akşam içerim tabi tadina dayanabilirsem çok iğrenç bir tadı ve kokusu var içinciçince midem bulanıyor bnm bikeresinde ictigimi çıkarmamak için zor tuttum kendimi nefesimi tutarak burnumu kapatark içiyorumiwashereonce Allah razı olsun
Doğum günümü erkenden kutladığın için
7 haziran doğum günüm
@yenihamile tebrik ederim canım
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bizede dua et
Prensesim2016 soğan kürü yaptığım 2 ay doktorum rahim kalinligin çok güzel dedi
Adetim çok güzel söküldü
Aylarca geceleri araştırdım doğru bir şekilde yapmak için
Hamile kalınırsa düşüğe neden olmazmış
Benim bir düşüğüm vardı 2012de , doktor düştüğüne göre ya boş yada sağlıksız gebeliktir dedi o zaman
Senin düşüğe Soğanın sebep olduğunu sanmiyorum
Kullanmaya başladıktan sonra sarı akıntı geliyor
Saracoglu farkedersiniz akıntıyı demişti
Ramazanda nasıl yapacan aç karnına içiliyor ya
Bende yapmak istiyorum yine
Allah kabul etsinOkumuştum Can'ım oku kere hemde il seferi gündüz okumuştum 7 gün boyunca ikinci seferi sabah namazımdam sonra okudum Ali imran 38. Ayetı okudum Muhammet süresı tahta süresı okudum Yusuf suresını üzerimde taşıyorum hiç sitres falan da yapmamıştım oysa ama olmadı ben bu sfer adet bitimi ılık deneme yapacagım ikinci deneme ti yumurtlama zamanına getıreyim diyorum
İnşallah dayanabilirsinAnladım cnm ben iftarda bır bardak icecem ac karnına sahura kadar bişey yemem acikmam için sahurdada bir bardak içerim boylece devam ederim bayrama kadsr bayramdan sonrada sabah akşam içerim tabi tadina dayanabilirsem çok iğrenç bir tadı ve kokusu var içinciçince midem bulanıyor bnm bikeresinde ictigimi çıkarmamak için zor tuttum kendimi nefesimi tutarak burnumu kapatark içiyorum
Kesinlikle katılıyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın binlerce şükür ki evladımız varİnşallah dayanabilirsin
Ben hayatta ağzıma soğan koymazdim
Sonradan alıştım soğana
Eşim icebilecegimi hiç sanmıyordu
Çok istiyorum 3. Kere anne olmayı
Ben içtikçe eşim hayret ediyordu ve ne kadar yeniden anne olmak istedigimi anladı
Anne olmaya doyamiyorum
Allah en sevdigiyle imtihan edermiş
Benim imtihanimda bu
Kolay hamile kalamiyorum
Ama yinede binlerce kere şükürler olsun
İki kere yaşadım bu duyguyu
Hiç yaşamayanlar için ne zor birşey :-(
Aynen ya çok şükür rabbim kizlarimizi bize bağışlasın minigimin cennet kokusu yeter bana ama tabiki insan 2. 3. Kere anne olmayida ıster rabbim biz isteyenlere kolaylıkla nasip etsin bizden önce de hiç evladı olmayanlara nasip etsin soğanı bende hiç sevmiyorum bakalım ıns rabbim dayanma gücü verir bana icebilirimİnşallah dayanabilirsin
Ben hayatta ağzıma soğan koymazdim
Sonradan alıştım soğana
Eşim icebilecegimi hiç sanmıyordu
Çok istiyorum 3. Kere anne olmayı
Ben içtikçe eşim hayret ediyordu ve ne kadar yeniden anne olmak istedigimi anladı
Anne olmaya doyamiyorum
Allah en sevdigiyle imtihan edermiş
Benim imtihanimda bu
Kolay hamile kalamiyorum
Ama yinede binlerce kere şükürler olsun
İki kere yaşadım bu duyguyu
Hiç yaşamayanlar için ne zor birşey :-(
Evet canım bi kişi bile yapsa namazı yeter bizde niyetinimizi alarak başlarız. Sonunda teslim ederken ben zaten hacet namazı kıldıktan sonra duasını yapacağım inşAllahiwashereonce canım adetliyken nasıl basliycam tefriciyeye
Namaz kılamayız
Ben namazı ve niyeti 1 kişi yapıyor duayı paylaşılıyor diye biliyorum
Yanıltmış olmayim bir bilene soruyum cevabı yazarim
Tamam canım diğer müsait kızlardan biri başlar artık namazla.iwashereonce canım bende bugün namazla başladım tespihle 20 ye yakın okurum birden tespih elimden düştü yerini karistirdım hemen o okuduklarımı bızlere teslim ettim Yen'den namazsız başlayacağım attık çünkü bu lekelenmeli şekilde namaz olmaz die düşünüyorum
Canim Allah gönlüne göre versin.Hayırlı günler hanımlar test yaptım ve sonuç pozitif şaşkınım hiç beklemiyordum. Sizlerle dua ettik Allahrazı olsun hepinizden inşallah hepimiz kalbimizdekine ulaşırız kolay sağlıklı hayırlı bir hamilelik nasip eder rabbim. Bunarada hiç bir belirtim yoktu adetim yarın yada öbür gündü Ekim ayından beti deniyorduk.
Canim ne yaptin çatladimi yumurtan :)Saol canim
Canım naptın çatladı mı yumBende tam @Zey
Aynı senin durumdayım zeynoc17 aylardır bu piki bekledim tam oldu dedim inat etti bugün 4 tane havuç yedim doğru dürüst su yok zaten bu gece olur inşallah.
Bende iste senbana pik olmus sakin iliski olmasn dedin o zaman test yaptm tek cizgiydi simdi adet gunumu bekliyorm benim yumurtam olgunken iliski oldu bide catlamaya 4 saat kala falan iliski oldu ne cikarsa bahtima artk 10 gun sonra adet gunum bekliyorm bakalmRica ederim canım sen ne yaptın son durumlar ne?
Canim ne yaptin çatladimi yumurtan :)
BilmemCanim ne yaptin çatladimi yumurtan :)
Eki Görüntüle 2154524 kızlar kortuğum başıma geldi saat 10.30 yaptım tüm gece koyuluk yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?