- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.901
Yok cnm ya leke geliyor bugün hala bitmediTamam canım diğer müsait kızlardan biri başlar artık namazla.Prensesim2016 canım sen kılabilir misin?
AnlamadımEki Görüntüle 2154524 kızlar kortuğum başıma geldi saat 10.30 yaptım tüm gece koyuluk yoktu.
Yanlış yazdım pardon gece 3 de yaptığımda halen koyuydu .bu 10.30 sabahki resimAnlamadım
Hayır canım gece koyuydu diye olmadı uygun değilmiş dediCanim senin deneme olmus muydu
Aynen pes etmek yok canim unutma Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur. Esini cagirma durumun yokmuyduHayır canım gece koyuydu diye olmadı uygun değilmiş dediSEVECENIM ama yanlış saatde açıldı akşama kadar sanırım uygun zaman olmuyo neyse sağlık olsun vardır bundada bir hayır artık ay sonu deneriz bekliyelim
Geç olsun sağlam olsunyola devam
Kız eşimi çağırsam gelirde ev bebe doluAynen pes etmek yok canim unutma Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur. Esini cagirma durumun yokmuydu
Bizde adetliyizTefriciye ye katılmak istiyodum ama dün adet oldum haftaya pazartesi anca temizlenirim
Hayır canım gece koyuydu diye olmadı uygun değilmiş dediSEVECENIM ama yanlış saatde açıldı akşama kadar sanırım uygun zaman olmuyo neyse sağlık olsun vardır bundada bir hayır artık ay sonu deneriz bekliyelim
Geç olsun sağlam olsunyola devam
Ay oda doğru canim ama bu ise bi cozum bul.cunku yumurtanın ne zaman catlayacagi belli olmazKız eşimi çağırsam gelirde ev bebe doluonları nereye yollıyım.biri gidiyo biri geliyo mübarek
Haklısın geç olsun güzel olsun
Çare anca yumurtayı çatlatmayı hızlandırcak bişeyAy oda doğru canim ama bu ise bi cozum bul.cunku yumurtanın ne zaman catlayacagi belli olmaz
Salat-ı Tefriciye listemiz
1.@divinity(mehtap)
2.Prensesim2016 (kübranur)
3.iwashereonce (duygu)
4.Kizlarinin annecigi (gümüş)
5. @minikbaharr
6. @Cikoo(Aygül)
Kişi başına düşen sayı 740 adet
Kişi sayımız az olduğu için sayı biraz fazla oldu ama alışınca çok hızlı çekiliyor.
Başlama tarihimiz 5 HAZİRAN SALI
Bitiş tarihimiz 11 HAZİRAN PAZARTESİ
Perşembe akşamı duasını yapar teslim ederiz inşAllah
**Kızlar isimlerinizi yazarsanız yanlarına yazacağım. İsimleri okuyarak niyet ederiz.
Niyetimiz listedeki isimleri sayarak “en kısa ve hayırlı zamanda salihlerlerden sağlıklı oğullarımızın olması”. Rabbim şimdiden kabul etsin. Eksiklerimi tamamlayın Kızlar hepinizi öpüyorum
Tamam canim ozelden yazim sana napmam lazim anlat sana zahmetKizlarinin annecigi canım sen kılabilir misin namazını?
Canim ismin neydi. Isimle dua edicegmiz icin senin ismin we M Minikbaharrr arkadasimizin ismi lazim.O zaman benide ekleyin tefriciye ye okurum geceleri ben adetliyken okunmuyo sanıyordum
Canim son durumun ne iyisindir insallah. Bugun testi tekrarladinmi. Insl guzel haberler verirsin.Bel Ağrı'm çok feci var kızlar bilmiyorum hİç ümitli değilim ya geç test bu şekil hem acaip bel Ağrı'sı hem kahvemsı akıntı moralimi bozdu açıkcası
Kizlarinin annecigi canım sen kılabilir misin namazını?
Bnm kızım sagdaydi bence sağ ve sol yumun cinsiyetle alakasi yokKizlar hepinize iyi aksamlar. Aklimda bi soru var.
Ben 2 kizimdada sol tarafimdan yumurtam olusmustu.
Simdi bu defada ultrasonda bakti doktor . Yine sol taraftan yumos olusmus we catliycak dedi.
Bunun kiz erkekle bir baglantisi varmi acaba ?
Eski topikleri okudum cogu oglu olan insan sagdan yumurtlamis?
Siz Ne dusunyosunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?