Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim senin deneme olmus muydu
Hayır canım gece koyuydu diye olmadı uygun değilmiş dedi SEVECENIM ama yanlış saatde açıldı akşama kadar sanırım uygun zaman olmuyo neyse sağlık olsun vardır bundada bir hayır artık ay sonu denerizbekliyelim
Geç olsun sağlam olsunyola devam

Bu arada söylemeden edemiyorum bakmayın şimdi böyle pozitif yazdığıma gece sinirden ağladım neden olmuyo heray bişey çıkıyo .
önceden gün saat bilmeden çatır çatır kızları doğurdum.erkek ne zormuş .
Gece hiç pozitif düşünemiyordum.zaman geçtikçe daha ılımlı bakıyorum.

Aynen pes etmek yok canim unutma Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur. Esini cagirma durumun yokmuydu

@pırlan

Canım ben deneme yaparken bu ay test 21 mayıs gece pik oldu ama ben bilmediğim için korunmalı deneme olmuştu sonraki gün oruçluyum tabi gene oogece test yaptım T biraz silikleşmiş ti amabiz deneme yaptık ve tuttu. Yani demem şu bende bukadar silik ken denedim oldu. Tabi arkadaşlar daha iyi bilir. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah çok bekletmeden

O zaman benide ekleyin tefriciye ye okurum geceleri ben adetliyken okunmuyo sanıyordum

Kizlar hepinize iyi aksamlar. Aklimda bi soru var.
Ben 2 kizimdada sol tarafimdan yumurtam olusmustu.
Simdi bu defada ultrasonda bakti doktor . Yine sol taraftan yumos olusmus we catliycak dedi.
Bunun kiz erkekle bir baglantisi varmi acaba ?
Eski topikleri okudum cogu oglu olan insan sagdan yumurtlamis?
Siz Ne dusunyosunuz ?

Bnm kızım sagdaydi bence sağ ve sol yumun cinsiyetle alakasi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…