- 1 Haziran 2018
- 525
- 781
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.921
Tamam canim icimi ratlatdin. Cok saolBnm kızım sagdaydi bence sağ ve sol yumun cinsiyetle alakasi yok
Tamam canım ekliyorum henüz kimse başlamadığı için başlama gününü yarın olarak değiştiriyorum KızlarO zaman benide ekleyin tefriciye ye okurum geceleri ben adetliyken okunmuyo sanıyordum
Canım namazı kıldın mıCanim basladim ama 200 tane okudum. Simdi nolucak. 5 haziran baslayalim deyince.@Ceymiceyn
Bence de bi alakası yok canım benim kızımda sağdan oldu.Kizlar hepinize iyi aksamlar. Aklimda bi soru var.
Ben 2 kizimdada sol tarafimdan yumurtam olusmustu.
Simdi bu defada ultrasonda bakti doktor . Yine sol taraftan yumos olusmus we catliycak dedi.
Bunun kiz erkekle bir baglantisi varmi acaba ?
Eski topikleri okudum cogu oglu olan insan sagdan yumurtlamis?
Siz Ne dusunyosunuz ?
Vaayyy hayirli olsun canim masallah ilk denemeye tutunmus bebis. Rabbim tamamina erdirsinHayırlı günler hanımlar bende de hiççç bir belirti yoktu test yapma cesaretim de yoktu ama demeyeyim dedim yarım saat önce yaptım ve sonuç halaa inanamıyorum
Kübra ismim canımCanim ismin neydi. Isimle dua edicegmiz icin senin ismin we M Minikbaharrr arkadasimizin ismi lazim.
Canım yarına bırakma bence bir kere test daha yapsaydınBende durumlar can sıkıci ben buayı kacirdim sanirim yumurtlama yarin diye umuyordum bugün birden bi sanci ve akintim oldu. Test yaptim T cok silik insallah yaniliyorumdur. Yarin tekrar test ypicam bakalım.
Güncelledim canım Allah razı olsun bu aradaiwashereonce canim son olarak bi guncellermisin listeyi..
Kubra arkasimizinda ismini ekleyerek.
M Minikbaharrr cnm sende katilicakdan ismini yazmadin galiba. ?
Allah razı olsun canım aminCanim okudum simdi bitirdim. Baslayabilirsiniz. Namazimin basinda we sonrasinda hepimizin ismini anarak dua etdim. Rabbim hepimize saglikli sihhatli erkek evlat nasip eder insallah.
Amin cnm hepimizden razi olsun. Iyi gecelerAllah razı olsun canım amin
Canım sizlere iyi geceler bizde şuan saat akşam 7ye geliyor daha öpüyorumAmin cnm hepimizden razi olsun. Iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?