Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
O zaman benide ekleyin tefriciye ye okurum geceleri ben adetliyken okunmuyo sanıyordum
Tamam canım ekliyorum henüz kimse başlamadığı için başlama gününü yarın olarak değiştiriyorum Kızlar
Kizlarinin annecigi namazını kılacak inşAllah bu gece
Allah şimdiden kabul etsin

Salat-ı Tefriciye listemiz

1. divinity (mehtap)

2. @suuuus 4716 (kübranur)

3. @Ceymiceyn (duygu)

4. @Kizlarinin annecigi (gümüş)

5. M Minikbaharrr

6. @Cikoo (Aygül)

7. 5 54Kbr54

Kişi başına düşen sayı 633

Kişi sayımız az olduğu için sayı biraz fazla oldu ama alışınca çok hızlı çekiliyor.

Başlama tarihimiz 7 HAZİRAN PERŞEMBE

Bitiş tarihimiz 14 HAZİRAN PERŞEMBE

Perşembe akşamı duasını yapar teslim ederiz inşAllah

**Kızlar isimlerinizi yazarsanız yanlarına yazacağım. İsimleri okuyarak niyet ederiz.

Niyetimiz listedeki isimleri sayarak “en kısa ve hayırlı zamanda salihlerlerden sağlıklı oğullarımızın olması”. Rabbim şimdiden kabul etsin. Eksiklerimi tamamlayın Kızlar hepinizi öpüyorum

Bence de bi alakası yok canım benim kızımda sağdan oldu.

Hayırlı günler hanımlar bende de hiççç bir belirti yoktu test yapma cesaretim de yoktu ama demeyeyim dedim yarım saat önce yaptım ve sonuç halaa inanamıyorum
Vaayyy hayirli olsun canim masallah ilk denemeye tutunmus bebis. Rabbim tamamina erdirsin

Bende durumlar can sıkıci ben buayı kacirdim sanirim yumurtlama yarin diye umuyordum bugün birden bi sanci ve akintim oldu. Test yaptim T cok silik insallah yaniliyorumdur. Yarin tekrar test ypicam bakalım.

Bende durumlar can sıkıci ben buayı kacirdim sanirim yumurtlama yarin diye umuyordum bugün birden bi sanci ve akintim oldu. Test yaptim T cok silik insallah yaniliyorumdur. Yarin tekrar test ypicam bakalım.
Canım yarına bırakma bence bir kere test daha yapsaydın
Birden mi çatlıyor senin yumurta

Salat-ı Tefriciye listemiz

1. divinity (mehtap)

2. @suuuus 4716 (kübranur)

3. @Ceymiceyn (duygu)

4. @Kizlarinin annecigi (gümüş)

5. M Minikbaharrr

6. @Cikoo (Aygül)

7. 5 54Kbr54 (Kübra)

Kişi başına düşen sayı 633

Kişi sayımız az olduğu için sayı biraz fazla oldu ama alışınca çok hızlı çekiliyor.

Başlama tarihimiz 7 HAZİRAN PERŞEMBE

Bitiş tarihimiz 14 HAZİRAN PERŞEMBE

Perşembe akşamı duasını yapar teslim ederiz inşAllah

**Kızlar isimlerinizi yazarsanız yanlarına yazacağım. İsimleri okuyarak niyet ederiz.

Niyetimiz listedeki isimleri sayarak “en kısa ve hayırlı zamanda salihlerlerden sağlıklı oğullarımızın olması”. Rabbim şimdiden kabul etsin. Eksiklerimi tamamlayın Kızlar hepinizi öpüyorum

Kızlar ya konuyla alakasız olacak kusuruma bakmayın ama birşey soracağım
Görümcem Hamile ilk bebeği ve kız istiyor çok fazla
16. Haftalık şuan doktor %90 kız demiş. Millette alışveriş yapma ilerleyen haftalarda değişir demiş kafasını karıştırmışlar. Bence kızdır ama siz kaçıncı haftalarda öğrendiniz? Yani 16. Hafta iyi bence cinsiyet için ama yanılma olabilir mi sizce bu haftada?

Sağ sol yumurtalık olayı benim etrafımda da hep sağ kız sol erkek o yüzden ben soluma yatarak deneyeceğim kızımda sağdaydı oğlum solda olur belki.adet sonrası kızıma hamile kaldım o yüzden adetten temizleninceye riske atamam mecbur yumurtlamayı bekliycem bunlarda benim kendimde dikkate aldığım şeyler ama herkezde aynı olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…